Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Nene, na prodejně BABIEZ jsem se ptala, zda je možné vybrat si barvu konstrukce a potah a bylo mi řečeno, že to není problém, je to na objednání pokud ho zrovna nemají na prodejně…takže jdou všechny varianty…alespoň tak mi to bylo sděleno..tak doufám, že to tak je…
@minek @Lucak00 Holky, já jsem úplně zblblá - jak jsem narazila na info, že jde černá a stříbrná konstrukce - tak jsem si vybavila ten náš kočárek a to, jak je na něm napsáno „britax“ a že je to na černém podkladu, ale nedošlo mi, že ten zbytek je stříbrný. Popisuju to zmateně, každopádně se omlouvám za nepravdivou informaci - kočárek máme černý se stříbrnou konstrukcí.
Ahoj holky, mám velkou prosbu ![]()
Mohl by mi někdo změřit u tohoto kočárku šířku sedu? moc děkuji ![]()
@panenka87 jestli mi dnes prijde, tak zmerim
a v diskusi b-agile by rozmery mohly byt
@panenka87 zadni sirka sedaku je cca 28cm, pak se rozsiruje az na 33cm
@panenka87 prostorove je vazne super.dnes ho vyzkousim venku ![]()
Chtěla bych se zeptat jestli jej člověk uzvedne sám s dítětem do tramvaje?
Ahoj, poraďte, prosím, kdo máte Britax B Motion - dá se předělat korba a sporťák po i proti směru jízdy? Nemůžu to nikde najít ![]()
Ahoj, u korby si nejsem jistá, ale sporťák jde jen po směru jízdy,.
Ale nám to nikdy nevadilo. Jsem s ním moc spokojená. Navíc dTest zase testoval kočárky a b-motion zvítězil, kdyby to někoho zajímalo.
Ježíšek mi donesl hnědý s černou konstrukcí. Jsrm s nímoc spokojena a i to polohováni je o zvyku…během chviliçky je dcera v sedě ![]()
Ahoj, nevite nahodou, kde by se Britax b-motion dal sehnat v bazaru?
Je to jediny kocar, ktery se mi fakt libi a vyhovuje, ale na plnou cenu za celou trojkombinaci bohuzel nemam.. :-/
A zatim jsem nenasla jiny kocar, ktery by byl tak super.. ![]()
@yas Je na trhu necelý rok a v ČR chvilinku, takže leda by ho někdo dostal pod strom a nehodil se. Nebo můžeš koupit nový kočárek a dokoupit korbičku a autosedačku z bazaru.