Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@ajinka01 píše:
Jaký je rozdíl mezi kolekcí 2013-2014 u Britax B-motion?
Víte někdo?
Taky už jsem se ptala. Nikdo neodpověděl. Myslim tedy, že žádný… ![]()
Motion je novinka od května od roku2013 co já vím tak nijak zásadní rozdíl nebude co prodávají teď v obchodech myslím že je uplne stejný, max je rozdíl mezi b-agile ( ten má plastové kolečka) b-motion má navíc odpružení, přehazovácí rukojeť, nafukovácí kolečka.
@Adel.ko Přehazovací rukojeť? Mám B-motion a přehazovací rukojeť nemá.
@Adel.ko přehazovací rukojeť nemá. Adel.ka asi myslela jen polohovací…a byla jsem na Bvv v Brně na veletrhu a rozdíl mezi 2013 a 2014 není vůbec žádný.
Ahoj. Máte prosím někdo zkušenosti s britax b-motion v terénu? Zvládá lesní cesty, nerovný terén apod.? Dají se k němu dokoupit terénní kolečka, máte s nimi někdo zkušenosti prosím? Díky za jakékoliv informace..
@Michalalala Tak jako jde to, ale předtím jsem měla Maritu a to se nedá srovnávat. Osobně bych ho jako teréňák nedoporučovala.
![]()
Dobrý den, prosím chtěla bych poradit. Potřebuji kočárek na cestování a časem aby zastoupil úplně velký kočár. Teď máme Muru a je opravdu těžká. Tento Britax se mi líbí, myslíte, že je vhodný pro 8 měsíční dítě? A je lepší tento nebo Baby Jogger citi mini gt?
Holky máte prosím někdo ten nánožník od britaxe? zda ano šla by fotka? Právě chci si ho objednat na netu a furt rozmyšlím zda ho vzít nebo ne
konečně mi dorazila podložka a clona na kočárek i pláštěnka od emitexu a hezky pasuje ![]()
Ahoj, mate někdo brirax b-motion?
Chtěla bych ho vc. Korbicky jde mi hlavně o ten sportak, v korbicce to nějak prezijeme…kolečka jsou nafukovací, takže v terénu asi v pohodě, ne? jsem teda z prahy, takže terén moc nevyuziju..
Nějaké negativa??
Diky ![]()
@lucynka25 píše:
Ahoj, mate někdo brirax b-motion?
Chtěla bych ho vc. Korbicky jde mi hlavně o ten sportak, v korbicce to nějak prezijeme…kolečka jsou nafukovací, takže v terénu asi v pohodě, ne? jsem teda z prahy, takže terén moc nevyuziju..
Nějaké negativa??
Diky
Ahoji myslím, že skoro všichni v tehlé skupince:) v terénu jezdí v pohodě. Negativa zatím žadná nemám:-)
@Adel.ko Tak já nevím, jestli jsem tak nešikovná nebo blbá, ale mám ten origo nánožník a když skládám kočárek do auta i s madlem, tak se ten nánožník dole odlepí a pokud ne, tak mi nejde složit. Musím buďto dole odlepit pásky a nebo oddělat madlo, na kterém je to taky páskama přichycený. Mám v kočárku ještě fusak tak nevím…Jsem z toho na nervy a to skládání…věčně špinavý kočárek od kol- ta kapsa a nánožník od toho jak leží v autě, to skládání opravdu nevychytali. Opravdu je nejlepší ho snad skládat jen v létě…
@Adel.ko tak to jsem rada ![]()
A mate ho někdo od narozeni, jako jedinej kočárek? někdo mi Pise, ze je to OK někdo zase, ze blbost ![]()