Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@zabwicka Mohla bych se zeptat, jestli je rozdíl mezi potahovou látkou B-motion a B-mobile? Mám doma B-mobile i B-agile, látka na B-agile je jiná, než na B-mobile, na B-mobile je taková „lepší“. B-motion zvažuji koupit a zajímalo by mě, jaký ten potah je…
@katarina82 b agile nemám takže nemůžu porovnat ale oproti b-mobile je ta látka jiná. Která je lepší
to teda nevím ![]()
Přijde mi, že na všech kočárech je ten potah taková „umělotina“, všude dávám bavlněnou podložku
i pro oživení
@katarina82
ještě jsem na to koukala a přijde mi, že b-motion má ten potah takový tvrdší ale nevím jestli to není tím že je nový…b-mobile jsem asi 3× prala tak to může taky zkreslovat
Fakt nevím, v tomto asi neporadím.
@zabwicka Děkuji, mě stačí, že je jiná než na B-mobile
![]()
A celkově s B-motion oproti B-mobile spokojenost? Je ta jízda o hodně jiná?
@zabwicka A máš tříkolový nebo čtyřkolový? Já zvažuju ten tříkolový, asi se příští týden zajedu někam kouknout, kde je mají.
Me prisel B-Motion 4 min. tyden a jsem moooc spokojena. Vybirala jsem jestli 3 nebo 4 kola, ale nakonec to vyhral ten se ctyrma. Prodavac tvrdil, ze je stabilnejsi. Ale hl. nema ta zadni kola tak velka jako tri-kolka a uz bych mela problem ho nacpat do kufru v aute. I tak je tam tip top a je nadzvedle plato. Kazdopadne jizda s nim je super! Ta odpruzena zadni kola jsou proste do parku potreba
Oba maji vystavene v Detskem raji na Praze 9 a prodavaci jsou tam moc ochotny a poradi, vysvetli..
@katarina82 já mám tříkolku a je super, vyzkoušej oba, ale měla jsem před tím čtyřkolovej jané a britax 3 kolka je mnohem stabilnější a to jezdíme i hodně náročným lesním terénem
Já mám taky čtyřkolku, na obrubnik se s ní najizdi v pohodě a hlavně se mi vejde do auta.Ta 3 má hodně velký kola a mě už by se tam nevešla. Ale vypadá taky moc pěkně
@Bobsh Mě právě taky spíš láká ta trojkolka, ty větší kola jsou asi do terénu lepší.
Mě o skladnost zas tak nejde. Mám Sharana, kočár by se mi tam vešel i nesložený
Když se narodil třetí prcek, bylo třeba pořídit autobus
![]()
@zabwicka Díky za rozbor. Já právě B-mobile miluju
Dneska jsem s ním zrovna byla na nákupech a jsem moc spokojená, to skládání mi příjde na časté rozkládání a skládání mnohem lepší než to, co má B-agile a B-motion, jezdím s nacvaknutou sedačkou a fakt je to bezva.
Ono kdybych věděla, že se mi poštěstí koupit výhodně ten B-mobile, tak jsem ten B-agile ani nekupovala. Jenže já potřebovala něco lehkého do auta, na co jde nacvakout Romer vajíčko. B-motin chci jako sporťák. Mám ještě Casualpay S4 po holkách, ale je už takový rozhujdaný a vyšisovaný
U školky se za něj už pomalu stydím
Na zahradu dobrý, ale veřejnost nic moc ![]()
Taky mám černý a taky 4kolku
červený by se i blbě kombinoval. B-mobile mám zelený a něj podložku a deku…zelenou, a šedo modrou tak to by bylo v červeném jak pěst na oko
a pořizovat nové nebudu, tyto máme chvilku.