Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2851
27.3.14 21:59

@lucynka25 prave zvazuju, jestli ho mit i na mimi. myslim, ze klasicky po meste staci. jeste jsem nezjistovala jake rozmery ma korba. lehky teren taky zvlada, ale pro horsi teren budu mit baby jogger(pokud mi projde, doma mi tvrdi, ze b-m staci na vse a ze sem kocaru mela dost :lol: ). jinak b-motion se vyborne ovlada, do mhd se taky nezveda spatne, je lehky, zvlada kaminky, nerovnosti, hur pak projizdi predni kolecka v rozbahnene lesni ceste(ale to byla desna cesta). takze kdyz ho budes pouzivat po praze, tak s hlubokou korbou nebudes mit problem. budu ho s korbou pouzivat na prochazky po meste, vylety, kdyz pudu se starsi dcerou na hriste, do prahy, je prostorny i pro velke dite, dobre se leze do kosiku. jen mi vadi, ze ta bouda u sportaku ma prostredni dil jen se sitkou, ale na to si necham usit clonu. uz sis kocar vyzkousela aspon nekde na prodejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.3.14 22:06

Korbička je stejná pro víc typů. Já mám B-smart, ale zatím používám je korbu. Prcek má 6 měsíců a 68 cm a ještě se tam vejde (ale už bez fusaku, což v tomto počasí nevadí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
28.3.14 08:00

@Marti89 ještě pravé ne.. :zed: mám anginu už 14dni, ale už to doznívá..tak asi příští týden někam nalitnu a zkouknu to..fakt se modlim, at nejsem zklamaná, protože už fakt jako nevím.. :nevim:
Mám strach, aby ta korbicka nebyla nějak nízko, to se mi u kočárku nelibi :nevim:
A na tráve v parku asi v pohodě, ze? My sice jezdime na výlety, ale myslím, ze to není zadnej drastak..prinejhorsim mám nositko beco spis na výlety jako tam kam se nedostane kočárek, kdybych chtěla na houby do lesa nebo tak.. :nevim: jinak pokud zvládne trávu, polní cestu, sterk? Jen ne nějakou šílenou lesní cestu s korenama a kamenama, tak v pohode :palec: jo a tu clonu bych taky řešila tím nasitim, to už je fakt prkotina.. :mrgreen:
@slivovicka me vychází prave pul roční mimco na konec prosince :roll: ale tak zase v zimě moc nikde drandit nebudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
28.3.14 08:36

@lucynka25 sportak je vazne super. korbu jsem jeste nevidela, ale ta je stejne jen na chvili. trava, sterk, nerovnosti, bezne lesni cesty naprosto v pohode, listi taky nevadi. ja vazne projizdim s kocarem kde co. ale stejne si nejsem jista, ze mi dalsi kocar projde. pritel je s timhle spokojeny a on s nim projede vse, kdyztak ho pres neco poponese. spis pro me a po mimi by byl vylozene terenak lepsi. jeste uvidime. kazdopadne tohle bude hlavni kocar.
ja si ho kupovala v eshopbaby.meli ho i na prodejne, ale korbu asi ne(ale ja mam kocar uz par mesicu).jeste jsem si nechala usit nanoznik pinkie, pekne drzi.mam origo plastenku a ten pultik(ten je zbytecny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
28.3.14 09:27

@Marti89 super,to je do je dobre vědět. Diky :mrgreen: a mas jakou barvu? nebo tady už mas fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
28.3.14 12:45

@lucynka25 kocarek mam cerny, nanoznik ruzovo-cerny.ted nemuzu najit foto.jo a jeste nove prodavaji predni kola do terenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
28.3.14 12:58

@Marti89 :potlesk:
jo ty jsem nekde cetla, ze jsou vhodne do snehu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
31.3.14 15:30

Ahoj, tak čtu recenze a stále nevím, jaký kočárek vybrat. Nejspíš, ale Britax b motion, přijde mi nejlepší. Původně jsem chtěla golfky, prohlídka na živo mě odradila, no nic moc… Tak jsem dostala typ na tento a baby jogger city mini, tak teď nevim :think: Hezčí je tedy dle mého Britax, má i ty lepší kolečka. Baby jogger cm, lepší boudu snad..Budu vděčná ještě za zkušenosti, které máte. Potřebuju, aby byl prostorný, lehký(často skladam do auta)a byl i na zimu. B motion díky těm koleckum prý doporučuji na celorok…Ale prodavačky taky nabízejí někdy za každou cenu, tak počkám ještě na vaše zkušenosti, ikdyz se mi líbí moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.4.14 12:09

AHoj maminky, můžete mi říct vaše postřehy ke kočáru Britax B-motion, ale ani ne jako ke sporťáku (toho se dočtu dost), ale jestli máte i nějaké info k hluboké korbičce, kterou bych si k tomu chtěla koupit. Je dostatečně velká? Je tento kočárek dobrý i jako kombinace? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.4.14 17:38

Ahoj, chci se zeptat – nemáme někdo Baby Safe Plus II SHR a nezkoušel jste ji dát na podvozek B-motionu? Jde mi o to, že když tam sedačku nasadím, tak normálně zaklapne, ale děsně štěrchá – je tam i vidět poměrně velká mezera, když se s ní hýbe.. je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.4.14 17:43

@hermina7 Já si koupila B-motion a k tomu korbu Affinity - zatím ještě nejzdíme, termín mám za 8 týdnů..co mě trochu štve je, že korbička po připnutí do adaptérů trochu štěrchá - hýbe se - ale míň než autosedačka - viz výše. A taky je poměrně úzká. Jenže já měla poměrně úzký výběr - kočárek budu nosit do bytu, asi do 30 schodů, tak jsem potřebovala něco lehkého a na britaxu je super, že se podvozek dá složit a nést v jedné ruce - korbu budu mít v druhé. Až bude malej v B-motionu, tak ho složím celý jednou rukou, takže super na přenášení. Ale kdybych nebyla omezená tímhle, tak jdu do jiného kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.4.14 19:37

Hluboká korba 28-32×75,to není moc, oni obecně ty hluboké korbicky moc velké nejsou.Jsou u velkých kocaru, ale ty jsou zase těžší :think: Nemám zkušenosti z britax hl. korbou, ale já bych si dnes zase raději vybírala lehký kočárek. Hluboký jsme měli Takko, perfektní, prostorný hodně, nafukovací kola, ale těžký na skládání do auta.Tak je to rozhodování :nevim:,sportak právě už vybírám lehký a hlavně kvalit. kolečka, proto mě zaujal b-motion :) Jestli stercha, nevím, ale to snad by nemělo. Zeptala bych se v prodejně, příp. zavolala do nějaké prodejny baby centrum, třeba poradi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.4.14 20:11

@anylek Na délku to je dobré, ale přijde mi dost úzká. No co jsem četla i na jiných fórech, tak si na to štěrchání stěžovalo víc holek, takže to asi nebude vada :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.4.14 20:21

8o vážně, no to je blbý, ale třeba až tam polozis mimi, tak to bude zatezkane a nebude to tak hrozný :nevim: Mimco budeš mít na léto, tak myslím, že korbicku na zimu ještě vyuzijes a na jaře už stejně budeš používat ten sportak, co jsem studovala :lol: v obchode, tak ten je prostorný hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.4.14 21:49

@anylek Jo jo, taky v to doufám, že se to prckem zatíží a bude to ok. No právě myslím, že přes zimu ta korba nevydrží, malej se má narodit začátkem června, tak pokud budem vozit do konce roku, tak budu ráda..Právěže ještě jak tam bude fusak a tak, tak na tu šířku nevím, nevím..holt kdyžtak půjde do sporťáku, polohovat do lehu jde a když ho tam dobře zachumlám, tak to bude taky ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí