Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Dobrá den, dneska jsem si koupila b-motion 4 a celkem se mi nelíbí ta opěrka zad, přijde mi strašně prohnutá
, je to tak schválně a lepší pro dítě? Máte to taky tak? Děkuji za odpovědi.
@Katka313 Já tam také nic prohnuteho nemám. Ale možná myslíš, že ti opěrka nejde úplně do roviny?
Nn jak to zvednu tak mi to přijde právě prohnutější ta zádová opěrka a malá má tak divně hlavu
. Že kdyby měla podložené zádička tak by neškodilo..
@Katka313 Tak to je divný, já mám opěrku normálně vypodlozenou, je tam jakýsi karton, ještě používáme podložku a v pohodě ![]()
Zdravim, mam dotaz na vsechny, kdo Britax B-motion 4 kocarek videli nazivo - na jakych prodejnach je k dispozici (Praha), takze jej lze vyzkouset? Jsem aktualne v zahranici a zde je to celkem nemozne…, diky za odpovedi ![]()
Amsterdam:) tady tento model neprodavaji, ale vypada to, ze se snad neda otocit sportovni verze proti smeru jizdy, coz by mi vadilo. Jeste zvazujeme, ktery bude nejlepsi:)
Ja byla dnes v detskem raji a porad nevim jesli 3- nebo 4-kolovy. Po prodejne se mi lepe jezdilo s 3-kolkou, ale prodavac me presvedcoval, ze napr. v kopci v terenu je vzdycky lepsi 4-kolka. Tak jsem fakt na vazkach..
Ad to skladani a uspineni kocarku od kolecek. Mate k tomu nekdo potahy na kolecka? A kde jste koupili neoriginalni, ale hezci barevne vlozky dovnitr a tasky na kocarek? ![]()
Jinak ta hneda je fakt uplne jina nez na obrazku, je uplne vyblita, zadna tmava vyrazna barva. Tkz asi vyhraje cerne provedeni, protoze cervena se nehodi k obleceni, ktere mala nosi nejcasteji (ruzova a merunkova).
Skládání a kolečka, zatím v pohodě. Potahy nemám, uvidím v zimě
Mám podložku xxl+nanoznik od Ivemababy a naprostá spokojenost:-).Hezké barvy má taky Pinkie, ale ta už je dražší..
@orewa Obrátit sedačka nejde, to budeš muset hledat v jiné třídě kočárků. K čemu tam potřebuješ B-Motion
?
Jsem nasla na netu, jak presne v realu vypada ta hneda
ja pujdu do cerneho, jenom nechapu rozdil mezi variantou 2013 a 2014.. je tam vubec nejaky rozdil? a pak jeste resim jestli cerna nebo stribrna konstrukce (jestli to ovsem neni dane prave rokem vyroby, to jeste hledam)
@adlita taky jsem zjišťovala a černá konstrukce je pouze u toho hnědého…bohužel není možné si zvolit k černému kočárku černou konstrukci ![]()
Taky jsem se ptala prodavačky, jaký rozdíl 2013 a 2014 a říkala, že žádný, je to stejný. Konstrukce měli jen se stříbrnou v té černé