Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
10.5.14 17:21

Dobrá den, dneska jsem si koupila b-motion 4 a celkem se mi nelíbí ta opěrka zad, přijde mi strašně prohnutá :-(, je to tak schválně a lepší pro dítě? Máte to taky tak? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
10.5.14 17:36

@Katka313 já tam nic prohnutého nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.5.14 17:58

@Katka313 Já tam také nic prohnuteho nemám. Ale možná myslíš, že ti opěrka nejde úplně do roviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.5.14 18:13

Nn jak to zvednu tak mi to přijde právě prohnutější ta zádová opěrka a malá má tak divně hlavu :-(. Že kdyby měla podložené zádička tak by neškodilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.5.14 18:22

@Katka313 Tak to je divný, já mám opěrku normálně vypodlozenou, je tam jakýsi karton, ještě používáme podložku a v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.5.14 18:22

Zdravim, mam dotaz na vsechny, kdo Britax B-motion 4 kocarek videli nazivo - na jakych prodejnach je k dispozici (Praha), takze jej lze vyzkouset? Jsem aktualne v zahranici a zde je to celkem nemozne…, diky za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.5.14 22:09

@orewa Dětský ráj a kde si, že je to nemožné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.5.14 15:48

Amsterdam:) tady tento model neprodavaji, ale vypada to, ze se snad neda otocit sportovni verze proti smeru jizdy, coz by mi vadilo. Jeste zvazujeme, ktery bude nejlepsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
11.5.14 18:31

Ja byla dnes v detskem raji a porad nevim jesli 3- nebo 4-kolovy. Po prodejne se mi lepe jezdilo s 3-kolkou, ale prodavac me presvedcoval, ze napr. v kopci v terenu je vzdycky lepsi 4-kolka. Tak jsem fakt na vazkach..

Ad to skladani a uspineni kocarku od kolecek. Mate k tomu nekdo potahy na kolecka? A kde jste koupili neoriginalni, ale hezci barevne vlozky dovnitr a tasky na kocarek? :-)

Jinak ta hneda je fakt uplne jina nez na obrazku, je uplne vyblita, zadna tmava vyrazna barva. Tkz asi vyhraje cerne provedeni, protoze cervena se nehodi k obleceni, ktere mala nosi nejcasteji (ruzova a merunkova).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.5.14 18:51

Skládání a kolečka, zatím v pohodě. Potahy nemám, uvidím v zimě :roll: Mám podložku xxl+nanoznik od Ivemababy a naprostá spokojenost:-).Hezké barvy má taky Pinkie, ale ta už je dražší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
11.5.14 19:17

@orewa Obrátit sedačka nejde, to budeš muset hledat v jiné třídě kočárků. K čemu tam potřebuješ B-Motion :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
11.5.14 20:45

Jsem nasla na netu, jak presne v realu vypada ta hneda

ja pujdu do cerneho, jenom nechapu rozdil mezi variantou 2013 a 2014.. je tam vubec nejaky rozdil? a pak jeste resim jestli cerna nebo stribrna konstrukce (jestli to ovsem neni dane prave rokem vyroby, to jeste hledam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.5.14 20:58

@adlita taky jsem zjišťovala a černá konstrukce je pouze u toho hnědého…bohužel není možné si zvolit k černému kočárku černou konstrukci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.5.14 20:58

Taky jsem se ptala prodavačky, jaký rozdíl 2013 a 2014 a říkala, že žádný, je to stejný. Konstrukce měli jen se stříbrnou v té černé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.5.14 21:01

Ta hnědá na fotce nevypadá tak špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie