Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky potřebuji poradit. Čekáme třetího chlapečka a u dvou jsem měla peg perego gt3 a plně jsem byla spokojená. Když jsem někomu povozila kočárek jiný, tak jsem si říkala, že to je hruza jak se ovládá… A teď nevím kter, byla jsem rozhodla pro peg perego zase, ale koukala jsem i na x-lander xa a nevím který. chci trojkombinaci, ale určitě už nebudu investovat do nového. Jde mě i o to, že sice máme kombika, ale peregáček zabere celej kufru a x–lander přece míň, ale nevím i s korbou, zda se mě menší než u perega a já mám termín v létě, tak abych zimu s fusakem vpohodě odjezdila. Co myslíte Vy? budu ráda za názory a rady. nechci být pak zklamana…
@nikko jo to vím, ale perego taky nějak extra nepruží, takže to je vpohodě ![]()
No on je to proti GT3 vážně hodně hrkací kočár. Když si zvyklá na trojkolky a chceš něco skladnějšího, nechceš juknout třeba na City Elite?
Tak já jsem měla právě pak u druhého peregáček pouze cca do roka a pak jsem kupovala skladnější sporták nebo golfáč, bylo to něco mezi tím, ale než jsem si zvykla chvilku to trvalo. ted jsem v rukách peregáčka neměla už cca 4roky, syn mladší má pět let, takže možná to tak velký rozdíl nebude. protože bych asi brzo šla stejně do nějakého asi skladnějšího. mě se líbí x-lander ten xmovie, ale vadí mě tam ta uzučká rukojet mám strach aby nerupla…
Tak že by rupla rukojeť, jsem ještě neslyšela, toho bych se nebála. Spíš že má menší korbu a blbě vyřešený sporťák (ale to asi nebudeš moc řešit, pokud ho už v roce budeš měnit za šupajdítko). Z X-Landerů je to jeden z nejmíň povedených kočárků. A potřebuješ nutně velkej kočár, že bys prostě jezdila v něčem menším hned od začátku?
Jo jestli myslíš jako že vypadne rukojeť, tak to se bohužel stává u řady levnějších teleskopických kočárků.
No mám termín v pulce srpna, ale oba kluky jsem měla o 3týdny dřív, takže spíš počítám, že to bude cca konec července a abych odjezdila v korbě zimu. a nechci právě, aby ve předu byla malá kolečka a chci aby se dalo upevnit na podvozek autosedačka
Jasně, prostě něco velkýho, spolehlivýho, skladnýho, co vydrží zimu.
O chlup lepší je ABC DESIGN VIPER. Je hodně podobný tomu X-Move, akorát prostě o fous líp udělaný.
Kdybys chtěla jo šetřit, tak B-Motion, ale trojkolku. Nebo i B-Agile čtyřkolku, ale k té bys musela do sněhu dokoupit přední velká pevná kolečka.
My x-move máme, ale asi bych do něj znova nešla. Ta rukojeť je v pohodě, do domu najíždíme přes takový ty lyžiny a když si vezmu, že děcko má přes 10 kilo a tahám někdy i nákup, tak je to páka na rukojeť jako hrom a drží v pohodě. Ale není vůbec odpruženej, i blbý kostky v chodníku mi přijdou děsný a hluboká korbička je fakt malá. Dcera je narozená v září a už v dubnu se mi tam nevešla a šla do sporťáku a to je docela drobek. Verze 2014 má navíc blbou stříšku sporťáku, přes kterou svítí sluníčko, musela jsem si na to ušít clonu.
Tak včera jsem se byla podívat na x-lander a fakt jsem byla unešená, čekala jsem že to bude horší kvalita a krásně se ovláda. Tak jsem si ho odvezla domů
, takže zatím už mám sporták a už si jen dokoupím korbu a autosedačku a to je to co hodně váhám a váhala i včera než se pro kočárek jelo, zda mít i korbu ve stejné barvě jako je sporták a nebo vzít bud zelenou nebo fialovou. Nemáte někdo zelenou barvičku america? nechytají se na to mušky? jinak mám tento: http://www.tipstore.cz/?…, ale bez te korby