Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, jdu k vám pro radu. Mám takové dilema. Synovi je devět měsíců, jezdím ve sportovním kočárku, ale on v něm pořád brečí, protože mě nevidí a nechce v něm být. Uvažuji o koupi nějakého, aby šel otočit ke mě. Myslíte, že peg perego book by už na něho šel? Nechci golfáč. Líbí se mi CAM Dinamico, ale je to trojkombinace a to mi zas přijde zbytečné. Co myslíte?
Měla jsem Casualplay S4, hluboký ok, ale nevyhovoval mi sporťák. Koupila jsem tehdy bazarový Peg Perego Book plus a maximální spokojenost. Ve sněhu jel, ale muselo být prohrnuto. Do horšího terénu moc není. Ale dceři už je 2.5, takže v čiré paměti to úplně nemám ![]()
Nemá ruční brzdu, na tu jsem byla zvyklá z Casualplay, ale to jsou jen detaily.
Krásně se skládal do auta a byl lehounký. Kdybychom čekali druhé dítě, tak si k němu dokoupím hlubokou korbu a jsem nachystána.
Dcera je konec listopadu a do Peg Perega přesedlala v červnu, takže jí bylo 7 měsíců. Ze začátku v pololehu, ale už pomalu začínala tou dobou sama sedět.
@dana.dv píše:
Měla jsem Casualplay S4, hluboký ok, ale nevyhovoval mi sporťák. Koupila jsem tehdy bazarový Peg Perego Book plus a maximální spokojenost. Ve sněhu jel, ale muselo být prohrnuto. Do horšího terénu moc není. Ale dceři už je 2.5, takže v čiré paměti to úplně nemám
Nemá ruční brzdu, na tu jsem byla zvyklá z Casualplay, ale to jsou jen detaily.
Krásně se skládal do auta a byl lehounký. Kdybychom čekali druhé dítě, tak si k němu dokoupím hlubokou korbu a jsem nachystána.
Děkuji, já právě casualplay S4 mám a v něm mi právě nechce být ![]()
@bob80 Nápodobně. Byla v něm hysterická, já na ni neviděla, ona na mě. Plus nám padala pořád boudička. Hlavně že jsme měli i slunečník ![]()
Peg perego je nebe a dudy. Co já se s Casualplay nadřela do auta!! Tenhle je lehký jako pírko!
@bob80 blbě. Neni to terenak. Na jakýkoli jiný nez hladký povrch se nehodí. Da se to, ale občas si maknes, kor ve sněhu.
@bob80 kočárek jede na sněhu dobře, mám několikátý PP a jsem moc spokojená. Za mě pouze PP!