Peg Pérego Sí Completo 2011

Máte zkušenost s Peg Pérego Sí?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Sí
Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
19.9.11 07:32

Diky za tip! Babystar teda uz neexistuje, je to http://www.sambaby.com/, ale maji je tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.3.12 22:54

Holky, pořád jste spokojeny s kočárkem si completo? Já se musím tento týden rozhodnout, jestli ho koupit - vzala bych si tu kolekci 2011 - černý. Bydlím na vesnici a hlavně ho potřebuji na cestu busem do města, kam chodím s malým plavat. Takže potřebuji kočárek i s polohovací, kde si bude moci malý po plavču zdřímnout. a dám tam tašku z věcma z plavání. už z toho fakt šílím - myslím, že 100% kočárek pro mě ještě nikdo nevymyslel… tak hledám nejlepší kompromisy, tak prosím o radu. Díky. Fakt:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.3.12 16:12

Ahoj já jsem s ním spokojená, měla jsem i dvě reklamace 1. kolečko vrzalo a 2. vyšisovaný lem boudičky a oba případy vyřízeny kladně s výměnou. Kočárek je fajn a hlavně do obchodu nebo do neterénu :). Bez sportáku bych asi golfáček nechtěla,nenahradí ho..ale jinak je lehoučkej, pro malýho pohodlnej, skoro do lehu což je super,pěknej :)…Doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.6.12 19:41

Ozivuji tuhle diskusi a rada bych vedela, jak jste s golfacema Peg Perego Si spokojeni po delsim uzivani?
Muze mi nekdo zmerit zadovou operku, vsude nachazim jine rozmery. Dale me zajima, jestli se operka nohou da napolohovat do vodorovne polohy.
To okenko v boudicce je sitovane a vetraci nebo je to igelit?
Jak je to se stabilitou? Kdyz se zmeni teziste kocarku pri lehu, je to stale stabilni, neprevrhnou se vahou ditete prip. kdyz se tam navesi nejaka ta taska na rukojet?
Diky moc za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4