Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Všechny zdravím předem chci říct že vím že tenhle kočárek zde už je ale nikdo mi tam nic neřekl tak jsem se rozhodla udělat diskuzi novou.A ted doufám že mi někdo odpoví na dotazi.Zajímalo by mě od od kolika měsíců si myslíte že nunu lze používat a třeba i do kdy?Pak co nánožník uxistuje? Jak se sním jezdí třeba na kamené cestě nebo menší polní? také co by jste mi sami osobně o nuně řekli by sama? jaká myslíte že je lepší nuna peep? a nebo nuna buggy?
já s tímhle kočárkem zkušenosti nemám, ale pár jich tady kolem jezdí, nedokážu si představit takový kočárek tlačit v zimě ![]()
no také mi nepříjde jako na zimu ale na zbydek myslím že ano jsem zvědavá zda se někdo ozve.
Ano na většinu jsem koukala ale stejně jsem založila nové zda by někdo zkráceně odpověděl tam to mají všechno holky rozepsané.
ahojky,tak golfky nuna jsem koupila před měsícem na zličíně,uchvátil mne jeho luxusní vzhled,musela jsem ho hned mít koupila jsem si lékořicovou barvu, jelikož máme chlapečka který je narozený v březnu a už si chce sedat tak už v něm jezdí
jsou to fantasticky lehké golfky které ovládám jednou rukou,mám k tomu i fusak,pláštěnku a moskytyéru.Každý kdo mne s ním vidí se hned otáčí a nebo neujdu nějaké otázce co je to za golfky
,krásně se složí do placky velikosti batohu,model 2011 má prodlouženou střechu,větší košík a 3 polohy,miminko bych v něm nevozila i když píší že je od narození ale synovi je 5 měsíců a je to na parádu.V zimě nevím jak se s ním bude jezdit ale snad to bude v poho,takže mamky doporučuji
![]()
Ahoj, chci se zeptat kdo tyto golfky má, odkdy v něm vozíte svá miminka? Moc se mi líbí, píší, že jsou od 0 měsíců, ale to bych tam novorozeně určitě nedala, ale myslíte, že od 8 měsíců to bude OK? Díky za odpovědi ![]()
Ahoj, my je máme a malého v nich vozíme asi tak od jednoho roku. Ale obecně myslím, že pokud sedí tak úplně klidně. My jsme je koupili až později, protože dříve prostě nebyly potřeba, jezdilo se ve sporťáku.
My máme Nunu od necelých 6m a hned jsme v nich začali jezdit. Myslím, že je to v pohodě, i když malý ještě sám nesedí - jezdíme ne úplně v sedu, ale na tu střední polohu.
Děkuji za odpovědi, mám trojkombinaci a tudíž i sporťáka, ale do těchto jsem se prostě zamilovala a jsou skladné + lehké
Mám model peep 2011 a jsem s ním naprosto spokojená. Použiténý je od narození protože má úplně ležící polohu, jako nánožník funguje fusak, který se kupuje v setu, na zimu je lepší dát fusak z jiného sporťáku, skorojaký koliv jde, ten originál je dost slabý. Kolečka jsou gumová, dělají trochu rachot, ale na funkci to nemá vliv. Kupovala jsem ho jako druhý kočárek, protože neustále cestujeme, malý je v něm od 4 měsíců a zcela spokojen, je to optimální skloubení všeho co od kočárku čekáš: snadná manipulace, skladnost, lehkost, ale i plnohodnotné ležení pro dítě které nesedí nebo spí. Máme i adaptéry na maxi-cosi vajíčko. Vlastně bych ani jiný kočár už nepotřebovala a kdybych věděla že bude sloužit vpoho i v zimě tak do velkýho nejdu. Zrovna jsem to řešila v Jablonci se švagrovou, koukala na mě: s tím pojedeš teď ven? Po chvíli uznala, že velký kočár s teréníma kolama je k prdu - když není protaženo, ta taky nevyjede a když je, kolečka se obalují sněhem a každý kilo kočáru pekelně poznáš. Prostě nunna peep můžu jen doporučit ![]()