Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojte potrebuji poradit… vyhlidla jsem si golfky milly mally venus a nikde na netu jsem nenasla normalni nazor od maminek. nemate nektera z vas s nim zkusenost? libi se mi na nem ta striska a i barevne je na tom perfektne. predem dekuji za odpovedi ![]()
Ahoj
Nemám Venus, mám starší model Milly Mally, ale je podobný. A barvu mám jako na obrázku, je krásná. Venus má pár vychytávek navíc. Já jsem spokojená. Kočár splňuje moje očekávání. Nízká cena, nízká hmotnost, zatím bez závad (ťukám)
Golfky jsem kupovala jako druhý kočár ke sporťáku, když bylo Natálce asi 18 měsíců, když v jejích 2 letech dala sporťák pryč,už stejně moc vozit nechce, používáme občas,na výlety atd. Nám vyhovuje i ten obyčejnější Milly Mally
tak to jsem rada. Uplne jsem se do neho zamilovala i ta barva je perfektni a 1600 neni hodne za novej kocar. Jenom ho budu muset sehnat nekde v krame aby si do nej mala sedla a vyzkousela ho. A toho se prave obavam
ze ho nikde krom netu nenajdu.
a jeste jsem se chtela zeptat jak pevna ma zadicka? Sedi rovne nebo je ditko prohle podle latky?
Tak sehnat je někde v obchodě bude asi trochu oříšek no. Zádíčka nejsou prohlá, jsou zpevněná. Uvnitř potahu jsou takové pruhy, asi z měkého plastu a ty to trochu zpevní a navíc jsou záda podepřená konstrukcí do kříže. U té mé verze teda. Taky jsem nechtěla úplně ty „hadrové“ golfky, co se v nich dítě hrbí.
Zkoušela jsem najít foto, ale moc fotek na golfkách nemáme. Tak alespoň jednu. To bylo natálce 13 měsíců a golfky poprvé venku..
Romči, 16 kg dítě mám já a jsem z těch golfek zoufalá. Jedou si kam chtějí, neustále je i na rovině musíš korigovat - po 15 min. mě bolí ruce jako prase. A madlo? Zapnout ho je umění, rozepnput zázrak. Několikrát mi tam malá 10 minut řvala, než se mi to podařilo rezepnout - super když potřebuješ třeba vystoupit z valku… Mno, mít peníze na nový, už by letěl. Prodat ho, to bych se musela propadnout…Fakt nedoporučuji.