Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky, mám takovou otázku. Mám možnost prodat sporťák, ale nevim jestli je to dobrý nápad.Aby nám zůstali na zimu jenom golfky. Můžete mi poradit jak to zvládáte vy???
Jestli stačí a nebo si mam ještě sporťák nechat. Díky moc. ![]()
Zalezi jaky tip golfek mate a jak mas velke ditko a jak moc jezdi rado v kocarku a taky v jakym terenu budete jezdit. Osobne si myslim, ze klasicky golfky na zimu nestaci. Ja behem lonske zimy jeste rada vytahla sportak, protoze s golfkama bych neprojela. Synovi bylo pres zimu 2,5 roku a kdyz jsem nekam chvatala, tak byl proste kocar jeste nezbytnosti. Hlavne mam pocit, ze by se mi v kombineze do golfacu ani nevesel.
Klasické golfky sněhem neprojedou.
Takže to, jestli to zvládnete jen s golfkama záleží na tom, jak máš staré dítě, kde bydlíte, jak často kočár využíváš, jaké je dítě chodec.
Bydlíme na kraji Prahy, lokálně jsem to zvládla při sněhu na bobech, do centra Prahy - na zastávku dítě došlo pěšky, pokud jsme chvátali, nesla jsem dítě v šátku, ono i se sportákem je to hlubokám sněhem k vzteku.
Ahoj
tak s golfkama je to katastrofa, ja mela na zimu sportak a goflky jsem mela doma, lonskou zimu uz mala chodila sama bez kocaru v zime a goflky jsem ani radeji nevytahovala.
Díky moc za rady. Malému bude rok a půl. Docela rád se ještě vozí, takže sporťák zůstane doma. ![]()
Sušinka píše:
Díky moc za rady. Malému bude rok a půl. Docela rád se ještě vozí, takže sporťák zůstane doma.
urcite si ho jeste na zimu nechej!