Koupit Jané Carrera nebo Nomad?

425
6.7.11 10:40

koupit jané carrera, nebo nomad?

Holky, tak přemýšlím, co bude lepší, carrery, nebo nomad? Na klasický městský terén, sem tam polňačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
6.7.11 10:46
mamaho píše:
Holky, tak přemýšlím, co bude lepší, carrery, nebo nomad? Na klasický městský terén, sem tam polňačka.

Pokud jako jediny kocar,tak asi NOmad,ale ja mam golfky Carrery od 5.mesice veku uz u druheho ditka a jsem navysost spokojena 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.7.11 10:49

Je to už pro roční dítě, chci přesedlat z cam cortiny na něco jiného a tyhle 2 kočárky se mi dost líví, jen se nemůžu rozhodnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
6.7.11 11:12

Farska, ty golfky Carrera jdou do úplnýho lehu a mají polohování nožiček? A kolik váží? Kdybys měla srovnání s Jané Energy, to už bych byla asi moc náročná.. :huban: Chci to jen do auta, jako sporťák mám Reverse.
Zakladatelko omlouvám se za OT :kytka:

farska píše:
mamaho píše:
Pokud jako jediny kocar,tak asi NOmad,ale ja mam golfky Carrery od 5.mesice veku uz u druheho ditka a jsem navysost spokojena 8-)

Příspěvek upraven 06.07.11 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
6.7.11 11:27

Jané Carrera jde do úplného lehu a má polohování nožiček. Pohodlný je dost, ale spíš jako golfáč, je to takový hrkátko mi přijde. Pro roční dítě už by nejspší stačil, ale kdybych měla vybírat a nebyla omezena financema, místem v autě atd., vybrala bych asi Nomada. :-D

Někde tu mám fotku spící dvouleté dcery v Carrerách, zkusím najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
6.7.11 11:29
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.7.11 12:50

Já mám Nomada a vyhovuje mi. Je lehký, takže golfky už vůbec nepotřebujeme. Používám ho od doby, co bylo malému půl roku až doteď, má 2 roky a 2 měsíce a stále je to pro nás pohodlný kočár na cesty. Menší terén zvládá kočár dobře. Mám kolekci 08.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.7.11 23:09

Taky jsem jezdila s Nomadem od pul roka a bohate nahradi golfky ac funkcne je jak sportak. Dcera se do nej vejde v pohode i jako trileta s mirama 14,5 kg a 95 cm.

• Citovat
  • Upravit
2249
21.9.16 13:51

@Hanka1 můžu se zeptat, jak je na tom Nomad s výškou? Projíždím teď diskuze, protože jsme s manželem oba hodně vysocí a na to si právě skoro všichni stěžují, že jsou golfky obecně prostě malé. Tak jsem narazila na Carreru, ale ta zase někdo psal, že je dost malá, tak mám strach, protože chlapeček má teď v roce skoro 90 cm a přes 13 kilo :D A že právě Nomad je prostornější, ale potřebovala bych tedy vědět, jak se mi s ním bude jezdit, kupovala bych nejspíš na inzerát bez možnosti vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.9.16 17:47

@Martinik
Bohuzel moje prispevky jsou pet let stare a Nomad je uz davno ve svete, ale brala si ho ode mne kamaradka cca 177 cm a jeji pritel minimalne 186 a ani jeden si nestezovali,…

• Citovat
  • Upravit
2249
27.9.16 23:03

@Hanka1 jj, to je jasné, ale byla to snad jediná diskuze, kde se výška řešila, tak jsem jenom chtěla vědět, jak to je, jsem si říkala, že si budeš ještě pamatovat, jak se s tím jezdilo :D Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.9.16 01:13
@Martinik píše:
@Hanka1 jj, to je jasné, ale byla to snad jediná diskuze, kde se výška řešila, tak jsem jenom chtěla vědět, jak to je, jsem si říkala, že si budeš ještě pamatovat, jak se s tím jezdilo :D Díky :mavam:

No manzel ma 185 cm a nestezoval si, vlastne jo - prisel mu po sportaku Quinny s korbickou Nomad moc lehky, ale rychle si na to zvyknul a chvalil to hlavne pri skladani a strkani/vyndavani do/z auta…
Mmch Nomad se jrpeste vyrabi? Ja myslela ze misto nej je neco jineho…

• Citovat
  • Upravit
2249
30.9.16 00:51

@Hanka1 to nevím, jestli se ještě vyrábí, já určitě nový kupovat nebudu. Na bazaru je např. tento https://deti.bazos.cz/…-a-taska.php je to prosím tě on? Abych nekoupila něco jinýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.9.16 17:10

@Martinik
Jj to je on, ja ho mela v cervenocerne kombinaci. Jen bacha pri nakupu na padajici brzdu, byla to asi jedina vada pokud byl kocarek, resp kosik moc narvany a tezky…

• Citovat
  • Upravit
2249
30.9.16 21:17

@Hanka1 díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat