Jané Carrera x Inglesina Zippy x Peg Pérego

3359
2.7.11 15:32

jane carrera x inglesina zippy x peg perego

Holky, prosím o radu, potřebuji golfky pro nesedící mimčo(takže aby šly do lehu + polohování nožek + mám zase obříka, takže prostorné, budu jezdit i za chladného počasí- deka ,fusak)- hlavně na cestování MHD - když jedu pro syna do školky, atd. (jinak mám sporťák)… Omlouvám se, ale nemám čas pročítat :oops: Potřebuji, aby kočár něco vydržel (mám v úmyslu koupit starší) předvybrala jsem si Jané Carreru, Inglesinu Zippy, Peg Perego P3 - můžete mi poradit, který kočárek se Vám osvědčil? Jejich klady x zápory…moc díky. Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
2.7.11 17:47

Inglesina Zippy v pohode odvozi i tri deti, pravda pri tretim bude vachrlatejsi, ale z druhe ruky pro druhe ditko je naprosto idealni, navic sada Winter naprosto vybavena vsim…

Jane Carrera bych brala pouze nove - Jane jsou obecne rozhrkanejsi a to mam a peju chvalu na Nomada, ktereho jsem s tezkym srdcem nakonec neprodala a truni nam na pude. K neprodeji (ac zajemcu bylo dost) prispelo to, ze jeho nastupce je slusne receno k hovnu (otocna sedacka, tezsi a hlavne maly a uzky) a uplne veskere klady Nomada pomiji.

PegPerego P3 neznam, ale hodne si chvali PegPerego Pliko golfky, v Completo sade opet s nanoznikem a se vsim, co ma kocarek mit. Ma ho kamoska a po spokojenosti si ho nechala pet let na dalsi ditko, ktere ted ma porodit - dokoupila jen korbicku a autosedacku + dokoupi casem sportak, nehodla jezdit zadne tereny jen vozit od zari starsi holku do/ze skoly, takze na leto ji naprosto korbicka na podvozek bohate staci…

• Citovat
  • Upravit
878
2.7.11 20:23

Já mám osobní zkušenost s Inglesinou (mám osobně Inglesinu). A jsem velmi spokojená, dokonce s ní jezdím cestou necestou a v pohodě. :palec: Na svou Inglesinu prostě nedám dopustit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí