Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer,
uvažuji o pořízení těchto golfek pro svou 2letou holčičku, má 15kg. Kočárek potřebujeme více méně na občasné posazení, když se unaví chůzí. Zajímá mne, jestli ji vůbec uveze, jak si poradí v zimě a jestli vám u něho chybí to přední madlo a polohování do lehu. Pokud vím, tento má jakési 2 polohy.
Předem děkuji
beruška
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco CT 0.6?
Přidejte zkušenost s Chicco CT 0.6Dobrý večer,
nikdo nemáte tyto golfky? Napište mi prosím své zkušenosti s nimi.
Děkuji beruška
Dobrý den,
tyto golfky jsou ideální na dovolenou…
jsou lehké a skladné, akorát se obávám, že max.nosnost je 15kg a to Vaše holčička už má, tak aby jste je užily…
Jinak myslím, že jsou super na procházky, když už bolí nožičky:-)
Mají k dispozici pěkné barvy…a jsou za super cenu! ![]()
Uvažuji o koupi těchto golfek- jak moc se dají položit na spaní? 180 st. to asi nebude…
A nebo chicco ct 05…? Nechci zakládat novou diskuzi, nemáte je někdo? Multiway už jsem zavrhla, jsou hrozně velké a vysoké, ty 05 mi připadají skladnější
Ahoj, a ta stříška proti slunci slouží v praxi skutečně jako clona proti slunci nebo je jen na parádu? Nákupní košíček dole mají nebo nevíte, zda jde dokoupit nějaké univerzální na přichycení? Jak se s nimi jezdí?
Má je kamarádka takže nevím jak se s nimi jezdí apod. jen co jsem vypozorovala:
Na občasné popojíždění dobrý, ale já bych svoje neměnila (ty ale zase byly jinde cenově)
Semisek píše:
Má je kamarádka takže nevím jak se s nimi jezdí apod. jen co jsem vypozorovala:Na občasné popojíždění dobrý, ale já bych svoje neměnila (ty ale zase byly jinde cenově)
- moc se položit nedají, dítě spíš sedí než leží - nemají ani polohovatelnou podnožku
- stříška něco málo zakryje ale v praxi bylo nutné použít plínku, slunce má možnost svítit i zezadu, zepředu není dítě chráněné vůbec
Já jsem to chtěla jen na občasné popojížděni a hlavně do vlaku.
Už jsem je viděla naživo, a fakt jdou jen do takového polosedu/lehu. Je otázka, jestli je to na závadu, moje dvě děti jako větší spaly pouze v tom pololehu nebo v sedu…
Jde mi o příští rok, to budou malé téměř dva a pořizovala bych je víceméně na opravdu oejn občasné použití…
Co máš ty za golfky?
Já běžně používám trojkolky nebo dvojkombinaci, golfky fakt jen na cesty
Já mám Inglesinu Trip, původně jsem si myslela, že se mi nevyplatí, ale teď nelituju. Používám je radši než sporťák, ale je fakt, že náš sporťák stojí za …
Navíc mám opravdu pidi auto a narozdíl od konstrukce kočáru se mi golfky vejdou do kufru aniž bych musela sklápět sedadla.
Chicco Ct 0.6 jsou menší, skladnější a lehčí. Do vlaku a na občasné popojíždění si myslím stačí. Jen to odstínění je tam nic moc.
Semisek píše:
Já mám Inglesinu Trip, původně jsem si myslela, že se mi nevyplatí, ale teď nelituju. Používám je radši než sporťák, ale je fakt, že náš sporťák stojí za …
Navíc mám opravdu pidi auto a narozdíl od konstrukce kočáru se mi golfky vejdou do kufru aniž bych musela sklápět sedadla.Chicco Ct 0.6 jsou menší, skladnější a lehčí. Do vlaku a na občasné popojíždění si myslím stačí. Jen to odstínění je tam nic moc.
Můžu potvrdit, že tripky jsou super. Taky máme sporťák, ale jezdíme jenom s golfkami.
![]()
Sušinka píše:Semisek píše:Můžu potvrdit, že tripky jsou super. Taky máme sporťák, ale jezdíme jenom s golfkami.
Navíc mám opravdu pidi auto a narozdíl od konstrukce kočáru se mi golfky vejdou do kufru aniž bych musela sklápět sedadla.Chicco Ct 0.6 jsou menší, skladnější a lehčí. Do vlaku a na občasné popojíždění si myslím stačí. Jen to odstínění je tam nic moc.![]()
![]()
Já na ně tedy kouknu.....Je fakt, že když už budu pořizovat, tak třeba něco lepšího
A hlavně koukni na tu 2011. Ta už má překlápěcí boudu dopředu. Ta starší to ještě nemá.
Tak mám o čem přemýšlet! Vypadá dobře…
Původně jsem myslela, že ppořídím chicco multiway, ale naštěstí mě to přešlo.....Ta inglessina vypadá pěkně, ta bouda je fakt výhoda…Díky za fotky