Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco CT 0.6?
Přidejte zkušenost s Chicco CT 0.6Ty chicco multiway jsou moc róbusní a těžký. Tyto mají něco málo přes 6 kilo a řídim je i jednou rukou a nemusím mít ani spojenou rukojeť ![]()
My nemáme boudu překápěcí dopředu (a to na netu bylo psáno, že jsou to ty 2011, tak nás asi podvedli), ale je tam kšilt, takže taky dobrý.
To se právě pozná podle toho jestli máš z venčí na boku stříšky takový spony nebo ne. Když se podíváš na ty moje fotky tak je tam nemam. A ty je teda máš????To je divný.
Mám, ale já už jsem s tímto e-shopem i předtím neměla moc dobré zkušenosti. Ale zase měla jsem tam naobjednávano za dost peněz tak jsem měla bonusovou slevu a anvíc je to v Brně tak jsem to tam znovu objednala. No p¨říště si to zase rozmyslím.
A v čem jsou lepší ty nové. Jen ta stříška?
Já nevim jaký jsou ty starší, ale podle mě je rozdíl jenom v tý stříšce.
No teď jsem na to koukala a asi jo. Jen mě to docela naprdlo, protože když budu chtít třeba vyměnit stříšku, kdyby se mi rozbila tak ta nová na to asi pasovat nebude. No tak záruka je tam 2 roky, ale i tak jim tam napíšu aspoň prudící mail ![]()
Já si taky myslim že tam pasovat nebude. Ta nová je na takových kloubech. Taky je to vidět na jedné z mých fotek.Myslim že u toho staršího tam nejsou.
Ještě k tomu chicu ct 06 - vzpomněla jsem si, že jsou dost nízké, takže pro vysoké postavy nic moc na vození.
No já si nakonec po dlouhém přemýšlení ty Chicco Ct 0.6 pořídila a jsem ráda za ně. Přešně splňují požadavky, pro které jsem je koupila. Jsou neskutečně lehoučké a skladné, takže je mám uskladněné nastálo v kufru auta a když potřebuji s chodícím dítkem z auta rychle se někam přesunout a něco vyřídit, tak jsou úplně dostačující. Takže stříšku na tyhle účely neřeším, polohování taky ne, lze opěrku dát do pololehu, takže když by si náhodou malá stihla během krátkého přesunu zdřímnout,lze ji trochu ulevit. Navíc jsem je koupila myslím na super cenu 990Kč. Takže tomu, kdo potřebuje lehké, skladné, cenově dostupné golfky na krátké přesuny mohu vřele doporučit.
Já si teda taky myslím, že ty Chicco CT.06 jsou na popojíždění úplně dostačující..když už dítko chodí a chce si jen odpočinout, tak to sto pro stačí…jsou lehké, skladné a hlavně levné ![]()