Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky chtěla by jsem vás poprosit o rady co se týče golfek, ráda by jsem věděla jaké golfky máte a jak moc jste snimi spokojeni co vám vadí a co je výhodou? Chtěla by jsem nějaké designově pěkné ale zároveň cenově dobře dostupné, pak aby mohla být k němu pláštěnka a třeba nějaká clona a také nánožník. Tak co myslíte jaký by jste mi na tyto požadavky poradili a sami řekli jaké máte golfky? Předem díky ![]()
Mám chicco liteway rainbow(dneska už těžko sehnatelný), jako výbava k němu byl nánožník podšitý fleecem s kapucí, vlastně spíš fusak než nánožník a plášťenka. NO do města jsou dobrý, ale do terénu moc nee.
Jsou lehký, celkem dobře skladný, mají odepínací zadní část stříšky, se kterou lze polohovat, ten fusak a pláštěnku.
Vadí nám, že nelze zvedat rukojeť, můj chlap je docela vysoký, a nepruží.
No nic méně posloužily svému účelu.
Máme golfky x-lander xs v šedé barvě
Co se mi na nich líbí -
Co se mi nelíbí -
víc mě nenapadá ![]()
Kdybych nebyla těhotná, pořídila bych si golfky radši bytelnější ( a těžší) takhle mi šlo hlavně o tu váhu při nandávání do auta… ale jinak jsem spokojená a klidně bych šla do nich znova.
Jé děkuji oboje vypadají pěkně ale asi to není přesně to co by se mi moc líbilo holt počkám zda někdo jiný se ozve nebo se budu muset po nějakých rozhlédnout ještě ale stále nevím …:)
jéé tak ty jsou krásný ale hlavně ta boudička je úchvatná na kolik tě vyšly doufám že nejsou moc drahé to by mě zklamalo ![]()
No tyhle jsou letošní a vyšly nás na 3900. Jinak v bazarech mají jenom starší kolekce které jsou i za 2000 ale nemaj tu boudu.Přítel byl taky proti tomu kupovat golfky za tuhle cenu a teď je rád. Mají odpružená všechny kola, váží něco málo přes 6 kilo. Jo a madlo se dokupuje universální http://www.detskezbozi.com/…-energy.html
Je fakt bytelný a ze stejného mater. jako golfky.Nikdo nepozná že neni originální.
![]()
Jo a pověs mi jaké jsou jízdní vlastnosti jezdí se snimi dobře? a co menší terén zvládnout ho? a to třeba nějaký začátek aspon zimy to by také zvládli určitě by jsem brala spíše stouhle boudou to jsem čekala ještě větší cenu není to nejhorší, kolika leté dítko myslíš že by se do nich vešlo je k nim také nánožník a pláštěnka?
Jízdní vlastnosti jsou super. Malej často chodí po svých, takže řídím jednou rukou a v pohodě. Ale jde to i když v nich sedí.Menší terén zvládne. Často jezdíme do Opárenského údolí a je to polní cesta (nebo jak to mam napsat) lesem. Mam je teprve od letošního jara, takže nevim jak to bude se zimou.Ale začátek zimy určo zvládnou.Našemu malému je rok a půl a má tam dost místa jak na šířku, tak i na délku. Jinak je k nim jenom pláštěnka a držák na pití. Já jsem si pořídila takový ten fusek od emitexu 2 v 1. A mam ho místo nánožníku ![]()
Jo tak ti moc děkuji myslím že zatím u mě vyhrává hlavně díky té boudičce , tak fajn je moc pěkný, tak dobře aspon že je ta pláštěnka má nějaké větrání aspon? nebo jako nějaké okénko, tak myslím že když se třeba nějaký neoriginální univerzální zkusí tak by ten nánožník mohl pasovat ![]()
Pláštěnka má větrání na bocích. Jsou tam malé dírky.Ráda jsem pomohla ![]()
Výhody: do města jsou ideální, jsou lehké a skladné, do auta je v pohodě složíš
Nevýhody: pokud bydlíš na vesnici, nebo chodíš na výlety mimo město, tak se připrav na boj s kolečkama, sebemenší klacek, nerovný povrch (kopec), je problém
Velký výběr a dostupné ceny mají tady http://www.nej-kocarky.cz/…ove-kocarky/ Mají kočárky i s pláštěnkou a nánožníkem. Pokud bys chtěla kočárek tak trochu do přírody, doporučuju spíš sportovní typ.