Tipy na golfky?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
14.7.11 11:32

Typy na golfky?

Zdravím maminky chtěla by jsem vás poprosit o rady co se týče golfek, ráda by jsem věděla jaké golfky máte a jak moc jste snimi spokojeni co vám vadí a co je výhodou? Chtěla by jsem nějaké designově pěkné ale zároveň cenově dobře dostupné, pak aby mohla být k němu pláštěnka a třeba nějaká clona a také nánožník. Tak co myslíte jaký by jste mi na tyto požadavky poradili a sami řekli jaké máte golfky? Předem díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
14.7.11 12:31

Mám chicco liteway rainbow(dneska už těžko sehnatelný), jako výbava k němu byl nánožník podšitý fleecem s kapucí, vlastně spíš fusak než nánožník a plášťenka. NO do města jsou dobrý, ale do terénu moc nee.
Jsou lehký, celkem dobře skladný, mají odepínací zadní část stříšky, se kterou lze polohovat, ten fusak a pláštěnku.
Vadí nám, že nelze zvedat rukojeť, můj chlap je docela vysoký, a nepruží.
No nic méně posloužily svému účelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
14.7.11 12:50

Máme golfky x-lander xs v šedé barvě

Co se mi na nich líbí -

• jsou opravdu lehounké (6kg)
  • jednoduše a rychle se skládají a rozkládají, nemusí se odebírat madlo
  • polohovat jdou až do skorolehu
  • opěrku mají dost vysokou, takže hlavička ,,netrčí"
  • na chodník se s nima najíždí výborně, nepotřebuješ téměř žádnou sílu ( většina golfek, kt. jsme zkoušeli šli naklonit hodně blbě a bylo nutné použít nohu na zapření kolečka :-?, což by mi nevyhovovalo )
  • zvládnou i lehký terén
  • dají se vést jednou rukou( i když to samozřejmě není ideální, ale jde to)

Co se mi nelíbí -

• když dítko spí, nedostanu se do košíku
  • připadají mi dost křehce (dítě těžší než 15kg bych se v tom bála vozit) ale to je daň za to, že jsou lehké
  • párkrát se mi zaseklo polohování do lehu, když je dítě opřené :cert:
  • nánožník mi přijde krátký a blbě drží, možná to tam neumím nandat :nevim: ale spíš je opravdu blbý :-?

víc mě nenapadá :think:
Kdybych nebyla těhotná, pořídila bych si golfky radši bytelnější ( a těžší) takhle mi šlo hlavně o tu váhu při nandávání do auta… ale jinak jsem spokojená a klidně bych šla do nich znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.7.11 14:14

Jé děkuji oboje vypadají pěkně ale asi to není přesně to co by se mi moc líbilo holt počkám zda někdo jiný se ozve nebo se budu muset po nějakých rozhlédnout ještě ale stále nevím …:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.11 14:24

Máme iglesinu trip 2011 s překlápěcí boudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.11 14:25
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.11 14:27
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.7.11 14:31

jéé tak ty jsou krásný ale hlavně ta boudička je úchvatná na kolik tě vyšly doufám že nejsou moc drahé to by mě zklamalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.11 14:44

No tyhle jsou letošní a vyšly nás na 3900. Jinak v bazarech mají jenom starší kolekce které jsou i za 2000 ale nemaj tu boudu.Přítel byl taky proti tomu kupovat golfky za tuhle cenu a teď je rád. Mají odpružená všechny kola, váží něco málo přes 6 kilo. Jo a madlo se dokupuje universální http://www.detskezbozi.com/…-energy.html
Je fakt bytelný a ze stejného mater. jako golfky.Nikdo nepozná že neni originální. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.7.11 15:00

Jo a pověs mi jaké jsou jízdní vlastnosti jezdí se snimi dobře? a co menší terén zvládnout ho? a to třeba nějaký začátek aspon zimy to by také zvládli určitě by jsem brala spíše stouhle boudou to jsem čekala ještě větší cenu není to nejhorší, kolika leté dítko myslíš že by se do nich vešlo je k nim také nánožník a pláštěnka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.11 15:12

Jízdní vlastnosti jsou super. Malej často chodí po svých, takže řídím jednou rukou a v pohodě. Ale jde to i když v nich sedí.Menší terén zvládne. Často jezdíme do Opárenského údolí a je to polní cesta (nebo jak to mam napsat) lesem. Mam je teprve od letošního jara, takže nevim jak to bude se zimou.Ale začátek zimy určo zvládnou.Našemu malému je rok a půl a má tam dost místa jak na šířku, tak i na délku. Jinak je k nim jenom pláštěnka a držák na pití. Já jsem si pořídila takový ten fusek od emitexu 2 v 1. A mam ho místo nánožníku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.11 15:14

Je fakt dobrý a levný. http://www.slune-cz.cz/…x-fusak-2v1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.7.11 15:18

Jo tak ti moc děkuji myslím že zatím u mě vyhrává hlavně díky té boudičce , tak fajn je moc pěkný, tak dobře aspon že je ta pláštěnka má nějaké větrání aspon? nebo jako nějaké okénko, tak myslím že když se třeba nějaký neoriginální univerzální zkusí tak by ten nánožník mohl pasovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.11 15:21

Pláštěnka má větrání na bocích. Jsou tam malé dírky.Ráda jsem pomohla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sheana
14.7.11 16:44

Golfky

Výhody: do města jsou ideální, jsou lehké a skladné, do auta je v pohodě složíš
Nevýhody: pokud bydlíš na vesnici, nebo chodíš na výlety mimo město, tak se připrav na boj s kolečkama, sebemenší klacek, nerovný povrch (kopec), je problém

Velký výběr a dostupné ceny mají tady http://www.nej-kocarky.cz/…ove-kocarky/ Mají kočárky i s pláštěnkou a nánožníkem. Pokud bys chtěla kočárek tak trochu do přírody, doporučuju spíš sportovní typ.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4