Tipy na golfky?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
14.7.11 17:00

já mám cybex callisto od narození s vložnou taškou. hodně jezdím autem, takže mi šlo o skladnost do auta, lehkost při nakládání (aby to šlo snadno) a pohodlí pro dítě, neb jsem vozila od asi 14 dní..
od 5 měsíců vozím bez vložné tašky

CC má spojenou rukojeť a jednoduchá kola, takže ovladatelnost je super.
váha je 8kg (u kol 09 podle mojí váhy, ale už jsem se setkala s váhou 9kg co navážila jiná maminka u kol 11)

ke kočárku bohužel už není pláštěnka, (já ještě měla) ale skvěle pasuje emitex treking uni
ke kočáru není potřeba sluneční clona, má posouvací, o celý jeden díl rozšiřitelnou stříšku překlopitelnou před dítě, materiál je UV 50+.

ke kočáru také není nánožník, resp. je, ale je hrozně malinký.. leopší universál emitex.

kočár má zádovou opěrku 46cm dlouhou, sezení 36cm (délka nožní opěrky a hloubka sedu dohromady), šířka je 31 cm v sedačí části.
rukojeť je ve dvou polohách, 104 a 106.5cm nad zemí. průměr kol je 16cm.
(měřeno mnou)

kočár stojí 6tis, v akcích je možné dostat se na cenu nižší (např. při výběhu kolekcí).

neměnila bych ho za nic na světě, je to nejlepší golfáč, co jsem kdy měla nebo s kterým jsem kdy jezdila!

jediné, co mi vadí, je špatná dostupnost košíku v poloze leh. dá se něco vsunout bokem, ale jen malé kousky.
miluju polohování, pásy, které se utahují jako u autosedačky, stříšku, možnost držáku na nápoj, skladnost do deštníku i přes spojenou rukojeť, způsob skládání, kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.7.11 11:28

Moc děkuji cybex Callisto jsou krásné ale asi bohužel né až tak podle mého gusta myslím že je super díky všem možnostem ale stejně asi nic pro mě myslím že si spíše pořídím Inglesina Trip což mě překvapila hlavně boudičkou ale celkem také cenou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.7.11 11:33
Sušinka píše: :srdce: :srdce: :srdce:

Myslíš si že podle toho co uvádějí myslím že by mohl být do 3 let že by to tak mohlo být ? a co všechno jsi k němu dokupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.7.11 11:44

Já myslim že do tří let je. Já jsem k němu dokoupila akorát to madlo a pořídila si ten fusak. A to je všechno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.7.11 12:42

Jo takže ten nánožník a pláštěnka je součástí koupě? dobře jen madlo a ten fusak jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
16.7.11 06:41

Nánožník k nim neni.Proto jsem si porídila fusak emitex 2v1. http://www.slune-cz.cz/…x-fusak-2v1/. Je to v podstatě deka se zipem a krásně nahradí nánožník. U golfek je jenom pláštěnka a držák na pití. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.7.11 12:45

tak to je fajn alespon že ta pláštěnka je v ceně kočárku aspon něco a myslím že by se dal nějaký univerzální dokoupit a šel by na kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
16.7.11 13:41

Já myslim že na mimibazaru seženeš. Tam pani šijou universální nánožníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.7.11 14:37

tak to je moc fajn takže tě kočárek vyšel na 3 900 kč i s pláštěnkou a držákem pití ju to je super konečně něco co jsem hledala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
16.7.11 15:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.7.11 16:25

Díky ted jsem si to pořádně přečetla a jsem nadšená :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.7.11 10:39

Barčo, až si je pořídíš, tak sem vlož fotečky ať se můžu pokochat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.7.11 10:55

Určitě vložím akorát úplně brzo to nebude ale dočkáš se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
18.5.12 15:37

Dobrý den.
Poraďte mi prosím…chcem koupit malýmu golfák a nevím od jaké značky…líbí se mi Espiro magic3,Moon Buggy kiss a Quinny Zapp…tak který poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
18.5.12 16:47

No stěch tří variant,které uvádíš bych vybrala zaapky(ale ty - xtra),ty se dají polohovat.Teda pokud ti dítko v kočárku občas spí.
http://www.babypark.cz/…ny-zapp-xtra
Esprito se už neprodává pokud chceš nový(nenašla jsem ho v žádném obchodě) a na Moon nejsou moc dobrý recenze ikdyž jen podle tří se nedá asi řídit.http://kocarky.heureka.cz/moon-buggy-kiss-4wheels/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí