Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak ještě jednou ty recenze
http://kocarky.heureka.cz/…iss-4wheels/
Já mám Espiro magic 4 a je perfektní.
O dostupnosti té trojkolky nevím.
Záleží taky, jaké máš požadavky. Ale 100% nesplní asi žádný kočárek. Z něčeho se vždycky musí slevit. ![]()
Poradí mi některá z maminek úplně jednoduché golfky pro vysoké maminky? U kterých golfek se nehrbíte - maminky cca 180 cm výšky, děkuji.
@Ivana_xxx tak úplně jednoduché jsou cybex ruby a nehrbím se u nich, naopak mají ještě rezervu dost velkou, (Mám jen 175, ale potřebuju vždycky vyšší kočár, než většina stejně vysokých..)
z těch méně jednoduchých tuším silvercross dazzle si maminky stěžovaly, že je na ně vysoký.. ale nejsem si jistá.
většina velkých maminek má jako metu Mclaren.
ty cybex mi přijdou pro mého cvaldu úzké, jinak krásné a vymakané, koukal jsem je už v obchodě
fakt úzké? já v pohodě uvezu i Vojtěcha 4.5roku/110cm/skoro 20kg.
Maminky, již delší dobu se poohlížím po golfkách. Nechci nic drahého - možno i z druhé ruky, akorát mám problém vybrat typ. Nutností je, aby byly polohovatelné, skladné, lehčí, prodloužená boudička pokud možno. Samozřejmostí je dobrá ovladatelnost. Poradíte??? Popřípadě, kdybyste některá prodávala - klidně mi dejte odkaz, ráda mrknu
Děkuji za případné komentáře.
Líbí se mi třeba Iglesina Trip, ale je dost drahý - kdyby náhodou někdo prodával za lepší cenu. Nebo klidně nabídněte nějaký podobný.
@Petrusia píše:
Maminky, již delší dobu se poohlížím po golfkách. Nechci nic drahého - možno i z druhé ruky, akorát mám problém vybrat typ. Nutností je, aby byly polohovatelné, skladné, lehčí, prodloužená boudička pokud možno. Samozřejmostí je dobrá ovladatelnost. Poradíte??? Popřípadě, kdybyste některá prodávala - klidně mi dejte odkaz, ráda mrknuDěkuji za případné komentáře.
Měly jsme golfky Zoppa Jumper plus
Polohovatelné, skladné, celkem lehké, ovladatelnost byla super i jednou rukou jsem je tlačila, když dcera chtěla jít pěšky,
cena byla také přijatelná ![]()
Zdravim maminky, potrebovala bych tipy na golfky…prostorne, mala ma 20 mesicu a 12 kg, aby sli do lehu a nebyli tezke..tak cca do 3000…mame ted Britax 3 kolak a uz je s ni hodne tezky, ale na spani pohodlny zase..dekuju za tipy
https://www.mall.cz/…ze-uni-black?…
Mame tyhle a jsou fajn.. Lehoucky, snadno se skládají do auta, jdou i uplne do lehu, velky kosik pod, dlouha striska proti slunicku. Kolecka teda nic extra, ale po meste to uplne staci. A za ty penize..
@romik0013 Neni, proc? Ma akorat spojenou rukojet ( ktera se da ovladat i jednou rokou, oproti rohum)