Tipy na golfky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
18.5.12 16:48

Tak ještě jednou ty recenze
http://kocarky.heureka.cz/…iss-4wheels/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
18.5.12 17:00

Já mám Espiro magic 4 a je perfektní. :palec: O dostupnosti té trojkolky nevím. :nevim: Záleží taky, jaké máš požadavky. Ale 100% nesplní asi žádný kočárek. Z něčeho se vždycky musí slevit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
7.6.12 08:51

Poradí mi některá z maminek úplně jednoduché golfky pro vysoké maminky? U kterých golfek se nehrbíte - maminky cca 180 cm výšky, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.6.12 08:57

@Ivana_xxx tak úplně jednoduché jsou cybex ruby a nehrbím se u nich, naopak mají ještě rezervu dost velkou, (Mám jen 175, ale potřebuju vždycky vyšší kočár, než většina stejně vysokých..)
z těch méně jednoduchých tuším silvercross dazzle si maminky stěžovaly, že je na ně vysoký.. ale nejsem si jistá.
většina velkých maminek má jako metu Mclaren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
7.6.12 09:02

ty cybex mi přijdou pro mého cvaldu úzké, jinak krásné a vymakané, koukal jsem je už v obchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.6.12 10:14

fakt úzké? já v pohodě uvezu i Vojtěcha 4.5roku/110cm/skoro 20kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
6.7.14 14:48

Jaké golfky máte doma?

Maminky, již delší dobu se poohlížím po golfkách. Nechci nic drahého - možno i z druhé ruky, akorát mám problém vybrat typ. Nutností je, aby byly polohovatelné, skladné, lehčí, prodloužená boudička pokud možno. Samozřejmostí je dobrá ovladatelnost. Poradíte??? Popřípadě, kdybyste některá prodávala - klidně mi dejte odkaz, ráda mrknu :-) Děkuji za případné komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
6.7.14 15:02

Líbí se mi třeba Iglesina Trip, ale je dost drahý - kdyby náhodou někdo prodával za lepší cenu. Nebo klidně nabídněte nějaký podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
6.7.14 16:28
@Petrusia píše:
Maminky, již delší dobu se poohlížím po golfkách. Nechci nic drahého - možno i z druhé ruky, akorát mám problém vybrat typ. Nutností je, aby byly polohovatelné, skladné, lehčí, prodloužená boudička pokud možno. Samozřejmostí je dobrá ovladatelnost. Poradíte??? Popřípadě, kdybyste některá prodávala - klidně mi dejte odkaz, ráda mrknu :-) Děkuji za případné komentáře.

Měly jsme golfky Zoppa Jumper plus :palec: Polohovatelné, skladné, celkem lehké, ovladatelnost byla super i jednou rukou jsem je tlačila, když dcera chtěla jít pěšky, :palec: cena byla také přijatelná :palec:

• Citovat
  • Upravit
6419
6.7.14 19:20

@Petrusia mám Hauck Torro 2014 a jsem naprosto spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.8.19 13:13

Zdravim maminky, potrebovala bych tipy na golfky…prostorne, mala ma 20 mesicu a 12 kg, aby sli do lehu a nebyli tezke..tak cca do 3000…mame ted Britax 3 kolak a uz je s ni hodne tezky, ale na spani pohodlny zase..dekuju za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.8.19 13:55

https://www.mall.cz/…ze-uni-black?…
Mame tyhle a jsou fajn.. Lehoucky, snadno se skládají do auta, jdou i uplne do lehu, velky kosik pod, dlouha striska proti slunicku. Kolecka teda nic extra, ale po meste to uplne staci. A za ty penize..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
24.8.19 14:56

@Pajka89 jee,to uz je spis sportak ne?🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.8.19 15:03

@romik0013 Neni, proc? Ma akorat spojenou rukojet ( ktera se da ovladat i jednou rokou, oproti rohum)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí