Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky, máte někdo Zopa City? Já ano a nejsem moc spokojená,proto bych se chtěla zeptat jestli je někdo máte a popř.jaké máte zkušenosti?
Máte zkušenost s Zopa City?
Přidejte zkušenost s Zopa CityTak přidám svoje zkušenosti! Dneska mi přišel a zatím jsem nadšená, lehounký, dobře se obládá a docela prostorný. Za tu cenu bych řekla, že je docela propracovaný, ale samozřejmě zase jsou tady ty kolečka kam se zapichují kamínky, ale to je problém většiny golfáčův v této cenové relaci. Před tím jsem si koupila Espiro magic (starší tip), ale Zopa je podle mě lepší.
@jitka0705 No tak já už kočár nemám a vysloveně jsem ho nenáviděla… Malý si dokonce skřípnul do madla ručičku - po velkých bojích jsem vyreklamovala nicméně obchod mezitím zkrachoval… Kočár je podle mého naprosto úděsný - dvakrát mi rupla brzda,kočár byl po dvou měsících příšerně vyšisovaný a to loni nebylo žádné léto a když nastalo,tak už jsem kočár neměla,hrozně blbě (ale to asi jako všechny golfky) se ovládal, suché zipy se začaly párat…A z tahání do mhd jsem měla modřiny na boku, a to nemluvím o tom jak se vytahalo sedátko a bylo úplně vytlačené…A to měl syn v té době nějakých 8kg…
Já jsem zatím spokojená, ale mám ho první den. Nepotřebovala jsem žádné drahé golfky, protože už má druhé dítko a budu ho mít jen na občasné ježdění, ale když jsem dneska vyjela, tak jsem si tak v duch říkala, že už se mi nechce vůbec tahat sporťák, takže uvidíme
. Mě je jasný, že za tu cenu to nemůže být úplně perfektní kočárek a co se týče upínání madla, tak to je opravdu příšerný
. Jenže s obdobným systémem jsem se setkala i u X landera XS a to bych řekla, že ta zopa je teda podstatně bytelnější. Jinak co se týče ovládání, tak mě teda přijde super, ale víš jak to je 100 kočárů 100 chutí a každý má jiné nároky. Do MHD nosit kočárek nebudu, chodím všude pěšky a městskou jezdím tak 2× do roka
. No a co se týče barvy, tak to uvidíme časem, ale mě třeba vyšisoval i Jané Slalom a to už je fakt drahý kočárek. No tak uvidíme, časem písnu svoje postřehy
.
Já ti ho nechtěl nějak znechutit…já ho jen opravdu nesnášela zas mi nepřijde,že golfky za 3000 jsou levné…Myslím,že teď už ale stojí méně… Já si zas místo toho koupila Espiro magic 4 2011 a jsem s ním strašně moc spokojená. Jediná vada je blbě přístupný košík a to,že pro někoho může být krátký,ale syn je drobný - má ve dvou letech 83 cm,tím pádem mi to vůbec nevadí…
Já bych si je znechutit ani nedala
. Já jsem zase Espiro vyměnila za Zopu, je fakt, že bych si nechala i ty Espira, ale na manžela byl strašně nízký a i já, která mám cca 170 cm, jsem to měla hodně na hraně
. Jinak nemůžu říct, že by byly špatné, ale ta výška je úděsná
. Já jsem Zopu kupovala od jedné pani, která s ním vyjela asi 3×, za 1900,–, takže dobrý obchůdek a přišel v podstatě krásný nový kočárek
.
Důležité je že jsme obě spokojené, ne????
Tak po delší době píši zkušenosti se Zopa City a nemůžu jinak než souhlasit s Brokianaa. Tak jak jsem byla za začátku spokojená a nadšená, tak se po delším používání objevili opravdu pořádné závady. Praskly obě pěnové madla, začala blbě fugovat brzdička, sice nepraskala, ale odbrzdit kočárek se stal nadlidským výkonem. Přední madlo mi začala malá samovolně vyndavat, takže opřít se o něj bylo nemyslitelné, při najetí na menší nerovnost se mi začali zadrhávat vnitřní přední kolečka o aretační část a ta největší závada byla ta, že se mi zkřivila celá konstrukce
. Kočárek je momentálně na reklamaci a doufám, že mi vrátí peníze, protože už ho fakt nechci. Za mě teda rozhodně nedoporučuji.
Jsem ráda, že nejsem sama!!! Je to fakt šunt! Za stejné peníze mám jiný, sice má taky své mouchy, ale je mnohem lepší! Doufám, že vyreklamuješ…Já na své peníze čekám už víc než rok. Firma je totiž v insolvenci ![]()
Taky doufám, že mi ta reklamace vyjde. Psala jsem jim rovnou, že upřednostňuji vyřízení reklamace bez vrácení zboží, jelikož pro mě neni kvalitní
. Mám to přes internetový obchod Slůně, tak jsem zvědavá jak se k tomu postaví. Určitě dám vědět jak jsem dopadla. Zkušenosti jsem napsala do recenzí, tak doufám, že už se moc maminek nenachytá
.
Tak reklamace dopadla na výbornou, vracejí mi peníze, což oceňuji, protože už jsem si pořídila nové golfky, které mi už doufám vydrží
.
A můžu vědět jaké? Já jsem si chtěla koupit city a co ted čtu… tak se na to nejspíš vyoprdnu ![]()
@LuciikV píše:
A můžu vědět jaké? Já jsem si chtěla koupit city a co ted čtu… tak se na to nejspíš vyoprdnu