Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, poridili jsme tyto golfky pred par dny a mam problem se slunecni clonou, kdyz ji jakoby sklopim dovnitr, tak tam nechce drzet a furt pada ven…prijde mi takova hrozne slaba, je to jenom cerna sitka, a v lemu asi bude neco zasite, aby to drzelo nejaky tvar, ale slozena proste nevydrzi
.
Tak se chci zeptat, jestli to mate taky tak, co s tim, jestli reklamovat, nebo si nejak pomoct sama. Jen pro kompletni info, mame hnedou barvu.
Máte zkušenost s Peg Pérego Sí?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego SíJá ty golfky nemám, ale plánuju je koupit, můžu se zeptat, jak hodně jde stáhnout ta stříška? já viděla nějaký typ z roku 2012 a tam to měli hooodně dopředu, tak se chci zeptat, jestli tenhle typ to má taky a jak se s ním jezdí? jsi spokojená? v recenzi jsem četla že kolečka rachtaj, třeba na kostkách? Jinak tu clonu, možná to zkusit nějak přichytit?
http://www.youtube.com/watch?… - tady jedno video, snad Vám pomůže
, taky se mi líbí, ale ta cena
no rachtat na kostkách budou asi všechny golfky ![]()
Děkuju za odpovědi. Stříška jde stáhnou hodně dopředu, takže předpokládám, že je stejná jako u modelu 2012. Jinak se s ním jezdí hezky, jsou to tedy moje první golfky, takže nemám srovnání, ale zvládají i nejaké nerovnosti a dlažební kostky. Moc hezky se skládají a hrozně se mi líbí, že samy stojí. Košík se neprověšuje, zádička polohuju oběma rukama, nevím, jestli to jde i jednou. Zdají se mi i stabilní. Jediná věc, co mi vadí, je oprvadu ta sluneční clona, nějak si sand pomůžu sama.
Janna: děkuji za video, juknu na to. ![]()
Já taky děkuju za postřehy;)) já ještě vybírám a zvažuju mezi Valco snap 4, ten už jsem aspon viděla v obchodě, ale SI jsem ještě nikde neviděla, je fakt že je dražší. Boudička vypadá skvěle, myslím že i materiály budou lepší než na tom snapu, myslím látka…ale také se bojím koleček na SI, jestli nejsou moc uzký, aby se mi to pak někde nazabořilo..aby to sneslo horší terén..asi ve sněhu to bude horší.. ![]()
Vagen_Ja mam SIcko jenom na nakupy nebo do mesta, do horsiho terenu mam sportak…takze kdyz bych zvazovala kocar i do terenu, tak asi spis Valco, i kdyz nejaky ten teren SIcko zvladne, snih nevim, spis ne.
@Baška83 píše:
Vagen_Ja mam SIcko jenom na nakupy nebo do mesta, do horsiho terenu mam sportak…takze kdyz bych zvazovala kocar i do terenu, tak asi spis Valco, i kdyz nejaky ten teren SIcko zvladne, snih nevim, spis ne.
Tak včera už jsme pořídili Valco, přesně, zvládne i menší terén, i když není vůbec odpružený…nakonec jsem zvolila takhle. Ale jsem zvědavá jak vydrží;))
Jinak já mám starší sporták od Xlandru, ten taky není odpružený, hlavně je to 15 kg a to je děs…Valco má něco přes 6 kg, tak super, jen v porovnání má člověk strach aby se nerozpadnul;)) ale do terénu jezdím jen občas, tak myslím že jsem zvolila správně..