Skutečná nosnost golfek Chicco Multiway

56
13.9.13 23:44

skutečná nosnost golfek Chicco Multiway

Ahoj maminky, mám urgentní dotaz. Myslím si na golfky Chicco Multiway. Dcerce je skoro rok a půl a je hodně velká, má 13 kg a na výšku nevím, ale nosí vel. 86/92. Všude se píše, že jejich nosnost je 15 kg, což by teda bylo tak tak. Jenže po nějaké době pátrání na netu jsem pochopila, že stanovení max nosnosti 15 kg je dána evropskou směrnici, tedy že výrobce nesmí uvádět víc. Takže se ptám :-) - máte některá těžší dítě a přitom ho vozíte v Chicco Multiway? Dejte mi pls vědět co nejdříve, mám 2 dny na to, abych se pro ně případně rozhodla. Jde mi o to, jestli je tam nějaká rezerva nebo to je skutečně hodně znát, když tam povezu třeba 16 kg dítě. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Chicco Multiway?

Přidejte zkušenost s Chicco Multiway
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
13.9.13 23:55

Já teda chicco multiway mám, ale tohle mě vážně nenapadlo… :think:
Předtím jsem měla babydesign sprint s nosností taky 15kg a poskládaly se mi tam 2 děti zaráz. Nosnost jsem teda ještě neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.9.13 23:57
@Anabellka píše:
Já teda chicco multiway mám, ale tohle mě vážně nenapadlo… :think:
Předtím jsem měla babydesign sprint s nosností taky 15kg a poskládaly se mi tam 2 děti zaráz. Nosnost jsem teda ještě neřešila…

A jsi v Multiway spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
13.9.13 23:59

@i press Já je mám teprve chvíli, dlouho jsme měli sporťák, ale ty golfky jsou fakt lepší. Já mám dceru skoro stejně velikou jako ty a myslím, že se jí tam i líp sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
14.9.13 00:02

Ja mam Multiway Evo a nad nosnosti sem taky nejak nepremyslela :nevim: zatim je cas, mala je jeste prcek, ale pocitam s nimitakdo jejich 2,5let, takze cca tech 18kg by unest mely, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
14.9.13 00:02

@i_press tak my mame taky CHico, ale ne Multiway ale Simplycity, nosnost ty nase maji rozhodne vetsi, tak 18kg, a hlavne kosik vsude pisou max. 2-5kg a ja tam vozim i nakup cca 10kg.. Takze to muze byt jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.9.13 00:04
@Anabellka píše:
Já je mám teprve chvíli, dlouho jsme měli sporťák, ale ty golfky jsou fakt lepší. Já mám dceru skoro stejně velikou jako ty a myslím, že se jí tam i líp sedí.

Jj, taky mi dneska při zkušební jízdě přišlo, že se ji tam líbí. Ale já jsem neštastná z toho, že mám super sporťák (Teuntonii), který bězně ovládán 1 rukou s ní, když sedí a ty golfky prostě chtě nechtě tak pohyblivé nejsou. Jenže je chci hlavně na cesty a tak, takže chci aby byly spíš levnější. Ppředpokládám, že nějaký dražsí by byly lepčejší… ale už i tak jsme dali za kočár tehdá cca 25 tisíc, tak nechci vrážet další majlant. A navíc jsem čerstvě těhotná a bojím se tahat kočár do auta a tak… i když to pořád dělám. Takže jsem si vymyslela tyhle golfáče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
14.9.13 06:51

@i_press Vozila jsem tam obě dcerky, i když měli cca 16 - 17kg a dobrý. Je teda fakt, že jsme golfky nepoužívali každý den, ale párkrát do měsíce jsme chodili k babičce 2km tam a 2 zpět a na golfkách to znát není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.9.13 07:44

Asi takhle, moje dítě má k patnácti kilům, můj batoh bude mít 2 kg? Nákupy na madlech mívají další třeba 5 kg, v létě meloun dole, to jsou další kila. Vůbec bych se nebála, jsou to držáky, žádný hrkátka, vůbec je nešetřím ;) A jezdila jsem s nima i v zimě, ty kola jsou fakt dobrý (samozřejmě zaaretovaný) a vejde se do nich emitex fusak. Já na ně pěju chválu. Viděla jsem pár golfek, co se převrhly, jen se tam dala jedna taška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.9.13 08:05

Unesou určitě víc, ale já je teda používám jen v nouzi nejvyšší… Co se nám u nich ulomila brzda a koupili jsme sporťák, jsem je s tou novou brzdou vytáhla uź jen jednou, když se nám u sporťáku užmoulalo brzdový lanko. Je potřeba počítat s tím, že čím těžší dítě, tím horší ovladatelnost…

Po prvním dítku bych ti je v pohodě doporučila (ten v nich jezdil do roka a dvou měsíců (takže do cca 12 kil) pak už jen chodil), po tom, co jsem s ním jezdila už s druhým, bych do nich už znovu nešla… :oops: Mladší prcek má aktuálně kolem 15 kil a když jsem s ním s golfkama asi před dvěma týdnama jela, měla jsem chuť je v tom městě nechat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.9.13 08:06

A teda u toho našeho kočáru stačí dát na rukojeť trochu těžší batoh ( a vyndat dítě teda :-D ) a letí… Není na to stavěnej no…

A abych odpověděla na otázku, tak golfky uvezou i staršího orcka, kterej má kolem. 18 kil… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
14.9.13 09:04

Ahoj, mám Liteway a mají nosnost 15kilo také. V obchodě tuto nosnost měla snad většina golfek, 25 kilo měly Maclareny :).

• Citovat
  • Upravit
16365
14.9.13 09:16
@i_press píše:
Jj, taky mi dneska při zkušební jízdě přišlo, že se ji tam líbí. Ale já jsem neštastná z toho, že mám super sporťák (Teuntonii), který bězně ovládán 1 rukou s ní, když sedí a ty golfky prostě chtě nechtě tak pohyblivé nejsou. Jenže je chci hlavně na cesty a tak, takže chci aby byly spíš levnější. Ppředpokládám, že nějaký dražsí by byly lepčejší… ale už i tak jsme dali za kočár tehdá cca 25 tisíc, tak nechci vrážet další majlant. A navíc jsem čerstvě těhotná a bojím se tahat kočár do auta a tak… i když to pořád dělám. Takže jsem si vymyslela tyhle golfáče :-)

Lepsi ovladatelnost vzdy budou mit golfky se spojenou rukojeti. Vzhledem k tomu ze cekas druhe a budes za chvili vozit to a batole vodit za ruku pouvazovala bych nad tou ovladatelnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí