Peg Perego vs. X-lander X3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
28.3.12 16:06

Peg perego vs. X-lander X3

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu a osobní zkušenosti. Chystáme se kupovat sporťák, ke kterému jde do budoucna dokoupit i korbička. Mezi favority momentálně patří Peg pérego GT3 a X-lander X3. Pp se mi líbí víc a jde sundat úplně do lehu, a i když je odpružený, zdá se mi docela tvrdý (nevím, jestli se vychodí), X-lander má zase lepší pérování (chceme jezdit do lesa, ale i MHD) ale nejde do lehu (nevím, jak nepohodlný ten sklon pro to dítě je, malý si v kočáru rád pospí). Taky nevím, jak je to s kvalitou obou značek a trochu mám po pravdě strach z trojkolky. Nakonec jsme se vzdali požadavku, aby šlo sezení otočit - myslíte, že je to důležité?
Předem moc děkuju za jakoukoliv radu.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander X3?

Přidejte zkušenost s X-lander X3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4554
28.3.12 16:22

Měla jsem x-lander x3.Sklon je skoro do lehu,malej spal v kočárku bez problémů.Teréňák do lesa to byl úpně jedinečnej,projeli jsme s ním neskutečnej terén.Pp gt3 nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
28.3.12 16:33

Já taky váhala mezi Peregem a X-landerem, já tedy chtěla vyloženě trojkolku… a co se GT3 týká, tak zpracováním je minimálně o třídu výš než ten x-lander a je výrazně stabilnější (myslím v porovnání trojkolek mezi sebou).
To pérování mi přijde tvrdé u malého mimča, které je moc lehké, pokud je v něm 10 kilové batole, tak je to OK.
Jinak otočné sezení mi nikdy nechybělo, akorát tedy do MHD je GT3 malinko velká potvora, ale je to holt daň za tu spoustu místa co tam má dítko a za stabilitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
28.3.12 17:50

PP GT3 je dle mě lepší,větší pohodlí pro prcka a je prostě super
jen teda těžší a méně skladný…
Ale do terénu taky super…vyjela jsme s ním na radhošť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.3.12 18:12

Perego mi prijde kvalitnejsi, kamaradka ma X-Landera a rikala, ze v terenu nic moc.. ale do terenu je lepsi 4-kolka vseobecne.. jinak zalezi taky na cene, z trojkolek je super i Teutonia S3 a Gesslein, u toho nevim presne typ, ten je skvely, ale cena taky :roll:
zalezi, jake jsou dalsi pozadavky - vaha, skladnost atp.; otocne sezeni v obou smerech jizdy je urcite lepsi, ale kazdy ho taky nechce a nepotrebuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
28.3.12 21:10

Já měla X-lander X3 a to čtyřkolku s nafukovacími koly a do terénu byl bezva a i jinak mě 100% vyhovoval,nedám na něj dopustit ;)

• Citovat
  • Upravit
9469
28.3.12 22:48

Já mám Peg-Perego GT3 a nikdy už nechci jiný kočár než tento, já jsem s ním maximálně spokojená a není terén co bych neprojela :palec: :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.12 22:57

Děkuju všem za odpovědi. Už mi z toho jde hlava kolem, teď se do výběru dostal ještě Baby Jogger City Elite… :-( My ten kočár snad nevyberem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
30.3.12 19:54

Baby Jogger.,…taky super volba :palec:
Takže…vyřadila bych X-landera a volila mezi PP a Joggerem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.3.12 22:01

Přesně tak to teď vypadá. Jen ještě, aby toho nebylo málo, na mě padlo černé svědomí, že jsem opustila požadavek na otočné sezení a dala spíš na to, který kočárek se mi „líbí“, tak se teď rozhodujeme mezi Joggerem, PP a Hartanem Topline X. No nic, zítra vyrážíme do obchodu si je „osahat“, snad je budou mít vystavené. Od kdy vozíte mrňata ve sporťáku? Našemu otesánkovi je teprve pět měsíců, ale do minikorbičky rozhrkaného poděděného X-landeru už za chvíli nevejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
30.3.12 22:06

ahoj mam xlko X3… skvelej do terenu (chodime do lesa na kesky atd) perfektni i do mesta.. mhd atd… plohovani je paradni.. a podle me je to uplny leh.. :think: nedám na pevné nafukovací 4kolky DOPUSTIT… a kort na toho x-landera… a co se tyce otaceni po a proti… ja si rikam,ze na me malej cucel pul roku v korbe inglesiny,tak at v kare kouka kde co lita.. je tak spokojenejsi a lip se mu usina :nevim: a ja osobne bych trojkolku nevolila ani kdyby byla sebelepsi (tim te nechci nejak presvedcovat o 4kolkach) ale ne jednou jsem videla jak si z trojkolky vyklopili maminy deti :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
31.3.12 11:26

Taky mám x lander x3, není to tříkolka, jak mnohé mate ten název. Je to čtyřkolka a nafukovacími koly. Projeli jsme s ním všude a teprv ještě projedem :mrgreen: To, že nejde do úplného lehu mi nikdy nepřišlo, malý spí jak dudek. Mě to prostě jako leh přijde ;) Možná jen, že by mohli vyšperkovat jízdu i proti směru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
31.3.12 11:27
@Evelline píše:
ahoj mam xlko X3… skvelej do terenu (chodime do lesa na kesky atd) perfektni i do mesta.. mhd atd… plohovani je paradni.. a podle me je to uplny leh.. :think: nedám na pevné nafukovací 4kolky DOPUSTIT… a kort na toho x-landera… a co se tyce otaceni po a proti… ja si rikam,ze na me malej cucel pul roku v korbe inglesiny,tak at v kare kouka kde co lita.. je tak spokojenejsi a lip se mu usina :nevim: a ja osobne bych trojkolku nevolila ani kdyby byla sebelepsi (tim te nechci nejak presvedcovat o 4kolkach) ale ne jednou jsem videla jak si z trojkolky vyklopili maminy deti :roll: :roll:

To jo, zvlášt u x landera XT, je dost nestabilní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
31.3.12 11:29

Navíc teď je nový XL X1 2012, a ten je fakt úžasný.
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
Kdybych neměla X3, neváhala bych :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
31.3.12 11:33
@Evulec píše:
Navíc teď je nový XL X1 2012, a ten je fakt úžasný.
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
Kdybych neměla X3, neváhala bych :srdce: :srdce: :srdce:

ja si nemuzu pomocxt,ale me se ta X1 nelibi… nedavno se mnou jela pani s x1 a nejak me neuchvatila,ale byla to strasi verze.. ofsem x3 se prestaly vybaret a ted budou jen x1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí