Pegasos Rhodos Faliraki

711
28.5.22 01:58

Pegasos Rhodos Faliraki

Jedeme poprvé s tříletým prckem k moři. Zajímalo by mě, jestli nemáte zkušenost s tímto hotelem na Rhodosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
28.5.22 02:28

Ve středisku Faliraki jsme byli dvakrát. Tento hotel je dál od centra, blíž k Aquaparku.
Co říkaka delegátka, tak u těchto hotelů - je jich v řadě víc - je horší pláž. Že jsou tam kameny. Oproti plážim u centra, kde je jen písek.
Ráda počkám, zda tu bude recenze na tento hotel, zda to třeba není jen na jednom kousku pláže a jinak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
28.5.22 02:39

@lasička1 a jak se vám Faliraki líbilo? Asi jo, když jste tam byli 2×. Co stojí za to tam vidět? Já po Mallorce vyhledávám hotely trošku bokem od úplného centra. Tam to byl takový masakr, že jsem měla deku stejně blízko od manžela tak od dalších 5 cizích lidí. A po posledních dvou dovolených na Kapverdách se obávám, že mi moře a prostor nebude dost dobrej :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
28.5.22 04:04

@Prtulak My jsme na Rhodosu byli třikrát. Jednou v Kolymbii. Ale tam je pláž oblázková a prudší vstup do moře.
Faliraki je taková ideální volba. Písečná pláž a dobře dostupné hlavní město i Lindos.
Určitě stojí za vidění hlavní město. Je nádherné. S dětmi určitě Aquapark.
Jediné, co mě zarazilo a myslím, že to bude i nyní, že je tam víc opuštěných a zchátralých hotelů. Před lety si Rusové postavili spousty hotelů, které nechali ladem. Takže to na mě působilo trochu depresivně.
Mallorca je krásná. Ale okolí hlavního města ne, tam je moc veliký ruch. Ale oblast Alcudie. Nádherná pláž jako v Karibiku - nedá se srovnat s jihem - lidi tak akorát. Vše nádherné, upravené. A do hlavního města jede pravidelně autobus za rozumné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
28.5.22 07:44

Vtirnu se s dotazem, nebyl někdo na Korfu v Roda beach resort?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
29.5.22 01:17

@lasička1 Mallorca je nádherná, procestovali jsme jí křížem krážem a že to v těch serpentinách byl někdy adrenalin, nicméně právě tam jsme byli v El Arenal a to byla hlava na hlavě. Proto raději vybíráme trochu okraje. Aquapark na Rhodosu máme v plánu, ale je něco zajímavého třeba i v centru Faliraki? Nějaký cíl procházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
29.5.22 03:43

@Prtulak Faliraki jsou jen obchůdky, taverny, přístav. Taková řecká klasika. Ale pravidelně jezdí autobus do hlavního města. To je nádherné, tam se dá starým městem chodit sem a tam. Hradby, přístav, Rytířská ulice, stará náměstíčka… Nebo Lindos. Malebné městečko na kopci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30579
29.5.22 08:13
@Prtulak píše:
@lasička1 Mallorca je nádherná, procestovali jsme jí křížem krážem a že to v těch serpentinách byl někdy adrenalin, nicméně právě tam jsme byli v El Arenal a to byla hlava na hlavě. Proto raději vybíráme trochu okraje. Aquapark na Rhodosu máme v plánu, ale je něco zajímavého třeba i v centru Faliraki? Nějaký cíl procházky?

Faliraki je jen takové jedno velké prázdninové letovisko. Na zajímavosti je potřeba jet jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
1.6.22 02:00

@marin ano, děkuju, přesně proto jsme hotel vybrali, tak mě zajímala konkrétní zkušenost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
1.6.22 02:03
@lasička1 píše:
@Prtulak Faliraki jsou jen obchůdky, taverny, přístav. Taková řecká klasika. Ale pravidelně jezdí autobus do hlavního města. To je nádherné, tam se dá starým městem chodit sem a tam. Hradby, přístav, Rytířská ulice, stará náměstíčka… Nebo Lindos. Malebné městečko na kopci.

Kolik stojí taxík do hlavního města, nevíte? Případně ty autobusy… Ty jezdí z centra Faliraki? Z jedné zastávky? Náš vybraný hotel je trochu bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí