Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím, kdo má doma hračku pejska Floppyho(přidávám foto)…vyhráli si s ní vaše děti? A hlavně mě zajímá jestli jezdí dobře po plovoucí podlaze..Díky za reakce.
Neteř ho má, docela si s ním vyhrála a i našim dětem se líbí. Uvažovala jsem, že ho taky pořídíme, ale za ty prachy plyšáka na pérách fakt kupovat odmítám
edit jo a ta plovoučka - běhá dobře ![]()
Příspěvek upraven 11.08.21 v 09:36
Dcera si s ním hraje hodně, za nás spokojenost. Po plovoučce i dlažbě úplně v pohodě, dcera ho tahá i ven.
@Michelle_M píše:
Neteř ho má, docela si s ním vyhrála a i našim dětem se líbí. Uvažovala jsem, že ho taky pořídíme, ale za ty prachy plyšáka na pérách fakt kupovat odmítámedit jo a ta plovoučka - běhá dobře
Příspěvek upraven 11.08.21 v 09:36
No, právě..ta cena mi taky přijde dost, ale co je dnes za levné hracky
.. proto zjistuju aby to melo vůbec smysl a třeba na plovoucce nestavkoval ![]()
Dcerka (5 let) ho ma asi dva roky a hraje si s nim dost. Doma i venku
Ma obdobi, kdy nejakou dobu lezi bez povsimnuti a pak si s nim hraje denne. Ale obecne patri k oblibenym a vyuzivanym hrackam.
@MatildaMatilda píše:
No, právě..ta cena mi taky přijde dost, ale co je dnes za levné hracky.. proto zjistuju aby to melo vůbec smysl a třeba na plovoucce nestavkoval
No děkuju ti teda mockrát za diskusi, dcera bude mít narozeniny a já mám brouka v hlavě ![]()
@Michelle_M píše:
No děkuju ti teda mockrát za diskusi, dcera bude mít narozeniny a já mám brouka v hlavě
Ani mi nemluv
Ja nad tím čoklem přemýšlím tak, ze diskuzi založím
Ale nechtěla jsem záměrně nic co hraje, bliká, sviti, je na baterky, potrebuje aplikaci apod…
![]()
@MatildaMatilda píše:
Prosím, kdo má doma hračku pejska Floppyho(přidávám foto)…vyhráli si s ní vaše děti? A hlavně mě zajímá jestli jezdí dobře po plovoucí podlaze..Díky za reakce.
Ségry syn ho má a nehraje si s ním skoro vůbec, mě to přijde jako pitomá hračka. Ten pes vypadá jak kdyby měl nějakou klepavku, myslím že se za ty peníze dá sehnat lepší hračka.