Pejsek Floppy

454
11.8.21 09:00

Pejsek Floppy

Prosím, kdo má doma hračku pejska Floppyho(přidávám foto)…vyhráli si s ní vaše děti? A hlavně mě zajímá jestli jezdí dobře po plovoucí podlaze..Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14797
11.8.21 09:13

Neteř ho má, docela si s ním vyhrála a i našim dětem se líbí. Uvažovala jsem, že ho taky pořídíme, ale za ty prachy plyšáka na pérách fakt kupovat odmítám :lol: edit jo a ta plovoučka - běhá dobře :palec:

Příspěvek upraven 11.08.21 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
11.8.21 09:33

Dcera si s ním hraje hodně, za nás spokojenost. Po plovoučce i dlažbě úplně v pohodě, dcera ho tahá i ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.8.21 09:41
@Michelle_M píše:
Neteř ho má, docela si s ním vyhrála a i našim dětem se líbí. Uvažovala jsem, že ho taky pořídíme, ale za ty prachy plyšáka na pérách fakt kupovat odmítám :lol: edit jo a ta plovoučka - běhá dobře :palec:Příspěvek upraven 11.08.21 v 09:36

No, právě..ta cena mi taky přijde dost, ale co je dnes za levné hracky :roll:.. proto zjistuju aby to melo vůbec smysl a třeba na plovoucce nestavkoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3553
11.8.21 22:03

Dcerka (5 let) ho ma asi dva roky a hraje si s nim dost. Doma i venku ;) Ma obdobi, kdy nejakou dobu lezi bez povsimnuti a pak si s nim hraje denne. Ale obecne patri k oblibenym a vyuzivanym hrackam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
11.8.21 22:13
@MatildaMatilda píše:
No, právě..ta cena mi taky přijde dost, ale co je dnes za levné hracky :roll:.. proto zjistuju aby to melo vůbec smysl a třeba na plovoucce nestavkoval :D

No děkuju ti teda mockrát za diskusi, dcera bude mít narozeniny a já mám brouka v hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.8.21 23:41
@Michelle_M píše:
No děkuju ti teda mockrát za diskusi, dcera bude mít narozeniny a já mám brouka v hlavě :mrgreen:

Ani mi nemluv :lol: :lol: Ja nad tím čoklem přemýšlím tak, ze diskuzi založím :mrgreen: :mrgreen: Ale nechtěla jsem záměrně nic co hraje, bliká, sviti, je na baterky, potrebuje aplikaci apod… :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
12.8.21 03:49
@MatildaMatilda píše:
Prosím, kdo má doma hračku pejska Floppyho(přidávám foto)…vyhráli si s ní vaše děti? A hlavně mě zajímá jestli jezdí dobře po plovoucí podlaze..Díky za reakce.

Ségry syn ho má a nehraje si s ním skoro vůbec, mě to přijde jako pitomá hračka. Ten pes vypadá jak kdyby měl nějakou klepavku, myslím že se za ty peníze dá sehnat lepší hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí