Pejskův pelíšek a dítě

10
24.9.14 20:09

Pejskův pelíšek a dítě

Ahoj maminky,

mám roční dvojčata a dvouletou fenečku cotonka. Fenka je strašně hodná, ale poslední dobou začíná být pěkně vynervovaná z těch mých raubířů, protože už začaly lézt i na gauč a postel, a ona tak před nimi už nemá kam utéct. Všude čteme doporučení že se má psovi vymezit prostor, který bude jen jeho, a kam děti nesmí, jenže ať vymyslím co vymyslím, tak děti se tam stejně dostanou a pořizovat nějakou klec, kde bych jí musela zavírat se mi moc nechce. Prostě bych chtěla vybudovat nějaký prostor kam se dostane jen ona, a děcka ne. Což mi tedy připadá jako scifi, asi je to neřešitelný problém, ale přesto se ptám, protože si myslím, že tento problém už řešila spousta lidí přede mnou, tak jestli náhodou neznáte nějaký zlepšovák pro klidné soužití pejsků a dětiček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3416
24.9.14 20:14

Udelej ji pelisek za zavrenymi dvermi nejake mistnosti, treba koupelny a udelejte dole ve dverich otvor pro zvirata ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.9.14 20:17

U nás má pes svoje křeslo, kam děti nesmí, je postavené sedákem ke zdi, má dostatečně vysoké područky, takže roční dítě mi tam nevylezlo, ale pes si tam zvládnul vyskočit. Teď už tam 22 měsíční sice zvládne vylézt, ale honím ho dolů a on už je zase dost velký, aby chápal, že nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.9.14 20:20

Tak dlouho jsem rikala ze nesmi az to pochopili.. kazdej pes ho ma jinde, i na navsteve.. Pes nejde do jeji postele, ona na jeho uzemi.

• Citovat
  • Upravit
30315
24.9.14 20:20

Naše má možnost odejít do jiné místnosti nebo na dvůr. Taky jí mládě leze do pelechu, má ho na zemi. Takže malého odvolám, ale stejně tam vleze za chvíli zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.9.14 20:38

Řešili a nevyřešili :) Jako nejlepší rada se mi zdálo, namontovat do místnosti s pelechem nebo libovolné vybrané takovou tu detskou zábranu mezi dveře. Pes bude na vás vidět a dítě se mu tam nedostane. My nakonec nějak průběžně bojujeme a vysvětlujeme, že za pejskem pod stůl se neleze, atd. Už to chápe, ale zas to občas dělá schválně :/ Když vidím, že pes ho má po krk tak ho zavřu do chodby (psa), než juniora přejde největší nával energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.9.14 20:47

No taky mě napadá jedině ta zábrana, ale pořád tam budu muset psa ZAVŘÍT, škoda že ještě nikdo nepřišel na nějaký systém přes který se dostane jen pes a dítě ne :D Co se týče těch dvířek, tak já se právě obávám že těmi dvířky prolezou i děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
24.9.14 20:49

Náš jorkšírek před malou zdrhá na parapet, vyleze tam přes gauč a topení :mrgreen: takže tam je ted jeho místečko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.9.14 20:55

Tak my to máme vyresene takovou domaci boudickou (zn.home x)V pripade Potřeby se da i složit, když vidíme ze pes zrovna spi a syn se k němu blizi, tak ji tam bormalne zapnem ma tam i takovou sitku pres kterou na nás vidí. Maly si uz zvykl, ze se tam nedostane (jeste mu nedošlo, ze to je na zapinani ) tak ji tam uz ani neotravuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
24.9.14 21:15

My máme na psa ohrádku, psovi je už 10, tak když chce klid, tak si tam zaleze, já vrátka zavřu, aby za ním malý nemohl, ven si umí vyskočit sám, ale malej se tam nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
24.9.14 21:41
@khalesie píše:
Co se týče těch dvířek, tak já se právě obávám že těmi dvířky prolezou i děti :-)

No, dělají dvířka s čtečkou a protikus má pes na obojku… taková pak prostě děti nepustí a nepustí :mrgreen: pokud to tedy nestihnou v těsném závěsu za tím psem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
25.9.14 07:07

Řešíme podobný problém…Máme dva psi jeden je kříženec dogy a druhý pitbul s nečim ( netušim s jakým plemenem), a ten je menší…Oba jsou zlatí a mají hrozně rádi děti. Dceři je 13 měsíců a všude za nimi vleze, ale jsme v domku takže když už je toho dost a psi jsou z ní nervozní tak je nechám dole a jdu s malou do patra nebo je pustim ne zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
25.9.14 07:24

@khalesie my máme psí pelíšek ve velké dětské ohrádce :mrgreen: Dvířka tam nejsou, náš pes těch 70cm hravě přeskočí i z místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
25.9.14 14:58

U nás mají psi svůj pokoj :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.9.14 19:15

Na ty dvířka na čtečku jsem koukala, ale neumím si představit kam ty dvířka namontovat, do dveří dělat díru fakt nemůžu, manžel by mne zabil, máme všude nové dveře :-D no a ohrádka dětská mě taky napadla, jenže ta naše dámička se tak tak naučila skočit na gauč který má 30cm a představa jak skáče přes jednou tak vysokou ohrádku… no prostě hrozný s ní, ale asi jí budu muset naučit, že tam nechodí za trest, ale aby si od nich odpočinula. A na ten pelíšek se teď jdu podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný