Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezky večer, přemýšlím co malé k vánocům tak treba poradite
postřehla jsem v tv reklamu na pejskuv vláček fisher price a i malou celkem zaujal. Máte někdo doma? Vyplatí se koupit? Přecijen stojí přes tisíc kč tak aby to nebyly vyhozené penize ![]()
Ještě bych rada koupila nějaký hrací interaktivní stolecek, kdyby jste měly někdo konkrétní tipy, budu rada.
(Malá má 16m)
Klidný večer všem a děkuji, k.
@kikibibi ja jsem se na neho divala v hrackarstvi. Maly ma 6m ze bych mu ho koupila k vanocum… ale prijde mize za hodne penez je to opravdu maaalooo muziky. Takze ho kupovat opravdu neminim. Ale osobni zkusenost nemam.
Treba nekdo kdo ho ma doma napise
@aknah31 píše:
@kikibibi ja jsem se na neho divala v hrackarstvi. Maly ma 6m ze bych mu ho koupila k vanocum… ale prijde mize za hodne penez je to opravdu maaalooo muziky. Takze ho kupovat opravdu neminim. Ale osobni zkusenost nemam.
Treba nekdo kdo ho ma doma napise
Je to novinka na letošní vánoce, takže asi ho moc lidí mít nebude. Já měla pro dceru podobný, měl ještě o 1 vagon více a kupovala jsem ho použitý, i tak stál 700,–kč. My ho měli v angličtině, protože tady se právě vůbec neprodával, ale měla ho do 4let věku a hračka to byla opravdu vděčná. Tak jako ostatně vše od FP. Pak jsem ho za tu cenu zase v pohodě prodala. Stoleček také od FP /měli jsme 4 druhy/a také spokojenost
.
Souhlasím s @aknah31 . Včera jsem ho měla v ruce a vyprdla jsem se na to.
My mame hodne hracek od FP a vseobecne jsem s jejich hrackama spokojena. Hraci stolecek mame take od FP. Ale prislo mi to opravdu hodne za vlacek s par tlacitky ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@klenice a kde jsi na něm byla? Mají ho už bez problémů ve větších hračkářstvích?
@kikibibi byla jsem v olympii v Brne a prosla vsechny hrackarstvi co tam jsou a vsude ho meli. Tusim to byl sparkys, pompo a to treti nevim jak se jmenuje.
@kikibibi podívej se na mmb, zadej vláček a fisher price a vyjedou ti tam starší modely a troufám si říct, že jsou hezčí, máme jeden doma po synovi a hrály si s tím hodně obě děti a cenově je to taky jinde ![]()
jinak máme pejskův zpívající stoleček od FP a nevím, jestli bych ho koupila znovu, přijde mi to předražený, malá si ho nijak extra nevšímá, občas si hraje, ale hit to není
Navíc ta paní, co to mluví, má úplně příšernou výslovnost ![]()
@Moise děkuji za tip, mrknu se. ![]()
A nějaký jiný tip na vánoční dárek hitovku
?
@kikibibi Ahojky, tak já jsem ten vláček dceři koupila a je z něho úplně paf
Tak za dceru i za mě můžu jen doporučit. ![]()
@Bambrštoul jo? Tak já nevím v reklamě mne také zaujal ale zase mě odrazuje co píší holky..chce to mrknout naživo
![]()
@kikibibi Stoleček máme Little tikes otočný a taky je prima
Malá si může hrát nebo kreslit a nějaká sváča na stolečku taky proběhla ![]()