Pekárna Tesco / Bifinett / Delicca

1490
7.11.08 21:43

pekárna Tesco/Bifinett/Delicca

Ahojte,
váhám mezi pekárnou Tesco/Bifinett/Eta Delicca. Z obrázků bych řekla, že Tesco a Bifinett jsou zcela identické (akce v Lidlu) - 600 W, 11 programů, odložený start, 1 hák. Delicca (800W) je sice o něco dražší,ale má háky 2 a recenze jsou pozitivní. Jelikož jsem zcela začátečník - po čem šáhnout?

Díky. pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
7.11.08 22:22

Tesco a Bifinet jsou skutečně identické - jde o napodobeninu značkové pekárny Domo B3965C. Programy by měly stačit - pokud nikdo netrpíte alergií na lepek a nechcete moc experimentovat, tak asi nebudete postrádat absenci vlastního programu. V těchto pekárnách bez problémů upečete chleba z 500g mouky. Mazanec bych teda radši z větší dávky :lol: .

Eta Delicca se tváří jako nerez, ale ve skutečnosti je celý vnitřek plastový. Eta jako značka je údajně hodně poruchová - někteří prodejci ji doslova označují za šmejd. Eta má zejména problém s teflonem - často se odlupuje. Kamarádky mají Etu Harmony a s reklamacemi sice údajně není problém, jsou uznávány, přesto ale na výměnu pečící nádoby pak čekají třeba několik měsíců :( . Dvouhákové pekárny jsou prý více poruchové - poháněn je jen jeden hnětač, druhý se pohání řemenem. Jednohákové zvládnou těsto vymíchat stejně dobře a jsou jednodušší.

Osobně bych z těchto tří volila Bifinett - Lidl na něj dává prodlouženou záruku na 3 roky, to se mi líbí. Když jsem kupovala pekárnu, původně jsem také koukala po těchto z hypermarketů, ale nakonec jsem sáhla po značce - mám Unold 68415 a je super. Kupovala jsem ji přes internet za 2190Kč (oproti kamenným obchodům cena nevídaná), trošku dražší než Eta, ale kvalitou nesrovnatelně jinde :-)

S.

• Citovat
  • Upravit
2753
8.11.08 07:18

Ahojky,

neznám Bifinet, neznám Deliccu. Mám Tesco pekárnu - BM07. Mám jí už asi 1,5 roku. Peču chlebe, dělám těsto… A mazanec z 500 g mouky mi stačí :lol: …naopak i normálně dělám menší (400 g max)… Když dělám dva, tak je prostě dělám za sebou - program těsto je 1,5 hodiny a nemám s tím problém - pak jen stačí vyklopit, nechat chvilku dokynout na plechu a peču.

Reference na Tesco pekárnu jsou výborné - mrkni - tady jsou recenze snad všech pekáren.

http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php

Také jsem se rozhodovala a dlouho o pekárně uvažovala (měla jsem vybrané pekárny Unold a Domo)- vždycky jsem ale ztroskotala na tom, že se mi zdálo hodně dát cca 3 tis. (dnes už jsou možná levnější) za něco, co nevím, jestli budu opravdu často používat. Pak jsem narazila n Tesco pekárnu, reference měla dobré a pro mne 999,– Kč super kup. A jeden čas jsem pekla skoro každý den.. Teď bylo méně času, ale zase začnu.

Přeji, ať dobře vybereš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
8.11.08 13:21

Holky, moc díky. Ještě, že tu jste. pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
12.11.08 00:57

Tak v Tescu už nebyla, tak jsem to vzala do Lidlu, mají tam tento týden akci i na směsi na přípravu chleba. Takže mám dárky jako vyšité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barbora J.
5.2.10 17:52

pomoc s návodem

dobrý den, dnes jsem si koupila stejnou pekárnu,jako vlastníte,ale bohužel k ní nemám návod, chtěla bych vás touto cestou poprosit, zda byste mi nemohla poradit, velice dekuji**

• Citovat
  • Upravit
Barbora J.
5.2.10 17:52

pomoc s návodem

dobrý den, dnes jsem si koupila stejnou pekárnu,jako vlastníte,ale bohužel k ní nemám návod, chtěla bych vás touto cestou poprosit, zda byste mi nemohla poradit, velice dekuji**

• Citovat
  • Upravit
Barbora J.
5.2.10 17:53

pomoc s návodem

dobrý den, dnes jsem si koupila stejnou pekárnu tesco BM07,jako vlastníte,ale bohužel k ní nemám návod, chtěla bych vás touto cestou poprosit, zda byste mi nemohla poradit, velice dekuji

• Citovat
  • Upravit
Brnicka
2.9.12 21:28

Navod

Prosim nevi nekdo kde by se dal stahnout navod od pekarny Tesco BMXXL diky

• Citovat
  • Upravit
janijani26
7.9.12 05:53

pekárna Tesco 2háková

DO TÉTO PEKÁRNY PASUJE FORMA I HÁKY Z BIFINET KH 1171.....tak bys mohla zkusit jestli nebude odpovídat i návod od této pekárny k té TESCO tvojí…
 http://domacipekarny.dama.cz/…_kh_1171.pdf

někdy to bývá u pekáren dost stejné či podobné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1