Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Ahojte,
váhám mezi pekárnou Tesco/Bifinett/Eta Delicca. Z obrázků bych řekla, že Tesco a Bifinett jsou zcela identické (akce v Lidlu) - 600 W, 11 programů, odložený start, 1 hák. Delicca (800W) je sice o něco dražší,ale má háky 2 a recenze jsou pozitivní. Jelikož jsem zcela začátečník - po čem šáhnout?
Díky. pet
Tesco a Bifinet jsou skutečně identické - jde o napodobeninu značkové pekárny Domo B3965C. Programy by měly stačit - pokud nikdo netrpíte alergií na lepek a nechcete moc experimentovat, tak asi nebudete postrádat absenci vlastního programu. V těchto pekárnách bez problémů upečete chleba z 500g mouky. Mazanec bych teda radši z větší dávky
.
Eta Delicca se tváří jako nerez, ale ve skutečnosti je celý vnitřek plastový. Eta jako značka je údajně hodně poruchová - někteří prodejci ji doslova označují za šmejd. Eta má zejména problém s teflonem - často se odlupuje. Kamarádky mají Etu Harmony a s reklamacemi sice údajně není problém, jsou uznávány, přesto ale na výměnu pečící nádoby pak čekají třeba několik měsíců
. Dvouhákové pekárny jsou prý více poruchové - poháněn je jen jeden hnětač, druhý se pohání řemenem. Jednohákové zvládnou těsto vymíchat stejně dobře a jsou jednodušší.
Osobně bych z těchto tří volila Bifinett - Lidl na něj dává prodlouženou záruku na 3 roky, to se mi líbí. Když jsem kupovala pekárnu, původně jsem také koukala po těchto z hypermarketů, ale nakonec jsem sáhla po značce - mám Unold 68415 a je super. Kupovala jsem ji přes internet za 2190Kč (oproti kamenným obchodům cena nevídaná), trošku dražší než Eta, ale kvalitou nesrovnatelně jinde ![]()
S.
Ahojky,
neznám Bifinet, neznám Deliccu. Mám Tesco pekárnu - BM07. Mám jí už asi 1,5 roku. Peču chlebe, dělám těsto… A mazanec z 500 g mouky mi stačí
…naopak i normálně dělám menší (400 g max)… Když dělám dva, tak je prostě dělám za sebou - program těsto je 1,5 hodiny a nemám s tím problém - pak jen stačí vyklopit, nechat chvilku dokynout na plechu a peču.
Reference na Tesco pekárnu jsou výborné - mrkni - tady jsou recenze snad všech pekáren.
http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php
Také jsem se rozhodovala a dlouho o pekárně uvažovala (měla jsem vybrané pekárny Unold a Domo)- vždycky jsem ale ztroskotala na tom, že se mi zdálo hodně dát cca 3 tis. (dnes už jsou možná levnější) za něco, co nevím, jestli budu opravdu často používat. Pak jsem narazila n Tesco pekárnu, reference měla dobré a pro mne 999,– Kč super kup. A jeden čas jsem pekla skoro každý den.. Teď bylo méně času, ale zase začnu.
Přeji, ať dobře vybereš!
Tak v Tescu už nebyla, tak jsem to vzala do Lidlu, mají tam tento týden akci i na směsi na přípravu chleba. Takže mám dárky jako vyšité…
dobrý den, dnes jsem si koupila stejnou pekárnu,jako vlastníte,ale bohužel k ní nemám návod, chtěla bych vás touto cestou poprosit, zda byste mi nemohla poradit, velice dekuji**
dobrý den, dnes jsem si koupila stejnou pekárnu,jako vlastníte,ale bohužel k ní nemám návod, chtěla bych vás touto cestou poprosit, zda byste mi nemohla poradit, velice dekuji**
dobrý den, dnes jsem si koupila stejnou pekárnu tesco BM07,jako vlastníte,ale bohužel k ní nemám návod, chtěla bych vás touto cestou poprosit, zda byste mi nemohla poradit, velice dekuji
Prosim nevi nekdo kde by se dal stahnout navod od pekarny Tesco BMXXL diky
DO TÉTO PEKÁRNY PASUJE FORMA I HÁKY Z BIFINET KH 1171.....tak bys mohla zkusit jestli nebude odpovídat i návod od této pekárny k té TESCO tvojí…
http://domacipekarny.dama.cz/…_kh_1171.pdf
někdy to bývá u pekáren dost stejné či podobné.