Peklo s dítětem

Anonymní
28.6.19 21:01

Peklo s dítětem

Holky prosím o pomoc. Už nevím kudy kam. Naší malé budou za 2 měsíce 2 roky a je to s ní peklo. Už to nedávám, snažila jsem se jak po dobrým, tak po zlým, nic nepomahá. Jde o to že je strašně neposlušná, neposlechne, nic jí nezajímá. Stále se vzteká a řve. V obchodě, venku na procházce. Pri kazdy pitomosti zacne vyvadet nevo když jí neco nejde. Vím, že to může být období vzdoru, ale co se deje u nas už není normální! Já už prostě nemůžu! Dnes melu z posledního. Od tý doby co vstala jen řev a vztekání. Já už s ní nemuzu pomalu nikam. Dnes jsem musela odejít na hodinu a nechat manželovi nebo bych jí snad musela už zabít! Vím, ze me teď spousta z vás asi odsoudí…Asi jsem i špatna matka a neumím to s ní. Všichni říkají, že holky jsou hodnejsi, ale naše neposlouchá, nechce chodit na procházky, nevydrží v kočáru ani v třikolce, nechce jíst normalní jídlo a o uspavani ani nemluvím. Kdyby radil nekdo nechat babicce, tak podotýkám, že bábu máme 300km daleko.
Já jsem se tak těšila, že už si začneme trochu užívat a ono je to horší a horší. Příští mesíc jedeme na Šumavu na dovču, co já tam s ní budu dělat??? Nic jí nebavi, max. budu sedet jen na detským hřisti.
Holky, já to nedávám…☹

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
28.6.19 21:10

Rádi nemám, jen přeju hodně sil :hug:. Jsi dobrá máma neboj, špatné by to bylo jedno. Mluví dcerka dobře? Dokáže vyjádřit o co jí při tom vztekani jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
28.6.19 21:14

Snad jedině se s manželem prostridat ať si taky odfouknete a naberte sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.19 21:15
@Verpa5 píše:
Rádi nemám, jen přeju hodně sil :hug:. Jsi dobrá máma neboj, špatné by to bylo jedno. Mluví dcerka dobře? Dokáže vyjádřit o co jí při tom vztekani jde?

Zatím moc dobře nemluví, umí jednoduchá slova, složitá jí ještě nejdou a hlavně mluví, jen když ona chce. Jakmile se na.sere,tak schválně nic neřekne a před lidma to vypadá, že neumí…

• Citovat
  • Upravit
80283
28.6.19 21:15

Vítej v klubu, nejhorší situace řeším tabletem s Tlapkovou patrolou, teď jsem na dovolené v Itálii - nechce jít do vody, písek a škeble píchají, klouzačky pálí, jídlo je fuj, sedět nechce, tak buď bezcílně běhá, mačká výtah - bydlíme v přízemí, vyzouvá si boty a dává je na stůl atd. atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
28.6.19 21:21

Je ještě malá…a všechno se učí. Myslím, že je celkem normální, že ani ne dvouleté dítě neposlouchá.. A že třeba nechce dělat to, co jí naplánuješ.. Rada je-vydržet. Naše holky se strašně mezi 2.a 3. rokem změnily-z mimin na holčičky, se kterými už je (alespoň někdy:)) celkem rozumná řeč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
28.6.19 21:33

Jako by si psala o mem synovi 18m. Už si taky říkám čím jsem si tohle torpédo zasloužila. V obchodě platím, chce utéct, dávám ho do košíku-řev. Jdeme na obed, všude leze, řeknu, ze se to nesmí-vztek/řev. Atd.
Všichni se po nás neustále koukají, ohlíží, já to tak nemam rada, ale co dělat. Nebudu přeci sedět doma, to dítě si musí uvědomit a naučit, jak se chovat…
Je nehlidatelný, má ještě separační úzkost.
Naštěstí alespoň chodí brzy spát a neuspavam.
Každopádně asi to k tomu věku patří, taky v kocarku nechce nezdit, všechno je špatně a také ještě nemluví.
Budu ti držet palce, u nás je to stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
28.6.19 21:40
@Anonymní píše:
Zatím moc dobře nemluví, umí jednoduchá slova, složitá jí ještě nejdou a hlavně mluví, jen když ona chce. Jakmile se na.sere,tak schválně nic neřekne a před lidma to vypadá, že neumí…

Tak to chce asi jen vydržet (vím lehko se to povídá, taky si někdy rvu vlasy). Nás mladší je taky „nasiraci“ a čím víc umí povědět co chce, tak těch momentů ubývá, ale vyhráno ještě nadlouho nemáme…hlavní problém je spaní. Nejsi v tom sama :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
28.6.19 21:54

A jak se chová s manželem? Hele, je to hrozný období, u nás právě pomohla jiná autorita. Mě mělo dítě na háku, už jsem taky nemohla, a tak jsem prostě řekla manželovi, ať začne vychovávat i on. Do té doby jsem vše řešila já a táta byl takový… doplněk ( zas nechci, aby to vyznělo blbě). Manžel si ho vzal do parády a pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.6.19 22:01
@Anonymní píše:
Holky prosím o pomoc. Už nevím kudy kam. Naší malé budou za 2 měsíce 2 roky a je to s ní peklo. Už to nedávám, snažila jsem se jak po dobrým, tak po zlým, nic nepomahá. Jde o to že je strašně neposlušná, neposlechne, nic jí nezajímá. Stále se vzteká a řve. V obchodě, venku na procházce. Pri kazdy pitomosti zacne vyvadet nevo když jí neco nejde. Vím, že to může být období vzdoru, ale co se deje u nas už není normální! Já už prostě nemůžu! Dnes melu z posledního. Od tý doby co vstala jen řev a vztekání. Já už s ní nemuzu pomalu nikam. Dnes jsem musela odejít na hodinu a nechat manželovi nebo bych jí snad musela už zabít! Vím, ze me teď spousta z vás asi odsoudí…Asi jsem i špatna matka a neumím to s ní. Všichni říkají, že holky jsou hodnejsi, ale naše neposlouchá, nechce chodit na procházky, nevydrží v kočáru ani v třikolce, nechce jíst normalní jídlo a o uspavani ani nemluvím. Kdyby radil nekdo nechat babicce, tak podotýkám, že bábu máme 300km daleko.
Já jsem se tak těšila, že už si začneme trochu užívat a ono je to horší a horší. Příští mesíc jedeme na Šumavu na dovču, co já tam s ní budu dělat??? Nic jí nebavi, max. budu sedet jen na detským hřisti.
Holky, já to nedávám…☹️

j ate chapu, tohle bych taky nedala.

Minuly tyden jsme byli na lesnim hristi a byla tam holcicka, jeji rev se ozyval fakt co chvilku, Ja to ze zacatku moc nevnimala, tech deti tam bylo vic a myslela jsem si, ze se treba hadaji o hracky, nebo nekdo nekoho bouchl. Pak jsem pochopila, ze ne. Ona jecela kvuli absolutne vsemu. Pochopila jsem to, kdyz se potrebovala vykakat, tomu kakani asistovali oba rodice, neustale na ni chlacholive mluvili, vysvetlovali, premlouvali, ona jecela jako by slo nevim o co. Orvala uplne vsechno, inkluzive to, ze ji sundali plenu, ze toto tamto, pak rvala, protoze hovinko lezelo na zemi v trave. Maminka chlacholila nervozne, ze tatinek to hned odklidi a odnese tamhle do lesa, mala stala a jecela. No koukala jsem jako puk. Pak jsem ten jekot uz vnimala vic. Mala jecela co chvilku, no mazec.

Rikala jsem pak manzelovi, ze tohle mit doma, tak si hodim masli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
28.6.19 22:05

Jedina rada je vydrzet a nejak to prezit, taky mam takovou dceru, co vyda za tri kluky. Co se u nas prorvalo a prohystercilo ne hodin, ne dnu..to by vydalo za mesice, mozna i rok cisteho času, ve vsem narocna, tedy hlavne v povaze, jinak sikovna na mluvu, pohyb vsechno. vylevy emoci a vzdor ale naprosto silene. U nas vyrazne zlepseni pri nastupu do skolky, dva mesice pred 3. Rokem. Pomohl pevny rezim, nove autority, a kolektiv. Ted ma 3 roky a 3m, pokud neni unavena, hladova nebo nema prostě blby Den, tak je to zlate dite, na ktere jsem pysna i na verejnosti a dela mi fakt radost. Pokud nastane jeden ze tri zminenych situaci nebo jeste kombinace vseho, tak se stale meni v maleho satana, ktereho mam chut zabit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
28.6.19 22:09

@warita nase mala se treba kakat boji. Boji se toho hovinka co z ni vyleze. To co popisujete, dela u kakani taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
28.6.19 22:20

Ono to chce vydrzet, vzpominam ze s prvni kolem roku a pul az dvou let, to byl taky ocistec. Ted v 5 a pul je zlata. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.6.19 22:26

Jestli je s tatínkem v pohodě, měl by ji častěji hlídat. Jinak asi z tebe cítí, že jsi z ní nervózní. Co zjednat trochu respektu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4165
28.6.19 22:28
@Lumíkovec píše:
@warita nase mala se treba kakat boji. Boji se toho hovinka co z ni vyleze. To co popisujete, dela u kakani taky.

Nekomu pry pomohla kniha Vis co ma v plince mys. Ale osobni zkusenost nemam. Zkus procist recenze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí