Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Anonymní
26.6.19 19:20

Moje dcera mi rekla, ze jsem krava

Ahoj,
Mam na vas otazku, jaka by byla vase 1.reakce, kdyby vam 10-tileta dcera rekla primo do oci :,.Mami ty si fakt takova krava :cert: a ja jsem ji rekla, ze jeste jednou to rekne, tak ze dostane par facek..na to mi odpovedela ironicky, ze jsem ta nejhorsi mama na svete a Tříska dverma.
A to jseem se ji jenom zeptala, co chce ke svacine :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tazvesnice
26.6.19 19:21

Jaky si to udelas, takovy to mas..

• Citovat
  • Upravit
243
26.6.19 19:23

Kdybych se ovladla, tak bych se asi ledove zeptala, proc si to mysli. To by me uprimne zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.6.19 19:25

Ve chvíli, kdy by mi to řekla, tak jednu chytne. A na tu nejhorší mámu na světě, bych jí předala telefonní číslo na sociálku ať si zařídí ubytování v dětským domově a najde si jinou mámu. Že jí s tím mileráda pomůžu, aby viděla, že nejsem tak hrozná. Není nad to ukázat dětem, že všechno co řeknou muže mít následky, který se jim nebudou líbit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16006
26.6.19 19:25

Děti nelžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
26.6.19 19:26
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mam na vas otazku, jaka by byla vase 1.reakce, kdyby vam 10-tileta dcera rekla primo do oci :,.Mami ty si fakt takova krava :cert: a ja jsem ji rekla, ze jeste jednou to rekne, tak ze dostane par facek..na to mi odpovedela ironicky, ze jsem ta nejhorsi mama na svete a Tříska dverma.
A to jseem se ji jenom zeptala, co chce ke svacine :roll:

To byla fakt reakce na svacinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.6.19 19:27

Chytla by pěknou. A za to držkování poté ještě zaracha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
26.6.19 19:28
@Anonymní píše:
Ahoj,
A to jseem se ji jenom zeptala, co chce ke svacine :roll:

Kdepak asi maminka udělala chybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.6.19 19:30

Asi fakt budeš, když místo jedné přes hubu, zakládáš diskuzi na emiminu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
26.6.19 19:31

No svý mámě jsem taky jednou v pubertě řekla takový věci a věřte mi že to bylo v dlouhodobé vyhrocené situaci. Pochybuju že tohle dítě řekne jen kvůli svačině. Bohužel bez té omáčky okolo, kterou se většinou rodiče nechlubí se radit nedá. Vlastně možná ano, přemýšlejte co jste ji udělala, že jí to ranilo tak až vám řekla toto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.19 19:32

Tak to bych s ni dlouho diskutovala, proc si to mysli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
26.6.19 19:33

My to tady asi tezko posoudime. Nezname vas ani dceru. Nema vubec smysl se k tomu vyjadrovat. Muze to byt problem dcery, Vás nebo obou,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
26.6.19 19:34

A co jsi ji ty udělala, jako já taky nebyla ukázková dcera, vůbec, ale tohle bych své mamince neřekla každopádně by mě musela asi hodně vytočit a ne jen se zeptat něco se svačinou, myslím že je za tím ještě něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
26.6.19 19:35
@Lychee13 píše:
Asi fakt budeš, když místo jedné přes hubu, zakládáš diskuzi na emiminu. :mrgreen:

Rekla bych, ze je zakladatelka porad jeste ve vzteku, tak proto ta diskuze.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
26.6.19 19:35

@Janli a víte co se pak stane? Já vám to můžu přesně říct, dítě se fakt sbalí a odejde. Věřte mi já taky odešla. No a pak vidíme ve zprávách jak takový maminky jako vy brečí, že se mají vrátit domů a že je milují :roll: že doma žádný problém přeci nebyl že? Jj jako bych to bylo včera co jsme podobné věci řešili s mamkou a následně i s psychologem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí