Moje dcera mi řekla, že jsem kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
26.6.19 20:27

@hulala to je smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
@_.Emilyyy píše:
Nedelam, je ji 15 :mrgreen:

No tak to je tiiim :mrgreen: a taky kazde dite jinak proziva pubertu ;) a i tak si myslim, ze at je dite partak nebo ne, k rodici by si nemel dovolit to, ze rekne: ty kravo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
@g.sandova píše:
Ty jsi docela protiva poslední dobou. Veta smysl dává

To vis, kazdej nemuze bejt slunickovej :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.6.19 20:28

@TopSecret ale jdi do háje se sluníčkama, o tom to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
26.6.19 20:29

@g.sandova ani ne, sám si udělal názor 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
@hulala píše:
@Kukacka123 jo je, ani se klukovi nedivím :roll:

8o a s manzelem predpokladam nejses ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335

@Jeremi

mám doma puberťáka i skoropuberťáka a ano, mám jasno v tom, co ještě projde a co už ne. Od mala jim vštěpuji, že myslet si můžou, co chtějí, ale musí si dát pozor na to co a jak vypouštějí z tlamiček ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
@hulala píše:
@g.sandova ani ne, sám si udělal názor 8o

Ty vo. e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.6.19 20:30

Kezby mi dcera odpovedela celou vetou za posledni dva roky :mrgreen:,to je jen,,hmmm, dik, nic, dobry, nevim, mozna,,…Aaaa ted ji krivdim umi: Muzi si vzit kokino? Muzu si prosim(to prosim cedi pres zuby aby slo co nejmene slyset samozrejme :mrgreen: ) vzit tablet(notas, tel, penize) :mrgreen:…Holkyyyyy bude hur a je to proste obdobi takovy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
26.6.19 20:31

Ještě bych dodala že to samozřejmě může být důsledek nějakých dlouhodobých sporů ale taky nemusí :nevim: puberťák sám o sobě stojí za to natož když je konkrétní dítě temperamentejsi :zed: sama jedno takový mám a rozhodně neskaceme jak píská ale taky má dost výhod. A nedávno jsem s ní měla výstup(vlastně vystupovala jen ona :lol:) a to jen protože jsem jí poslala ať se naučí básničku ze který dostala pětku protože se na to vykašlala. Ona se žádnou básničku učit nebude už to na mě vřískala, takže jsem upozornila že básnička je známka zadarmo :roll: no začala na mě vřískat jak hysterka a řekla mi něco ve smyslu že jsem stará a hloupá už nevím přesně :think: :nevim: a teda než jsem stihla zareagovat já tak vyletěl manžel kterej do ty doby vypadal že spí na gauči a kterej jí za 10 let nikdy neuhodil ale prostě nějaký hranice toho co ještě jo a co už ne má každý z nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.6.19 20:31
@Jeremi píše:
Kolik z vás, co máte tak jasno, že tohle si dítě k rodiči nemůže dovolit, případně, že za to zcela jistě může máma, protože furt s něčím prudí, má potomka v (pre)pubertálním věku? Já si teda dovedu představit i scénář, kdy je v tom matka naprosto nevinně. Oni prostě zkoušej, co můžou. A kolem těch deseti let to začíná. Holčina to velmi pravděpodobně udělala prvně, když je z toho zakladatelka v šoku a má potřebu kvůli tomu zakládat diskusi. Je možné, že předtím probíraly s holkama, jak strašné mají matky. Stačí, že jedna influencerka vede silácké řeči a je to jak nákaza.
Já jsem teda cholerik, takže se obávám, že moje reakce byl byla facka rovnou, bez výhrůžek, že ještě jednou… Jako jasná stopka, že takhle teda ne. A až bych vychladla, tak bychom si o tom pohovořily dál.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
26.6.19 20:33
@Jeremi píše:
Kolik z vás, co máte tak jasno, že tohle si dítě k rodiči nemůže dovolit, případně, že za to zcela jistě může máma, protože furt s něčím prudí, má potomka v (pre)pubertálním věku? Já si teda dovedu představit i scénář, kdy je v tom matka naprosto nevinně. Oni prostě zkoušej, co můžou. A kolem těch deseti let to začíná. Holčina to velmi pravděpodobně udělala prvně, když je z toho zakladatelka v šoku a má potřebu kvůli tomu zakládat diskusi. Je možné, že předtím probíraly s holkama, jak strašné mají matky. Stačí, že jedna influencerka vede silácké řeči a je to jak nákaza.
Já jsem teda cholerik, takže se obávám, že moje reakce byl byla facka rovnou, bez výhrůžek, že ještě jednou… Jako jasná stopka, že takhle teda ne. A až bych vychladla, tak bychom si o tom pohovořily dál.

Naprosto souhlasím mám dceru 10 let a občas je na zabití :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
@g.sandova píše:
@TopSecret ale jdi do háje se sluníčkama, o tom to není.

No kdyz je nekdo troll, tak mu nebudu psat podporujici chvalozpevy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Ravedd píše:
Ještě bych dodala že to samozřejmě může být důsledek nějakých dlouhodobých sporů ale taky nemusí :nevim: puberťák sám o sobě stojí za to natož když je konkrétní dítě temperamentejsi :zed: sama jedno takový mám a rozhodně neskaceme jak píská ale taky má dost výhod. A nedávno jsem s ní měla výstup(vlastně vystupovala jen ona :lol:) a to jen protože jsem jí poslala ať se naučí básničku ze který dostala pětku protože se na to vykašlala. Ona se žádnou básničku učit nebude už to na mě vřískala, takže jsem upozornila že básnička je známka zadarmo :roll: no začala na mě vřískat jak hysterka a řekla mi něco ve smyslu že jsem stará a hloupá už nevím přesně :think: :nevim: a teda než jsem stihla zareagovat já tak vyletěl manžel kterej do ty doby vypadal že spí na gauči a kterej jí za 10 let nikdy neuhodil ale prostě nějaký hranice toho co ještě jo a co už ne má každý z nás

Tys byla u nas? :lol:…jak pres kopirak, akorat muj to vysperkoval tim, ze rekl ze muze byt rada, ze nemusi zpivat, jen mluvit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.6.19 20:34
@Anonymní píše:
Ja jsme se jí zeptala, jestli chce k svacine toust nebo housku a na to mi odpověděl, ze se ji na to ptam kazdy den a ze ji to stve a oka mi rekl, ze jsem krava..

Takže to je zhruba to, co jsem si myslela. Dcera s tebou mluvila jako mluví s kamarádkama. Nejsi v podstatě autorita, ona málo rozlišuje. Řešení : konec otázek, co chce k svačině, ty to rozhodneš. Až se bude ptát, proč má to a ne tamhleto, tak jí v klidu řekneš, že jenom kráva by se ptala zrovna jí, co by ráda papkala.
Anebo od zítřka neděláš svačiny, postav ji ke kuchyni a dívej se, co si udělá sama.

Byla to normální drzost a ty bys to neměla nechat jen tak projít bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí