Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nic, co bys chtěla dělat? Tetování už nesundá a jestli ho chtěl tak by si ho stejně udělal za 2 roky až by mu bylo 18 a nemohla bys nic
má aspoň něco pěkného? Navíc na noze to není tak viditelné jako kdyby si potetoval ruce, krk atak.
Sama jsem si poridila tetovani v 17r.
.
Jedno nebo dve tetovani by mi nevadilo.
Tak evidentě se mu povedlo přesně to co chtěl - vytočit tě.
Jinak především to potřebuješ hlídat, aby se to nezanítilo - čert ví kde mu to dělali…
Asi mu dáváš moc velké kapesné. Když má na kérku, to není levná záležitost. Já jsem v šestnácti dostávala sotva tolik, abych si koupila časopis a tampony.
Fuj, tetování. Jako víc by mi teda vadilo, že dítě kouří apod., kde dochází k ničení zdraví. Tohle bych si proste jenom rekla, ze je to hnusný, ale aspon ho to nijak zdravotně nepoškozuje…
To prejde. Ja byla jeden den tak neskutecne vytocena, kdyz se mi 4leta samostatne ostrihala
. Taky se samozrejme nic nestalo, ale ty pocity…
Tak asi věděl že bys to nedovolila
za námi přišla manželova 16ti leta že chce malý tetování na kotník. Ví že nikdo nebude prudit tak se nebála
tak jí ho zaplatíme k narozkam a normálně jí dáme souhlas alespoň víme že to nenechá dělat bůhví kde. Hlavně ohlídat aby se to nezanitilo protože kdoví kdo mu to tetoval ![]()
Zlatý tetování. Taky mohl přijít s tím, že se zamiloval a ty budeš babičkou…
@Čičorečka píše:
Asi mu dáváš moc velké kapesné. Když má na kérku, to není levná záležitost. Já jsem v šestnácti dostávala sotva tolik, abych si koupila časopis a tampony.
Záleží jak velký to je. Tetování u slušnýho tatera(ne u nějakýho vyhlasenyho na kterýho se čeká půl roku i víc) na předloktí mě vyšlo na 1500 takže něco malinkýho by se vešlo i do tisícovky
Teď mě úplně vytocil syn 16 let (je v prváku). Před chvílí přišel domů a na noze má tetování málem jsem ho roztrhla jak hada… Teprve až se to dozví manžel
Máte doma taky takové puberťáky?? Co byste vy dělaly?