Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No ja prave nenasla nic na tuhle tema proto jsem vas chtela poprosit o radu
Pokud nekdo vite tak dejte prosim vedet bojim se ze soudce bude drzet s ospod
Jo a jsem teta ty maly asi jste mne spatne pochopily proto se ptam jaky vliv na soude ma ospod kdyz s pestounskou nesouhlasy
A proč řekla ospod že při tobě nebude stát? jaký důvod? to ej důležité..
Takže otec je prokazatelně feťák, matka prokazatelně fetka, ty jsi zcela způsobilá k výchově dítěte a OSPOD nebude stát při tobě? Asi nám neříkáš všechno, že jo…
Jinak vliv mají zcela zásadní. Pracovníci OSPODu jsou ti, kteří prověřují podmínky rodiny.
Ja prave vsechno rikam taky se divim uz nic nechapu mala ma u mne vsechno ona dala deti do dd nemaji bydleni nemaji praci fetujou no uz nevim dal… A proc pri mne nebude stat prej je to moc brzo ale jiny to taky tak udelaly hned ja radsy cekala 2 tydny jak to bude a mala ty penize bude potrebovat manzel sice chodi do prace ale to nestaci mne ted pomaha tchyne a strejda oni vse maly nakoupily postylku higienu ja jsem ji jen koupila obleceni protoze nic nemela mela asi jen 3 body a 3 puncochy no tak potom taky nevim oni mi ani neprispeli s nicim ani bych to neceklala kdys se boji do prace.
Takze kdyz ospod nebude souhlasit tak to nema na soudce vliv kdy budu mit posudky v poradku?
@Marcelka2610 píše:
Takze kdyz ospod nebude souhlasit tak to nema na soudce vliv kdy budu mit posudky v poradku?
Jak jsem řekla: názor OSPODU má zcela zásadní vliv. To oni zkoumají situaci u rodičů a u tebe.
No tak jsem kde jsem byla no ale kdyz mam posudky ok tak uz by nic proti tomu nemelo byt nebo?
Prave ze ona to vsechno vi a prej ze fetujou jim nedokaze nikdo ani soud
Moje kamarádka se rozvadela a soudce rozhodl dle návrhu OSPOD