Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Děkujeme Vám za Váš zájem o výrobky Pampers.
Nyní nám dovolte vyjádřit se k Vašemu dotazu. Pampers plenky s elastickými upínacími pásky jsou pouze dočasně dostupné plenky na našem trhu - tzv. speciální edice (informační letáček naleznete uvnitř balení). Bohužel, nemáme bližší informace o tom, zda-li se v budoucnosti budou v České Republice distribuovat či nikoliv.
ještě jednou Vám za Vaši připomínku děkujeme, určitě ji předáme dále našemu kompetentnímu kolegovi do Oddělení pro Výzkum Produktů. Budete-li mít jakékoli dotazy či připomínky, obraťte se na nás s důvěrou. Přejeme Vám i celé Vaší rodině hodně životní spokojenosti.
Se srdečným pozdravem,
no, to jsem docela naštvaná. byly to zatím nejlepší plínky, na který jsme kápli
škoda…
já jsem taky nadšená,poprvé jsem je koupila v Rakousku,tak doufám,že tam budou pořád! Nechápu to,když něco stojí za starou belu-viz. sleep & play,tak to je furt všude a když je něco KONEČNĚ super a prodávalo by se to o 106,tak udělají limit. edici
Co vlastně chcou? Prodávat asi ne
![]()
KAVI
ja jsem spokojenejsi se sleep and play, nez s klasikou pampers........
ale davam je jenom pres den,. na noc bezkonkurencne Hugies superflex
K
Kači,já jsem Pampers všeobecně nepoužívala,protože když se Šíma pokadil,tak až na záda ![]()
U těch limit. to bylo v pohodě a hlavně ty natahovací lepítka…jelikož se mě u přebalování mrví a otáčí,tak jsou pro mě lepší.Kvůli nim si kupuju DM plíny,ty jsou taky supr.
Jo a mám taky dojem,že ty lepší Pampersky mají vyšší záda.
Katka
No, ty sou teda opravdu vtipný, mám chuť jim tam napsat, že když nebudou prodávat ty s natahovacíma lepíkama, budu holt kupovat Huggies superflex.
Katko - taky se mi zdálo, že u tý limitovaný série byly vyšší zádíčka.
Tak dnes jsem koupila u nás V Tescu ( Krpole-Cimburkova) Pampersky s natahovacíma lepítkama,poznala jsem je i přes obal,vzala jsem si starou plínu a porovnala
V některých je vevnitř ta kartička,ale v těch co jsem koupila nebyla.Stály 299 kč a je jich tam 50,vel.4+.
Asi si půjdu koupit do foroty těch balíků víc… ![]()
Ahoj, to jsem ráda, že jsem narazila na tuhle diskuzi. Zrovna včera mě tohle vytočilo. Před měsícem jsem si totiž po dlouhý době koupila Pampersky a měly ty naprosto skělý elastický lepítka. Nevšimla jsem si, že je to limitovaná edice, takže jsem včera běžela, že si je koupím znovu a ejhle, elastický lepítka nemaj. Jsem pěkně naštvaná. Ale čtu tady, že huggiesky jsou elastický, tak to musim hned zkusit.
Ahojík holky,
též se přidám. Taky jsem objevila ty plenky s těma natahovacíma lepítkama. Bohužel se mě nepodařilo zjistit jak to poznám na balíku.
A aani paní, kterou jsem jednou chytila v Tescu od firmy pampers mě to nebyla schopna říci. Jen mě řekla, že se jí na to maminky už mnohokrát ptali ale bohužel nemůže pomoci.
pa pa petra a eli 10 m
Ahojky..U Jamba teď nejsou Jsou u menšího balení a V Hypernově jsem nahmatala ten reklamní letáček-limitovaná série a ty jsou s tima natahovacíma lepítkama.Akorát je to 5-9kg a je jich tam míň ale nevím teď kolik.No a mi kupujeme 9-20kilo..Ten letáček je po straně,jedna holka to tu psala a jde to i vidět a nahmatat..
Pampers s elastickýma lepítkama jsem včera koupila v Rossmanovi, mají tam teď akci - 2 balíky za 699,–.