Pempers active Baby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
31.7.06 13:25

Děkujeme Vám za Váš zájem o výrobky Pampers.

Nyní nám dovolte vyjádřit se k Vašemu dotazu. Pampers plenky s elastickými upínacími pásky jsou pouze dočasně dostupné plenky na našem trhu - tzv. speciální edice (informační letáček naleznete uvnitř balení). Bohužel, nemáme bližší informace o tom, zda-li se v budoucnosti budou v České Republice distribuovat či nikoliv.

ještě jednou Vám za Vaši připomínku děkujeme, určitě ji předáme dále našemu kompetentnímu kolegovi do Oddělení pro Výzkum Produktů. Budete-li mít jakékoli dotazy či připomínky, obraťte se na nás s důvěrou. Přejeme Vám i celé Vaší rodině hodně životní spokojenosti.

Se srdečným pozdravem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
31.7.06 18:24

no, to jsem docela naštvaná. byly to zatím nejlepší plínky, na který jsme kápli :cry: škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
31.7.06 18:38

já jsem taky nadšená,poprvé jsem je koupila v Rakousku,tak doufám,že tam budou pořád! Nechápu to,když něco stojí za starou belu-viz. sleep & play,tak to je furt všude a když je něco KONEČNĚ super a prodávalo by se to o 106,tak udělají limit. edici :! Co vlastně chcou? Prodávat asi ne :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
31.7.06 18:43

KAVI
ja jsem spokojenejsi se sleep and play, nez s klasikou pampers........
ale davam je jenom pres den,. na noc bezkonkurencne Hugies superflex

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
31.7.06 18:52

Kači,já jsem Pampers všeobecně nepoužívala,protože když se Šíma pokadil,tak až na záda :roll:
U těch limit. to bylo v pohodě a hlavně ty natahovací lepítka…jelikož se mě u přebalování mrví a otáčí,tak jsou pro mě lepší.Kvůli nim si kupuju DM plíny,ty jsou taky supr.
Jo a mám taky dojem,že ty lepší Pampersky mají vyšší záda.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
31.7.06 19:52

No, ty sou teda opravdu vtipný, mám chuť jim tam napsat, že když nebudou prodávat ty s natahovacíma lepíkama, budu holt kupovat Huggies superflex.

Katko - taky se mi zdálo, že u tý limitovaný série byly vyšší zádíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.8.06 19:50

Tak dnes jsem koupila u nás V Tescu ( Krpole-Cimburkova) Pampersky s natahovacíma lepítkama,poznala jsem je i přes obal,vzala jsem si starou plínu a porovnala :lol: V některých je vevnitř ta kartička,ale v těch co jsem koupila nebyla.Stály 299 kč a je jich tam 50,vel.4+.
Asi si půjdu koupit do foroty těch balíků víc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.8.06 12:56

Ahoj, to jsem ráda, že jsem narazila na tuhle diskuzi. Zrovna včera mě tohle vytočilo. Před měsícem jsem si totiž po dlouhý době koupila Pampersky a měly ty naprosto skělý elastický lepítka. Nevšimla jsem si, že je to limitovaná edice, takže jsem včera běžela, že si je koupím znovu a ejhle, elastický lepítka nemaj. Jsem pěkně naštvaná. Ale čtu tady, že huggiesky jsou elastický, tak to musim hned zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
14.8.06 19:16

Ahojík holky,

též se přidám. Taky jsem objevila ty plenky s těma natahovacíma lepítkama. Bohužel se mě nepodařilo zjistit jak to poznám na balíku.
A aani paní, kterou jsem jednou chytila v Tescu od firmy pampers mě to nebyla schopna říci. Jen mě řekla, že se jí na to maminky už mnohokrát ptali ale bohužel nemůže pomoci.

pa pa petra a eli 10 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.8.06 21:05

Ahojky..U Jamba teď nejsou Jsou u menšího balení a V Hypernově jsem nahmatala ten reklamní letáček-limitovaná série a ty jsou s tima natahovacíma lepítkama.Akorát je to 5-9kg a je jich tam míň ale nevím teď kolik.No a mi kupujeme 9-20kilo..Ten letáček je po straně,jedna holka to tu psala a jde to i vidět a nahmatat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.8.06 08:22

Pampers s elastickýma lepítkama jsem včera koupila v Rossmanovi, mají tam teď akci - 2 balíky za 699,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
15.8.06 14:50

super zítra tam jedu na Háje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie