Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
po mnoha jiných plenkách jsme se rozhodli používat právě tyhle a jsme maximálně spokojení, teda byli…
No minulý balík plenek jsme koupily kde byli lepítka natahovací (teda né lepítka, ale ten kus plenky, kde jsou lepítka přidělaná), což nám absolutně vyhovovalo, jenže na dalších plenkách už to nebylo, bylo to jen tedy limitovaný???
Naštvalo mě to!!!
Vadí mi na tom, že si člověk už zvykne a byla jsem úplně nadšená jak jsou ty plíny skvělý, nikde netáhnou, neškrtí a oni zase prodávají ty samý, tak nevíte jak to teda je?
Byl v plenkách malej letáček, že je to nová edice, ale to, že by byla limitovaná teda ne.
Tak díky moc za pžípadné vysvětlení…
Oni delaji nove active ??? Bo ty normos stojej za starou belu........malej je pokazde prosral a procural............
lepsi pak jsou sleep and play
K
Jo, teď jsou všechny „akční nabídka“ s gumičkou ![]()
Popilio, asi jsi narazila na starou várku ![]()
Peťula
Byly stejný jen jinak obrázkový a právě ty lepítka byli pružný takže jsem si nějak nemusela dělat hlavu jak to má utáhlý a tak…
Nám se teda ještě nikdy nepros…
ani nepročůral, teda jo, ale právě u jiných plenek, jinak se pročůrá jen tak, že když ho vezmu a plinku zmáčknu, že si ho třeba po:,–(ím na ruku, tak citím, že ji má mokrou, ale jemu to nijak nevadí… ze vnitř je plinka jako suchá ![]()
Takže u příštích už ta gumička zase bude a pak už u všech???
TZeda pokud zase nenarazím na tyhle normální
což se mi určitě povede.
Ahoj,
no my jednou taky měli s gumičkama a llíbili se mi. Ale pak zase byli normální. A u těch s gumičkama byl právě lísteček, že je to speciální limitované série. Tak nevím. My teď teda kupujeme Huggies superflex, ty mají pružnej celej ten pásek.
A nevíte někdo, jak se pozná, že v tom balíku Pampers jsou zrovna ty s gumičkou? Z vnějšku asi dost těžko, co? ![]()
Ahojky,
taky jsme měli asi před 4 měsíci s těmi lepšími gumičkami a byl u toho letáček - limitovaná edice. A poté jsme kupovali „ty staré“. Nyní jsem rozdělala nový bylík a jsou tam ty lepší. Doufám, že už to tak zůstaně.
Ivulka
Ahojky.Ty natahovací elasticky lepítka jsou fakt dobrý,ale zajímalo by mě,v jakém obchoďáku jste je koupily?Chtěla bych je taky ale bojím se že koupím zase ty obyč.Fakt byli dobrý!!Ty sleypy nebo jak nic moc..Tak díky ahojky..V Praze zapršelo paráda-.. ![]()
Ahojky.Ty natahovací elasticky lepítka jsou fakt dobrý,ale zajímalo by mě,v jakém obchoďáku jste je koupily?Chtěla bych je taky ale bojím se že koupím zase ty obyč.Fakt byli dobrý!!Ty sleypy nebo jak nic moc..Tak díky ahojky..V Praze zapršelo paráda-.. ![]()
Ahojky,
Petuldo: teď jsem to zkoumala a oba ty balíky (starý i nový) jsou úplně totožné, takže bohužel.
Ivulka
Hm, já si to myslela, mě totiž přišly taky stejný. Proč to tam proboha nějak neoznačej? ![]()
Ahoj..
Jo, jo, je fakt, já je srovnávala a balíky jsou úplně stejný, vůbec žádné rozlišení.. Mě kamarádka říkala, že tam měla napsáno NEW u toho obrázku, jenže, já jsem koukala a tam to nikde není, tak fakt nevím, jak je poznat ![]()
Holky,
jde to poznat
Hledejte na straně, kde se balení otevírá, tu kartičku, že je to limitovaná série
Je dost často vidět a případně jde nahmatat ![]()
Zatím jsem se nepřehmátla ![]()
Peťula
já to poznám podle kresby na plínkách, na boku balíku to prosvítá. Ty pružné tam mají dráčky a obláčky, ty obyč. tam mají jakoby kytičky. Takže jak pitomec prohlížím a zkoumám každý balík. Ještě se mi osvědčilo sledovat datum vároby - u vel. 4+ (9-20kg) 21.4.2006 a u 4 (7-18kg) 17.6.2006 - zatím mě tento systém ještě nezklamal
![]()