Pěna do koupele batole

56
26.12.08 20:27

Pěna do koupele batole

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s pěnou do koupele batole. Musí se nakonec oplachovat vodou?

Díky moc za odpovědi.

Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
220
26.12.08 20:40

ahojky my občas používáme, ale že by se potom mělo oplachovat vodou 8O 8O :?: tak o tom sem ještě neslyšela. Je to dětská pěna, tak to snad nesmí škodit, ne :?: :?:
takže my neoplachujeme, ale jsem zvědavá co napíší ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.12.08 07:47

Mně osobně přijde zbytečné pro malé dítě používát. My koupeme v čisté vodě, pak namažeme krémem. Toť vše, více kosmetiky nepoužívám. Slyšela jsem, že čím více se toto používá, může se vyvolat nějaký ekzém nebo vyrážka. Lenka

• Citovat
  • Upravit
andela
27.12.08 09:00

Pěnu jsme měli už od narození, myslím od Johnsa (víte kterou) ale stejně jsme v ní koupat nemohli bo malej měl strašně suchou kůži, takže jen maizenu.
Pěnu jsem začla používat až později, ale skoro všechny jsou s heřmánkem který vysušuje, dobrá byla Nivea. Ale nepoužívala jsem nikdy pravidelně, jen občas že má bublinky ve vodě.
Oni ty pěny a mýdla stejně vysušujou ať jsou pro děti nebo ne … a i když byla pro děti tak to kapánek štípalo do očí. A to i mě … A nikdy jsme neoplachovali teda.

A jak psala lenka … stačí obyč voda, děti nejsou tak špinavé aby potřebovali mýdlo ;). Stačí čistá voda a kopa hraček :D

• Citovat
  • Upravit
13503
27.12.08 11:53

Mala ma pul roku a stale umyvame pouze cistou vodou a potom namazeme olivovym olejickem.
Dr mi rekla to stejne co napsala Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.12.08 13:05

Ahoj holky, my právě taky používáme jen čistou vodu, protože syn měl

suchou kůži, ale teď už je mu 15 měsíců a kůži už má dobrou, tak si

myslím, že tak jednou týdně bych přidala do koupele trošku, pár kapek

pěny.

Mějte se pěkně.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
1.2.09 20:47

mě se tedy po celé řadě kosmetiky batole vždy Honzík pomalu oloupal jak měl suchou kůžičku. Teď používáme výhradně HIPP a jen sprcháč, pěnu máme taky, ale kluci ji do vany nechtějí, že nevidí pak na hračky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
2.2.09 11:14

Já občas Elišce dám pár kapiček té od Nivey, má pěnu hrozně ráda. Jinak ale nepoužíváme také nic. I mě Dr řekla, ať nc nepoužívám a to včetně krému. Takže my ani nekrémujeme. eliška má krásnou naštěstí zdravou pokožku (teď si klepu na zuby, abych to nezakřikla) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí