Pěna do koupele pro atopiky

27305
20.1.13 16:33

Pěna do koupele pro atopiky

Ahoj maminky atopiků,
prcek má lehčí penízkovou formu na končetinách, střídavě mizí a objevuje se a koupe se sporadicky (spíš jako výjimečná zábavná událost a v čisté vodě bez ničeho), jinak běžně sprchujeme s osvědčenými mycími prostředky. Jenže už má přes tři roky a objevuje kouzlo pěny (když si hraje na stoličce s vodou v umyvadle nebo lavorku). Chtěl by pěnu do vany :-)
Nedáte mi tip? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
riana666
20.1.13 16:43
  • Citovat
  • Upravit
528
20.1.13 16:44
@riana666 píše:
http://www.drmax-lekarna.cz/…e-500ml.html

taky používáme as uper poradila nám to paní doktorka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana666
20.1.13 16:44

Já teda používám normálně sprcháč sebamed a udělám s toho pěnu :mrgreen: zkoušela sem pár krát něco jiného a naše sára byla celá olezlá takže já jedině sebamed :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
riana666
20.1.13 16:46

Jj je to fakt dobrá kosmetika kupuju od ní všechno tělové mléko, krém na obličej, sprcháč, šampo, olej atd :) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11860
20.1.13 16:59

Taky mám atopiky a taky jedem v sebamedu… nebo v linole, ale ta asi pěnu nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
20.1.13 17:19

Díky, zkusíme :-)
my teda frčíme už dlouho na mycí kostce A-derma. Super na mytí, extrémně „blbá“ na pěnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
20.1.13 17:29

Jaké složení je prosím u té pěny sebamed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
20.1.13 18:29

Ahoj, nám doporučili koupat v octu 1lžička na 5litrů vody, dávam tak deci na 10cm vody ve vaně a zlepšilo se jí to. taky jsem zkoušela různé koupele - konopné, otrubové atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
20.1.13 19:08
@sibi píše:
Ahoj, nám doporučili koupat v octu 1lžička na 5litrů vody, dávam tak deci na 10cm vody ve vaně a zlepšilo se jí to. taky jsem zkoušela různé koupele - konopné, otrubové atd

díky :), ale tyhle obecné rady, jak se chovat při koupání k atopikům, myslím všechny známe, já chtěla vědět, jak mu tu koupel můžu napěnit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
20.1.13 19:16

@Clementine jáj já si to blbě přečetla :) ale jinak nám ten atop po tom mizne, pomalu ale mizne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.13 21:50

A co A-derma? pěkně drahá. je teď koukam, nepění.
a když dítě nemá příznaky, co byste deli levnějšího, sebamed, nic jinýho?

• Citovat
  • Upravit
4029
21.1.13 01:07
@riana666 píše:
Já teda používám normálně sprcháč sebamed a udělám s toho pěnu :mrgreen: zkoušela sem pár krát něco jiného a naše sára byla celá olezlá takže já jedině sebamed :mrgreen:

Taky nám funguje sprcháč. :palec: Zajímavý je, že po těl. mléku stejné značky se malý drbe jak opičák. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.1.13 01:09
@sibi píše:
Ahoj, nám doporučili koupat v octu 1lžička na 5litrů vody, dávam tak deci na 10cm vody ve vaně a zlepšilo se jí to. taky jsem zkoušela různé koupele - konopné, otrubové atd

O octu slyším prvně, možná zkusíme. Když byl malej menší :mrgreen:, tak jsem dávala do vody pol. lžíci solamylu, nebo taky nechala vodu natéct přes plátěněj pytlík s trochou „syrových“ ovesných vloček, aby se udělal šlem. Po obojím byla pokožka krásně vláčná. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.1.13 01:10
@Anonymní píše:
A co A-derma? pěkně drahá. je teď koukam, nepění.
a když dítě nemá příznaky, co byste deli levnějšího, sebamed, nic jinýho?

Od adermy jsme měli olejíček (stál skoro čtyři stovky) a nepěnil. Dobře zvláčňoval, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek