Červené fleky uprostřed bílé

1633
18.1.13 13:19

Červené fleky uprostřed bílé

Ahojky maminky, malému (3roky) se od včerejšího dne dělají po těle velké červené fleky uprostřed bílé. Říká mi ať na to nesahám že to bolí ale myslím že jen panikaří. Občas ho zahlédnu jak se škrábe. Oběví se a během hodiny jsou zas jinde. Přikládám foto. Nevíte co by to mohlo být? :nevim: Děkuju Míša :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2100
18.1.13 13:24

Syn měl podobné skvrny, červené, uvnitř světlé, zvětšovaly se. Měl je po celém těle, k tomu otoky. Skončili jsme nakonec v nemocnici, původ se nikdy nezjistil s určtostí, ale s velkou pravděpodobností to byla alergická reakce na atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
18.1.13 13:25

@Michaela99 nevím, ale takové se mi dělaly při borelioze. Asi bych to zašla ukázat dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
18.1.13 13:33

Malý to má právě i mezi nožičkama ale na nožičkách a rukách ne jen trup, krk ramínka, obličej, třísla,.. horečku nemá ale měl ji z ničeho nic předpředevčírem večer najednou 38,5 a druhý den ránu už 37,8 a večer už normální 36,7 vše měřeno podpaží a další den po horečkách začalo tohle tak nevím. Máme novou dětskou a ta mi řekla že mě může vzít až 22.1. že dřív kartu od staréí dr mít nebude :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.1.13 13:35

@Michaela99 na pohotovost mužeš jít kdykoliv a kartu nepotřebuješ. Takly sem to viděla u boreliozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
18.1.13 13:37

@Michaela99 klidně bych s tím šla i na pohotovost, jak už tu bylo psáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
18.1.13 13:39

@Michaela99 tipuju pátou nemoc

• Citovat
  • Upravit
1633
18.1.13 13:45
@Renčí2 píše:
@Michaela99 tipuju pátou nemoc

nebo šestou.. no uvidíme :) kdyby se to zhoršovalo beru ho na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
18.1.13 13:51
@Michaela99 píše:
nebo šestou.. no uvidíme :) kdyby se to zhoršovalo beru ho na pohotovost.

no uvidíš :), ale u šesté nemoci bývá spíš vyrážka s drobnými pupínky

• Citovat
  • Upravit
LL
1057
18.1.13 13:53

S flíčky Ti neporadím, ale já bych teda šla k té dr. No a co, že nemá kartu, tak ho jen prohlédne. Pokud je to akutní, tak přeci nebudete 4 dny čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.1.13 13:56

Borelioza má povětšinou ty fleky zvěnčí ohraničené, ale je pravda, že ne vždy. Něco podobného jsem měla já, když jsem měla alergickou reakci :think:
Kdyby něco, val na pohotovost, tam stačí jen karta pojišťovny.. I když je pravda, že já bych tam moc nelezla(pokud by to joo nebylo zlé), aby tam prcek nechytl ještě neco k tomu.. Jako já - byla jsem s kopřivkou a chytla anginu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.1.13 14:03

Nemohlo ho neco pokousat? blechy nebo jina havet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
18.1.13 14:03

Ahoj, taky mě napadla alergie :think: Podle mě to není ani šestá ani pátá nemoc. U šesté nemoci jsou drobné červené skvrnky a předchází jí 40° horečky a u páté nemoci se dělají velké červené fleky na tvářích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
18.1.13 14:06
@mikitaa píše:
Nemohlo ho neco pokousat? blechy nebo jina havet?

Blechy ani jinou havěť doma nepěstujeme takže to určo ne. Napadlo mě u mámi z kočky co se tam ochomejta kolem baráku ale to by ty fleky přece v jednu chvilku nezmizely a neoběvili se zas jinde. cestují mu po těle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
18.1.13 14:09

Tak sesta nemoc jsou male flicky ktere nesvedi. Mala ji taky mela. Takove fleky se mi taky delaji. Ale nevim z ceho. Nikdy to nestihnu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek