Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@KackaDoup @ka2ka dekuji vam za reakce. ale ted jsem vyplasena jeste vic. tak zitra s nim jedu k doktorce.
Má stoprocentně boreliózu, a to kožní formu, moje děti ji měli obě dvě, jedno v místě, kde bylo klíště a druhé mělo flek jinde než se klíště nacházelo. Není dlouho, co jsme druhého na to léčili. V podstatě jsou kluci bez následků, a doufám, že se jindy nic neprojeví, nijak nás to neomezovalo, ale chce to přeléčit antibiotiky. Rozhodně nesledovat a zajít k lékaři co nejdříve.
@dlouha dekuji za reakci. mam jen strach, ze to doktorka jen tak prejde a rekne, ze to nic neni nebo nevim
@evulkanov určitě to jen tak nepřejde a jestli jo, tak bych si zašla jinam, na to nemusí ani odebírat krev
Taky si myslím, že je to borelioza.Flek sem mela podobny. Důležité je nasadit spravnou dávku atb na dostatečně dlouhou dobu - většina dr. to neléčí spravne. Něco si o tom přečti
@vverru dle fotek na netu to ma syn podobne, i kdyz dost male. dnes to mel trochu svetlejsi, ale manzel s nim uz k dr.jel (ja jsem doma s miminem). Opravdu mam ale obavy, ze to doktorka prejde s tim, ze to nic neni nebo neco a nebude chtit ani udelat krevni testy pro jistotu… jsem z toho proste na nervy…
@dlouha @KackaDoup @vverru tak doktorka mu vzala krev a do 14 dnu bude vysledek a pak se uvidi.
@evulkanov no a představ si, že malýmu se včera po antibioticích, který bral tři týdny objevil ten flek znovu, zítra jdeme na odběry na protilátky, jak moc to je aktivní
@dlouha drzim pesti, at to neni moc vazne a jste brzy v pohode;-)
@dlouha píše:
@evulkanov no a představ si, že malýmu se včera po antibioticích, který bral tři týdny objevil ten flek znovu, zítra jdeme na odběry na protilátky, jak moc to je aktivní
Tak za týden budeme mít výsledky a můj čumáček byl statečnější jak já, na to, že to byl druhý odběr krve za život, ani necukl, neplakal, žádný souboje.
@dlouha píše:
Tak za týden budeme mít výsledky a můj čumáček byl statečnější jak já, na to, že to byl druhý odběr krve za život, ani necukl, neplakal, žádný souboje.