Peníze na jídlo pro rodinu

Dali155
22.3.26 13:30

Peníze na jídlo pro rodinu

Dobrý den, jsme normální rodina bez dluhu s třemi dětmi, manžel je na nemocenské já na mateřské a poprvé nám tento měsíc nezůstaly peníze na jídlo, jako vůbec… už doma nic nemáme, od známých jsme si půjčili po pár stovkách, ale po zaplacení všech výdajů, to stejně nevyšlo. Stalo se mi to poprvé a potřebovala bych opravdu pomoct, nechci peníze, jen třeba objednat nějaké základní potraviny. Prosím pomozte mi…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
15170
22.3.26 13:35

Když je manžel na nemocenské, proč nejdeš na brigádu?

• načítám...
Dali155
22.3.26 13:39

@karkarka děkuji za dotaz, na brigádu půjdu hned jak se manželovi zahojí pooperační rána, máme ročního kluka a dvě větší děti, s tímto jsme nepočítali, vím že má každý problémy a starosti, pouze jsem se zeptala. Neplánovali jsme to, ale samozřejmě našetřené minimálně tři platy jsme mohli mít

• Upravit
Dali155
22.3.26 13:43

Jsem z Ostravy, opravdu jsem to myslela jako jednorázovou výpomoc, něco co vám třeba přebývá. Myslím jídlo… Možná jsem nemusela kupovat měsíční jízdenky, nebo platit synovi fotbal. Kdyby se někdo ozval dám mu kontakt na WhatsApp a pošlu klidně zprávy, prodej zbytečných hraček a věci doma, výpis z účtu, příjmy výdaje. Jakkoliv bude chtít, samotné je mi to trapné jen nevím co mám dělat, přídavky i příspěvek na bydlení mám. Děkuji za pochopení

• Upravit
15170
22.3.26 13:44

Jak dlouho je manžel na neschopence?

• načítám...
Dali155
22.3.26 13:47

Chvíli, předtím byl na 60 procentech v krachující firmě, plus večer rozvážel pečivo. Já se rády nechci vypisovat prosím

• Upravit
21626
22.3.26 13:50

Nepomohla by potravinová banka? To tyto nárazové situace by měla fungovat

• načítám...
675
22.3.26 13:51

Zkus skupiny na Facebooku, Daruji za odvoz, Swap a podobně.

• načítám...
Dali155
22.3.26 13:51

Dneska je zavřená a zítra tam zavolám, už jsem to zjišťovala

• Upravit
10890
22.3.26 13:52

Máš tři děti a žádné trvanlivé jídlo do zásoby :roll:!

• načítám...
Dali155
22.3.26 13:52

Dala jsem inzerát na Avízo, to se ozve sám úchylák za protislužbu, asi jsem si představovala, že to funguje jinak

• Upravit
Dali155
22.3.26 13:53

Mám 3 děti, z toho pracující dceru na brigádě, nemám dluhy, nemám auto a přesto jsme poprvé nevyšli

• Upravit
675
22.3.26 13:54
@Dali155 píše: Více

A jako jak by to mělo fungovat? Že natáhneš ruku a automaticky někdo dá? To promiň, ale dost naivní představa. Snad nechceš druhým vyčítat, že jsou třeba nedůvěřiví a nehodlají jen tak někomu za své tvrdě nabyté prachy někomu cizímu cokoliv kupovat..? Co rodina? Blízcí?

• načítám...
Dali155
22.3.26 13:57

Ne třeba uklidit ve špajzu a to co by někdo vyhodil tak poslat, ale díky za pochopení, máte pravdu. Myslela jsem to dobře. Samozřejmě chápu, že nenatáhnu ruku a cizí lidé mi budou platit domácnost.

• Upravit
3225
22.3.26 14:06

Nemít ani korunu úspor při 3 dětech? Nevěřím, že ji nešlo vytvořit. Místo žebrání na netu u cizích lidí bych se obrátila na rodiny z obou stran.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!