Potravinová pomoc - Hloubětín - zkušenost

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.2.26 21:56

Potravinová pmoc - Hloubětínská. Zkušenost?

Ahoj, je tu někdo, kdo tam již byl?
Pořádá křesťanská nezisková organizace v rámci projektu Milosrdný Samaritán - asi každou sobotu.
Přihlásila jsem se, beru si „důchodcovskou tašku“, ale nevím, co tam očekávat?
Jídlo by tam mělo totiž být také z potravinové banky. Často jsem tu četla, že tam hodně lidí dostalo prd prd :-(
Na fotografii mají samé ovoce a zeleninu a píšou, že připraví tašku a ještě ať si lidé vezmou vlastní tašky, jak kdyby toho mělo být hodně.
Cesta mne bude stát velké úsilí a 100kč, tak pokud má někdo zkušenost, budu za ni ráda :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22791
20.2.26 05:32

Zkušenost nemám, ale taky to na mě, nevím tedy proč, vyskočilo na FB.
Je tam kontakt, nemáš lepší tam zavolat a optat se, zda se ti ta 100,– vyplatí investovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.26 08:27

Podívejte se i na tohle, jsou zde i jiná možná výdejní místa a kontakty…
 https://potravinovabankapraha.cz/

• Citovat
  • Upravit
35691
20.2.26 10:57

Asi bude záležet, co mají na skladě z darů, není to supermarket, kde by měli pokaždé to samé. A rozhodně toho bude asi víc jak za 100, takže se sama rozhodni, jetsli ti to za to stojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.26 12:35

Paní mi volala zpět a dodala, že mohu přijet, ale ať počítám, že to není jen výdej potravin, ale hodinu a půl dlouhé posezení. Trochu mám obavy (a to nic proti náboženství nemám), že se to potáhne v tomto duchu a nedělá to na mě teď dobrý dojem. Možná proto tam nechtěj žádný papír, ověření :think:

• Citovat
  • Upravit
2900
20.2.26 17:17

Konkrétně ti nepovím, Hloubětín neznám, ale znám Charitu na Černém Mostě. Tam vydávají v úterý. Většinou jsou to trvanlivé potraviny, někdy ovoce, zelenina, ale nutno počítat s tím, že už poněkud „unavené“. Také pečivo, jogurty. Záleží na tom, co zrovna dostanou z obchodů. Tam to vydávají do papírových tašek ( ty jim totiž nosím), když nemáš svou. Bývá pravidlem, že potřebuješ potvrzení, že máš nárok na potravinovou pomoc. To, že je to spojené s nějakým posezením, nemusí nic znamenat, ale byla bych opatrná, aby se z toho nevyklubali nějací Jehovisti nebo něco podobného. Nakonec, jít tam můžeš a když se ti to nebude pozdávat, tak už znovu nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!