Kdy nosí pošta peníze z OSSZ (složenka)?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Peníze z OSSZ (složenka)
Dobry den,
Chtel bych se zeptat jestli ma někdo zkušenosti s penězi z OSSZ? Jsem po 1 na PN uz skoro 3 mesice, dnes mi volala pani z OSSZ ze dnes pošta obdržela složenku s mými penězi, nevite kdy mi to prijde? Zitra je posledni den v mesici, takze chapu správně ze asi zitra? Zajímá jak dlouho musim čekat než to pošta přinese do schránky kdyz je posledni den v mesici zitra, diky za odpovedi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Teletabis900 píše: Více
proč pořád zminuješ konec měsíce. Podle toho pošta přece neroznáší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Nevyznam se v tom, jsem po prve na PN, takze se ptám jen, nevite kdy to muže přijít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, u české posty pocitej klidně tyden, plus jsou v tom svatky, takze se muze stat, ze to bude ještě déle.
Příspěvek upraven 29.04.25 v 17:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Asi tak, na datum se nehraje. Spíš nechápu, když má PN 3 měsíce, tak snad nějaké peníze už přišly, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Nepřišlo mi nic, protože zaměstnavatel zanedbal nějaké dokumenty, a oni mi to poslali naráz za 3 mesice..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi píše: Více
Nemam ucet prave, myslíte ze by to mohlo treba přijít zítra? Kdyz to pošta dnes obdržela? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někde chodí pošta 2-3× tydne, takže těžko říct. Kdybys měla účet, měla bys to maximálně druhý den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, kdy to může přijít. Složenku jsem nepoužila desetiletí. Taky to nemusí přijít vůbec, známe poštu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá od dubna pošta doručování pošty podle těch zón?
Jak hlásili, že každá zóna má svůj den, kdy tam chodí pošta….každopádně nikdo ti tady 100% neřekne, kdy to opravdu přijde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Chápu chápu, jen sem se chtěl zeptat vis co😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poukázky jsou v režimu D+3. Tedy dnes podáte, do tří dnů dodáme. Může to přijít druhý den, ale nemusí.
Založ si účet, je to zadarmo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit