Peníze za dobírku

3.8.14 14:33

peníze za dobírku

Holky zdravím, potřebuju poradit. Jsou to už 3 týdny co jsem posílala balíček na dobírku, paní si balíček převzala a mě ještě nepřišly peníze. Posílala jsem na dobírku poprvé, takže jsem byla tochu zmatená při vypisování složenky, ale nakonec jsme to nějak sepsala, chtěla jsem aby mě peníze přišly na účet, samozřejmě jsem si ho několikrát zkontrolovala, teď se dívám do vorů. Poslední chlívek mě zbyl, měla jsem asi před ty čísla napsat nulu aby nezbyl. Myslíte že je to ta chyba? Problém je že už nemám papír s podacím číslem. Podací číslo mám v emailu, ale to je vše. Mohu ho najít na internetu tam je jen napsáno balíček převzat. Co teď? Pošta se se mnou asi bavit nebude že? Smířila jsem se že už nejspíš ty peníze neuvidím, ale stejně mě to štve. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
3.8.14 14:37

Mohla jste dát špatné číslo účtu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.8.14 14:38

@králíček 777
No přečti si, co se píše na podacím lístku zezadu - třeba to, že uchovejte pro reklamaci.
Myslím si, že když něco chceš, máš mít vše potřebné - viděla bych to na smolíka a ponaučení pro příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 14:38

@Andy27 opravdu jsem ho asi 5× kontrolovala… :nevim: chlívek mi zbyl to je pravda ale asi jsem před to měla napsat nulu, ale to mohli pochopit ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 14:39

@zvidavajanca já vím že je to tam napsaný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.8.14 14:41

@králíček 777
Jako peníze chodí do týdne, takže opravdu je někde problém. Ale nepředpokládám, že se s tebou budou bavit pokud máš jen podací číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
3.8.14 14:43

@králíček 777 pokud ho převzala tak peníze jsou an cestě, oni taky na to mají z pošty nějakou lhůtu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
3.8.14 14:46

@králíček 777 problem bude v tom, ze jsi spatne napsala cislo uctu, takze cekaji na reklamaci, kterou netusim, jak podas, kdyz nemas podaci listek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
3.8.14 14:49

To netuším :lol:…ale určitě paní platila. Jinak by balík ani nedostala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
3.8.14 15:27

Když máš podací číslo, tak zajdi na poštu a požádej o opis podacího lístku, nevím jestli se za to něco platí, vysvětli jim důvody. Opis určitě je možný vyhotovit. Dokonce i stačí když by jsi věděla odesilatele, adresáta a kdy přibližně byl balíček podávaný. Ale je to šílená práce to vyhledat.

Buď jsi mohla napsat špatné číslo účtu a ten účet existuje, tím pádem byli peníze vyplaceny někomu jinému, nebo to číslo účtu vůbec neexistuje a pak ty peníze visí na bance a čekají až se někdo ozve.

Na poště ti poradí, já jsem sice pošťák, ale zítra zrovna budu v práci jenom hodně narychlo a nebudu mít čas promluvit s nikým z reklamací. Ale na každé poště ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 15:58

@Evka73 díky moc. za optání nic nedám. určitě se zkusím zeptat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
3.8.14 16:17

@králíček 777 problem bude v tom, ze jsi spatne napsala cislo uctu, takze cekaji na reklamaci, kterou netusim, jak podas, kdyz nemas podaci listek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
3.8.14 16:57

My jsme toto také řešili, ale měli jsme podací číslo. Hledali to na poště v nějaké jejich knize, na nic se nepřišlo u nich chyba žádná. Prý jsme si lísteček vyhodili! Což je nesmysl, dost jsme na to čekali. Takže jsme podali na poště reklamaci, několikrát jsme to museli urgovat. Byli jsme i za řiditelkou pobočky. Za nějaký čas přišla od pošty nová složenka. Ale je to běh na dlouhou trať. Buďte neústupní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
3.8.14 17:31

Pokud ti jeden chlívek zbyl, tak jsi napsala číslo špatně, tam není co by měl kdo pochopit, ty chlívky jsou tam proto, aby se vyplnily dobře. Když vyplníš špatně, vznikne z toho něco jiného. Zkus se na poště zeptat, za to nic nedáš. A příště si podací lístky schovávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová