Penny market a neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj prosím o radu.Pracuji v Penny a nyní mám neschopenku, bohužel teď nemám možnost doručit ji osobně, tak jsem ji zaslala poštou na prodejnu kde pracuji a vrátila se mi s tím, že adresát ji odmítl převzít. Kam ji tedy poslat? Přímo na Adresu firmy?
co si třeba zkusit zavolat nadřízenýmu a zeptat se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam sidlo zamestnavatele v Praze. Misto pracoviste Morava. Bud jsem ji davala osobne v miste pracoviste nebo pitom veskere tyto papiry (neschopenka, papiry na ppm) zasilam doporucene postou na sdresu sidla zamestnavatele na personalni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj prosím o radu.Pracuji v Penny a nyní mám neschopenku, bohužel teď nemám možnost doručit ji osobně, tak jsem ji zaslala poštou na prodejnu kde pracuji a vrátila se mi s tím, že adresát ji odmítl převzít. Kam ji tedy poslat? Přímo na Adresu firmy?
Okamžitě poslat na centrálu do Radonic - hlavně aby byl informovaný Tvůj nadřízený na filiálce, alespoň telefonicky!
Příspěvek upraven 10.07.14 v 21:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simona.b. píše:
Okamžitě poslat na centrálu Radonic - hlavně aby byl informovaný Tvůj nadřízený na filiálce, alespoň telefonicky!
Toho jsem samozřejmě informovala informovala. Děkuji zašlu ji teda přímo do Radonic.
- Citovat
- Upravit
A klidně bych ji na centrálu zaslala tak, jak see ti vrátila -tj nevybalovat z obálky, at tam hezky vidí, že si ji pobočka nevyzvedla/odmítla převzít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princeznaII no na to se taky chystám, napsat jim k tomu pár slov, že teda jsem ji jako posílala na pobočku a z neznámého důvodu si ji nepřevzali tak ji teda posílám až na centrálu. Aby se nedivili proč je tam pár dní prodleva. ![]()
- Citovat
- Upravit
Pošli ji na ústředí
A vzhledem k tomu, že se dá neschopenka vystavit i 3 dny zpětně(s tím, že se dá vědět zaěstnavateli aspoň telefonicky) bych nějaký den prodlevu neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka a to stačí když napíšu normálně tu adresu Počernická blabla radonice? A nebo mám přímo napsat personální oddělení a adresu stejnou?
- Citovat
- Upravit
Vždy píšu normálně penny market s. r.o., personální odd nebo mzdová účt, počernická 257, radonice 250 73
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky optám se, marodím s pracovním úrazem už 6 měsíců, až ukončím nemocenskou může mě čekat výpověď, nevíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj prosím o radu.
Pracuji v Penny a nyní mám neschopenku, bohužel teď nemám možnost doručit ji osobně, tak jsem ji zaslala poštou na prodejnu kde pracuji a vrátila se mi s tím, že adresát ji odmítl převzít. Kam ji tedy poslat? Přímo na Adresu firmy?