Přinesli jste do nové práce zápisné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přinesli jste do nové práce "zápisné"?
Holky, nastoupila jsem do nové práce, jsem tam třetí den. Co myslíte, pátek je takový dobrý den, mám přinést „zápisné“? Dělá se to vůbec? Kam jsem nastupovala (zatím 2×), tak jsem nikdy nic nepřinesla, teď mi okolí radí přinést. Jde o kolektiv asi 25 lidí (spíše ženy), ale jsou různě v kancelářích a ještě na patro, nevím jak bych je jako k tomu zápisnému sezvala a taky co přinýst - zákusky, chlebíčky,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Něco bych přinesla. Stačí klasika, chlebíčky a něco sladkýho třeba
já měla zápisný v hospodě a dodneška si na to nepamatuju
móc hezky jsem se uvedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas se resily jen narozrniny a odchody pryc/MD. Ja bych se na to vykaslala, tak maximalne bych prinesla zakusek ke kafi do sve kancelare, pokud ji s nekym sdilis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mexxx píše:
Já do práce nic nenosila a z okolí taky o nikom nevím
ani já ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem nic nenesla, ani o nikom takovém nevím. Nosila jsem na narozeniny a při odchodu na MD. Kdyby mi nová kolegyně donesla takové zápisné, tak si myslím, že je to Hujer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LL já jsem do práce žádné zápisné nenosila, u nás se to nedělá. Mě by něco takového ani nenapadlo
.Ale jestli jsou na to na tvém pracovišti zvyklí, tak bych něco málo přinesla
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych, že to závisí na firmě. Tak se zeptej kolegyň. u nás se dělaly spíš narozeniny, že se donesly chlebíčky, zákusky. o zápisném slyším poprvé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo tak tam kde jsem dělala jsem to nikdy neudělala a ani snad žádná moje kolegyně
ale jako nějaká taková co by mi do práce na uvítanou nosila zákusky by se mi líbila
tam se to totiž střídalo jak ponožky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua píše:
Taky jsem nic nenesla, ani o nikom takovém nevím. Nosila jsem na narozeniny a při odchodu na MD. Kdyby mi nová kolegyně donesla takové zápisné, tak si myslím, že je to Hujer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše: Řekla bych, že to závisí na firmě. Tak se zeptej kolegyň. u nás se dělaly spíš narozeniny, že se donesly chlebíčky, zákusky. o zápisném slyším poprvé
přesně tak, u nás se nosí zákusky když jsou narozky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poptala bych se nových kolegů a pokud je to u nich zvykem, tak bych něco přinesla. Chutným zapisným si můžeš získat kolegy na svou stranu a to se může hodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, donesla jsem chlebíčky. Ale tam to bylo zvykem vč narozenin, odchodů na MD i do důchodu a věděla jsem o tom, takže bych se poptala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem nesla „zapisne“ az na prvni vyplatu. takhle se to tam delalo a taky očekávalo. Manzel ted nastupoval do nove prace a s první vyplatou taky ponese, protoze to tam tak dělají. záleží na pracovišti, poptala bych se kolegyn. Prijde mi, ze to dělají všichni v okoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit