Jste vy nebo váš partner v armádě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jste vy nebo váš partner v armádě?
Ahoj holky, jako novinářka jsem byla v Afghánistánu…hodně jsem psala o armádě…dost mě to ovlivnilo
. Teď mi zpráva o smrti vojáků v Afghánu tu tématiku připomněla…Je tu některá z vás u armády? Nebo vaši patneři? Chcete pokecat?
Jen tak, i anonymně
Přítel sloužil v býv. Jugoslávii a Afgh. Klidně i anonymně, pište prosím soukromou zprávou. Prosím, pokud máte někoho takového mezi svými rodinnými příslušníky, kamaráy, předejte prosím kontakt. Ráda bych jen tak dala řeč
Nechci vyzvídat, zkrátka jen pokecat…Dik!
![]()
Příspěvek upraven 09.07.14 v 01:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U armády nejsem ani já, ani nikdo z blízkých, ale jeden z těch vojáků byl od nás, měli jsme dost společných přátel a známých, tak to na mě taky dneska nějak dolehlo.
- Citovat
- Upravit
Prej jsem novinarka, dejte info a kontakty, ale nevyzvidam ![]()
jinak u armady mam nekolik blizkych pratel.. Oni, jejich rodiny i pratele znaji rizika teto prace.
Je to smutne, ale. stejne stim nic nenadela nikdo znas..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A navíc ten psaný projev ![]()
Vojáků znám mraky, ale ani mě nenapadne posílat někomu po netu kontakty. Nejsu blbá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám kamaráda vojáka, co se před nedávnem vrátil z toho místa, kde se to stalo, tito vojáci je na misi střídali. Takže to na mě dolehlo hodně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si fakt myslíš, že Ti někdo dá na někoho kontakt? Hodně naivní.. jinak mám tam pár známých, hned jak se objevila zpráva, tak jsem kontrolovala iniciály
naštěstí jsou kluci v pořádku, ovšem tohle je mazec..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Špatně jste četly. Ptám se, zda si tu někdo, kdo je v armádě, chce pokecat…V armádě slouží i ženy. Máme vlastní skupinu na FCB, kde jsou manželky, partnerky, vojáků, plus někteří kluci z misí…Žádala jsem předat KONTAKT NA MNE - nikoliv mi posílat nějaké adresy: v tuto chvíli máme ve skupině kolem 100 lidí a další jsou vítáni…to bych samozřejmě vysvětlila, kdyby se mi někdo ozval soukromopu zprávou. Skupina na FCB je samozřejmě uzavřená, odkaz sem veřejně právě z důvodu zachování soukromí dávat nebudu. A co je špatného na pravopise? Příspěvek je ťukaný z mobilu z malého displeje…jsem mimo ČR. Výslovně jsem také napsala, že mi jde i o anonymní pokec, do skupiny se může přihlásit kdokoliv. Uvedla jsem také, že účelem není „vyzvídat“ nějaké informace, nejsem ve skupině jako novinář, ale jako člověk, který osobně navštívil Afghánistán, partner tu opakovaně sloužil, já sama se Afghánistánem dál zabývám, studuji např. jazyk paštó. Napadlo mě, že bych tu mohla potkat spřízněné duše, popovídat si a pozvat do skupiny. Nevidím na tom nic špatného…Myslím, že vaše reakce jsou dané nepochopením příspěvku. Omlouvám se, že byl napsán v provizorních podmínkách přes mobil a mohl být nepřesně formulován. Přesto si snad ostrou reakci nezasloužil. Mějte se všechny pěkně
Příspěvek upraven 10.07.14 v 01:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ncc1701 děkuji za jedinou „normální“ reakci na můj příspěvek
. Pochopila jsi, že mi při psaní příspěvku bylo smutno, a chtěla jsem pozvat další lidičky se vztahem k tématice k pokecu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sabrinafromprague píše:
Ahoj holky, jako novinářka jsem byla v Afghánistánu…hodně jsem psala o armádě…dost mě to ovlivnilo. Teď mi zpráva o smrti vojáků v Afghánu tu tématiku připomněla…Je tu některá z vás u armády? Nebo vaši patneři? Chcete pokecat?
Jen tak, i anonymně
Přítel sloužil v býv. Jugoslávii a Afgh. Klidně i anonymně, pište prosím soukromou zprávou. Prosím, pokud máte někoho takového mezi svými rodinnými příslušníky, kamaráy, předejte prosím kontakt. Ráda bych jen tak dala řeč
Nechci vyzvídat, zkrátka jen pokecat…Dik!
![]()
Příspěvek upraven 09.07.14 v 01:14
Ahoj zakladatelko, ja tedy na tvem prispevku nevidim nic spatneho, ze zves na pokec
.Jsem taky partnerkou vojaka
. Je tu vic diskusi, zkus treba tady: https://www.emimino.cz/…jaku-114931/ Pak jsou tu i diskuse vztahujici se primo k misim. Rozhodne tam najdes v diskusich s holkami spolecnou rec
. Jinak i ja jsem to pochopila tak, ze nechces kontakty, ze nabizis, abychom predaly kontakt na tebe treba svym partnerum. Proc ne?
Radi ti s partnerem pisneme, poslu SZ
.Jinak s jazykem pasto te obdivuji, no a obdivuji, ze jsi do Afghanu vyrazila
.Ja bych na to odvahu nemela. Poslu SZ a do skupiny se rada pripojim
. Ahoj! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sabrinafromprague píše:
@ncc1701 děkuji za jedinou „normální“ reakci na můj příspěvek. Pochopila jsi, že mi při psaní příspěvku bylo smutno, a chtěla jsem pozvat další lidičky se vztahem k tématice k pokecu
chapu te, taky me ta zprava o mrtvych zasahla
Clovek si chce v tu chvili popovidat.Uz ti pisu SZ, za chvili je u tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, vůbec si těch zlých řečí tady nevšímej. Napiš mi SZ, byla jsem v A.(i když já jako „nevoják“) i můj chlap. Nijak to neskrýváme
.Zjistila jsem, že máme potřebu se „sdružovat“,popovídat si s lidmi, kteří tam byli také, mají podobné zkušenosti atd. Koukám, že jsi z Prahy, my taky
.Klidně písni. Slepic tady si nevšímej
.Můžeme dát řeč, příp. tě mohu nakontaktovat do naší skupiny, máme ji na jednom mezinárodním chatu.Jsou v ní i veteráni z rusko afghánské války atd. Dámy, opravdu jste se tu „předvedly“, holka, která byla v Aghánistánu, si chce pokecat, a vy začnete kritizovat a pyskovat
. Jinak, zakladatelko, já to pochopila správně jako janca nade mnou, že se chceš nakontaktzovat ty i partner na další lidi s těmito zkušenostmi nebo obecně s lidmi z armády a jejich manželkami - neboj, napsala jsi to srozumitelně, aby případní zájemci předali kontakt na tebe dál přes soukromou zprávu
. Že to tu nepochopily jiné dámy, je druhá věc. Nevidím taky nic špatného na tom, že jsi novinářka- známe s partnerem lidi z několika deníků a TV, kteří jezdí do válečných oblastí, a jsou fajn
.Možná znám i tebe?
Písneme si přes SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@afghani
Stačilo by napsat předejte jim, prosím, kontakt na mě a hned by to bylo jasnější.
Takhle to opravdu jednoznačné není. A ohrazovala jsem se vůči stylistice - opakování slov, nejasné vyjadřování, přemíra smajlíků…
Ne, znát vojáky není nic výlučného. Ale vzhledem k tomu, že ti co znám, mají prověrku min. na tajné, většina na přísně tajné, tak na ně kontakty šířit opravdu nebudu a nebudu jim ani žádné předávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Novire taky tě nikdo nenutí. celkově se mi tvá reakce vůči zakladatelce též nelíbila. jinak stylizace příspěvků tady je každého věc, prohlédla jsem si schválně některé tvé v několika diskusích, šlo by hodnotit je stejně negativně. považovala bych to ale za neslušnost. myslím si, že holky si tu měly vzájemně pomáhat, nikoliv se shazovat nebo kritizovat. zakladatelko, máš tam ode mne sz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit