Ženy vojáků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15887
5.7.12 13:57

Ženy vojáků

Tak holky, je nás tu více, co máme doma vojáka, tak abysme se nepletly do jiných diskuzí :mrgreen:, pojďme radši sem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
10219
5.7.12 14:08

@locika ono to asi blbě vyznělo mou psanou formou. Pro mě je to práce jako každá jiná, ale v dobrým slova smyslu. Naopak mě docela štve, že v dnešní době naše veřejnost jimi spíše pohrdá. A mě se třeba stalo, že se mě na srazu ze školy ptali čím je můj muž a potom ty otrávený ksichty. 8o pro mě je to stejná práce jako lékař, hasič prostě cokoliv. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.7.12 14:45

Ahojky tak ja de hlasim jsem zena vojaka. Odkud. jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.7.12 15:01

Ahoj, taky jsem žena vojáka, jsme z Ústí nad Labem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.7.12 15:23

Ahoj holky, nejsem žena vojáka, ale partnerka. Máme spolu 8mi měsíční miminko Jakuba. Jsem z Prahy. Můžu se přidat do diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
5.7.12 15:29

Náš tatínek je dneska v práci, děti obě nemocné to zas bude dlouhýýý den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.7.12 16:06

Ahoj, uz se me to nastesti netyka. Muj manzel je american a byli jsme v armade. Chci jen rict ze nikdo nevi co je to byt army wife dokud to nezazije. Zazila jsem spoustu strachu a stresu a chci jen rict vsem holkam tady, ze jste statecny a mate muj obdiv. Drzte se :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
5.7.12 16:57

Ahojda, přítel sice není voják…ale pracuje u vojáků jako ostraha a můžu říct, že před vojáky smekám(i před jeho ženami, přítelkyněmi). :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13943
5.7.12 17:14

Ahoj, manželek vojáků je nás tu docela dost. Čekám, že sem přijde Jura varovat, ať se tím moc „nechlubíme“ :roll:
Jináč teda náš taťka má ode dneška dovolenou na měsíc a půl :dance: Ale pak ho zas do konce roku skoro neuvidíme.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.7.12 17:32

Take jsem manzelka vojaka, sice ne v CR, ale udel mam proste stejny :). L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.7.12 19:31

Ahoj,
jsem zena vojaka v. v. Neva?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.7.12 19:37

Děvčata, vy už si ze mě děláte bohapustě zadní tvář… :mrgreen: Vždyť jsem vám tehdy napsal, proč. V souvislosti s postojem anarchistů k armádě a v souvislosti s tím napadením…
Pokud máte pocit, že jste v bezpečí, pište si co chcete kam chcete. Já už ale na nějaké bezpečí na internetu nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.7.12 19:42
@Jura007 píše:
Děvčata, vy už si ze mě děláte bohapustě zadní tvář… :mrgreen: Vždyť jsem vám tehdy napsal, proč. V souvislosti s postojem anarchistů k armádě a v souvislosti s tím napadením…
Pokud máte pocit, že jste v bezpečí, pište si co chcete kam chcete. Já už ale na nějaké bezpečí na internetu nevěřím…

Vitej :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.7.12 19:44

Takže tímto vás opožděně zdravím všechny vespolek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.7.12 19:57

:lol: No neříkala jsem to? :mrgreen: Juro, my jsme ženy vojáků, my máme pro strach uděláno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová