Ženy vojáků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
5.7.12 20:40

P. F. - on je trochu rozdílmezi nebezpečím, které z hruba znáš a tím, které na tebe číhá skrytě a nevíš o něm… Zeptej se manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.7.12 20:49

:lol: Jasně Juro, mám dojem, že o tomhle vím víc, než bych chtěla :wink: Přesto se nebojím na net napsat, že mám manžela vojáka. Paranoidní jsem byla, jen když byl v misi, teď už jsem polevila v pozornosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
5.7.12 20:58
teda nejsem žena vojáka ale nepohrdám jima, můj syn říká že chce bejt vojákem z povolání a nevidím na tom nic špatného a doufám že mu to vyjde a jednou jím bude ;)
@29 píše:
@locika ono to asi blbě vyznělo mou psanou formou. Pro mě je to práce jako každá jiná, ale v dobrým slova smyslu. Naopak mě docela štve, že v dnešní době naše veřejnost jimi spíše pohrdá. A mě se třeba stalo, že se mě na srazu ze školy ptali čím je můj muž a potom ty otrávený ksichty. 8o pro mě je to stejná práce jako lékař, hasič prostě cokoliv. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.7.12 21:03

To by fakt clovek nemohl vystrcit nos z baraku, kdyby pocital se vsemi nebezpecnymi situacemi. To uz je asi vetsi nebezpeci napsat na net, ze jsem na hodinu sama doma. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.12 21:20
@29 píše:
@locika ono to asi blbě vyznělo mou psanou formou. Pro mě je to práce jako každá jiná, ale v dobrým slova smyslu. Naopak mě docela štve, že v dnešní době naše veřejnost jimi spíše pohrdá. A mě se třeba stalo, že se mě na srazu ze školy ptali čím je můj muž a potom ty otrávený ksichty. 8o pro mě je to stejná práce jako lékař, hasič prostě cokoliv. :kytka:

Nevím, jestli lidé zrovna pohrdají, ale je fakt, že většina tázavě zvedne obočí a čeká, co z nás vyleze :lol: Jedna moje kamarádka (jejíž muž taky byl voják) říká, že je směšné být na to hrdý, ale já na muže hrdá jsem…ne až tak, že je voják, ale že dělá, co dělat vždy chtěl, dělá to s plným nasazením a nejlíp, jak umí…(a ano, v tomto ohledu je to práce jako každá jiná - kéž by se všichni ke své práci stavěli stejně)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.12 21:21
@Barbora13 píše:
Ahojky tak ja de hlasim jsem zena vojaka. Odkud. jste?

Ze Zlína…ale manžel slouží v Lipníku nad Bečvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.12 21:22
@katerka píše:
Ahoj holky, nejsem žena vojáka, ale partnerka. Máme spolu 8mi měsíční miminko Jakuba. Jsem z Prahy. Můžu se přidat do diskuze?

Já jsem právě záměrně nepsala manželky vojáků, ale ženy, aby se neprovdané necítily nemístně ;) :mrgreen: Však žena jsi a patříš k němu ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.12 21:24
@Huffmanka píše:
Ahoj, uz se me to nastesti netyka. Muj manzel je american a byli jsme v armade. Chci jen rict ze nikdo nevi co je to byt army wife dokud to nezazije. Zazila jsem spoustu strachu a stresu a chci jen rict vsem holkam tady, ze jste statecny a mate muj obdiv. Drzte se :srdce: :*
Řekla bych, že v Americe ta armáda i trochu jinak funguje než tady, ale neznám, tak nemůžu posoudit…ale ano, někdy je to i o strachu, to jo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.12 21:25
@PetiteFillette píše:
Ahoj, manželek vojáků je nás tu docela dost. Čekám, že sem přijde Jura varovat, ať se tím moc „nechlubíme“ :roll:
Jináč teda náš taťka má ode dneška dovolenou na měsíc a půl :dance: Ale pak ho zas do konce roku skoro neuvidíme.. :(

U nás to zas bývá hektické v první půlce roku, všechny ty cvičení, školení atd. :zed: Ale dá se to zvládnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.12 21:27
@farska píše:
Ahoj,
jsem zena vojaka v. v. Neva?? :lol:

Nó…nevím nevím… :think: A tak dobře, neva :mrgreen: :mrgreen: Né, kecám, ty tu prosím tě choď, protože až vždycky budu na nervy ze dvou malých děcek, tak se přijdu uklidnit za tebou, až mi budeš vyprávět o výchově čtyřech :lol: Máš můj obdiv 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.12 21:28
@Jura007 píše:
Děvčata, vy už si ze mě děláte bohapustě zadní tvář… :mrgreen: Vždyť jsem vám tehdy napsal, proč. V souvislosti s postojem anarchistů k armádě a v souvislosti s tím napadením…
Pokud máte pocit, že jste v bezpečí, pište si co chcete kam chcete. Já už ale na nějaké bezpečí na internetu nevěřím…

Kurnik, vůbec netuším, o čem je řeč…to jsem zase někde asi chyběla… :think: Tak co se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.12 21:31

Kurňa, to jsem se tu rozjela :lol: Zrovna když jsem tu sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
5.7.12 21:32

Diskuze pro ženy vojáků už tady jedna je, dokonce je to uzavřená skupina, takže se můžete realizovat tam ;-)

Jinak jsem taky v klubu, v té části, která svého muže víc nevidí než vidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
5.7.12 21:32

@locika nejsi tu sama :mrgreen:
tak se holky také přidávám. Manžel je též voják, slouží v Žatci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.12 21:41
@Zuzaa píše:
Diskuze pro ženy vojáků už tady jedna je, dokonce je to uzavřená skupina, takže se můžete realizovat tam ;-)Jinak jsem taky v klubu, v té části, která svého muže víc nevidí než vidí ;)

O uzavřené skupině vím, ale prý už je to tam tak rozjeté, že je dost obtížné pro nové holky se tam začlenit, takže jsem to ani nezkoušela a založila novou diskuzi…asi bych nezakládala, ale v jiné diskuzi jsme se setkaly tři holky, co máme doma vojáka a začaly jsme tam o tom plkat…tak abysme tam nezaneřádily diskuzi na úplně jiné téma, tak jsme tady 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová