Příspěvek na podnikání-podnikatelský plán-

Anonymní
10.7.14 09:39

Příspěvek na podnikání-podnikatelský plán-

Moc bych byla vděčná, kdyby někdo, kdo už má nějakou zkušenost, mi byl nápomocen..Jsem dlouhodobě nezaměstnaná a práci si v místě mého bydliště najít je opravdu zázrak a navíc mám dceru, která vyžaduje zvýšenou péči..Tak jsem se rozhodla požádat o dotaci/příspěvek na podnikání, mám formuláře doma, ale z některých věcí nejsem moudrá, hlavně z podnikatelského plánu, bojím se, že to nezvládnu, nejsem spisovatel.. Všude se dočítám, kolik stran každý napsal, někdo 20 někdo 29, je to nutné? a je nutné projít před požádáním dotací podnikatelský kurz, nebo je to prostší, než si myslím? Paní, co má dotace na starosti mi hodila formuláře a hotovo..měla tam plno lidí. Prosím, máte někdo zkušenost s příspěvkem na SVČ? MOC DĚKUJI ZA JAKÉKOLIV POSTŘEHY.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
10.7.14 09:44

Nejdůležitjší je, obhájit ekonomiku tvého podnikání, podle mne nemusíš být spisovatel, ale mít dobře zpracovalou ekonomiku

• Citovat
  • Upravit
244
10.7.14 10:10

Tak já taky byla bez práce z pracáku mě poslali na kurz bez něj bych prej dotace nedostala ale je to 7 let zpátky tak se to už možná změnilo. Ale zas na tom kurzu nám aspon řekli jak ten podnikatelský plán udělat co si pamatuju tak tam bylo jen jak si to představuju, za co ty peníze utratím přesny částky. kde budu činost provozovat. Měla jsem snad jen 5 stran :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.7.14 10:40

Rozsah nemusí být tak velký, jak píšeš. Důležitý je rozpočet, aby ses uživila.

Pozor - nezapomeň, že pokud dostaneš dotaci od úřadu práce je nutné podnikat rok, resp. dva. Takže pozor, aby sis vybrala takovou práci, která tě skutečně uživí (jen minimální soc. a zdrav. pojištění je téměř 4 tis. Kč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat