Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, vybírám sportovní kočárek. Nejvíce se přikláním k Valco Snap 4, teď mají docela dobré ceny na nějaké edici, kde jsou ale pěnová kola. Četla jsem nějaké diskuze, ale z roku 2012-2015, což předpokládám, že teď už jsou ta pěnová kola zas někdy jinde.
Jde mi o to, že se mi nechce řešit nafukování kol, měnění duší apod. Jakou máte prosím zkušenost s pěnovými koly, co se týká opotřebení? Když ho budu používat třeba dva roky, vydrží to? I třeba do lehkého terénu, rozbité chodníky apod.? ![]()
Děkuji předem za rady a zkušenosti ![]()
Koupila jsem teď bazarový dvoukocarek Valco (starý 2 roky) a ty pěnový kolečka jako do města, na asfalt apod dobrý ale třeba na kostky a do terénu neee…říkala mi to i původní majitelka že jestli s tím budeme jezdit někde kde je horší povrch tak radši ty nafukovací. Ona s ním jezdila cca rok a půl hodně a poslední půlrok jen sporadicky a jako jo kolečka jsou ještě jezditelny…ale my rozhodně koupíme celou sadu nových a určitě těch nafukovacích. Budeme s ním jezdit nejen ve městě ale i k rodičům na vesnici. Jinak mám trojkombinaci s nafukovacími koly a za ten rok a půl sembkolecka vůbec nemusela řešit…a pak mám ještě sporťák s gelovymi koly ten jezdí ze všech nejhladceji ale to je kočár vyloženě do terénu, do lesa mimo cesty…
@Vladusxx píše:
Koupila jsem teď bazarový dvoukocarek Valco (starý 2 roky) a ty pěnový kolečka jako do města, na asfalt apod dobrý ale třeba na kostky a do terénu neee…říkala mi to i původní majitelka že jestli s tím budeme jezdit někde kde je horší povrch tak radši ty nafukovací. Ona s ním jezdila cca rok a půl hodně a poslední půlrok jen sporadicky a jako jo kolečka jsou ještě jezditelny…ale my rozhodně koupíme celou sadu nových a určitě těch nafukovacích. Budeme s ním jezdit nejen ve městě ale i k rodičům na vesnici. Jinak mám trojkombinaci s nafukovacími koly a za ten rok a půl sembkolecka vůbec nemusela řešit…a pak mám ještě sporťák s gelovymi koly ten jezdí ze všech nejhladceji ale to je kočár vyloženě do terénu, do lesa mimo cesty…
Děkuji, teď se dívám, že ten, co jsem si vybrala má nafukovací gumové, to zas nevím, co přesně je ![]()
@Ala.S.9 no že jsou jako pneumatiky plast je z gumy a uvnitř je vzduch
to je klasika ještě můžou být bezdušová a s dusi
Mám za posledních 6 let už třetí kočárek s nafukovacími koly a ani jedinkrát jsem neřešila žádný problém nebo snad nějaké výměny duší
Jestli nechceš mít to dítě úplně vyklepany v terenu, tak bych do nějaké pěny určitě nešla.