Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
potrebovala bych poradit.. Nemuzu nikde sehnet penove puzzle s cislicema a pismenama.. ( kdyz uz nejaky uvidim tak je na nich krtecek a tak..) Jo a vetsinou stoji kolem 300 za 6 kusu.. to mi prijde moc.. Ja bych je potrebovala jako podlozku na zem.. Nemame doma koberce a tak nechci aby byl Kubik na studene podlaze. Kdyz mu tam dam deku tak mu to celkem klouze.. ( zatim se tak nejak plazi a vali sudy.) Nebo mate jiny napady na neklouzavy povrch??
Pa Maty + Kuba 7 m.
Ahojky my je kupovali na www.horizont-zs.cz je to tam rozdělené podle firem, vyber si katalog bonus 2005 a najdeš to pod hrami stojí 199,–
Zlatka+Terezka 8m
Ahoj,
maji je v Hornbachu, 10ks v balení za cca 160,–. Krome cislic i se „vzory“ ovoce a zviratka ![]()
E+K
Ahojky,
ja jsem tyhle puzzle videla taky v Hypernove a v Albertu, meli je tam hodne slevnene, ale bylo to uz nekdy zacatkem ledna.
Ja jsem Filipkovi, kdyz byl jeste miminko, koupila ty s krteckem, moc se mi libili a doufala,jsem ze budou mit uspech i u Fifi. Ted na vanoce dostal ty s cislicemi a pismenky a ty maji u neho obrovsky uspech,dokaze si s nima hrat hodne dlouho, ruzne to rozklada a sklada, ja mu z toho skladam kostky a domecky. Takze jako podlozka to vubec uz neslouzi
a krtecci se muzou jit u nas „zahrabat“ ![]()
Petra a Fifa 13m
Myslím, že pěnové puzzle je dobré „změkčovadlo“ podlah. Jen dej pozor při nákupu na páchnoucí puzzle (velké s číslicemi a malé s číslicemi a písmeny) dovozce Global Express Praha-Průhonice. Upozornění na jeho závadnost bylo v listopadovém čísle časopisu D-test.
Dajka
Ahoj Maty,
my je taky kupovali v Albertu ve slevě, 10 ks tuším za 50 Kč, ale nevím, jestli je ještě mají.
Jinak doporučuju pro menší dítě koupit puzzle jednodušší - písmena a čísla. My neprozřetelně
koupili ovoce. To je pro větší děti, docela složité a v rukou mého synáčka (15m) učiněná zbraň jak utahat maminku
Malej je důkladně rozloží na sebemenší částečky a poctivě roznosí a poschovává po celém bytě. A maminka pak hledá a skládá a hledá a skládá ![]()
Ale jako podložka na plovoucí podlahu je to znamenitá věc, měkkoučká a stabilní.
Nevíte, proč na těchto puzlích je uvedeno, že jsou vhodné až od tří let? Že by se mohly rozdrobit (polámat) a vdechnout části, nebo je to kvůli tomu, že menší děti si s tím nebudou způsobně hrát, ale strkat do pusy a tam hrozí uvolňování nebezpečných látek?
Eva a Eliška 6.m.
Na vsech hrackach v CR je uvedeno -nevhodne pro deti do 3.let.Vyrobce i dodavatel se tim jisti,kdyby neco…Aby je nemohli rodice zalovat.Stejne hracky v SK maji napsano jen do 1roku ditete.Videla jsem to i na chrastitkach pro kojence,ktere jsou prece pro ne urceny.S
Ahoj holky,
dekuju za rady, uz mam jedny objednany z internetoveho obchodu a jete se podivam do hypernovy… ( chtela bych jedny do pokoje a jedny do kuchyne.)
Pa Maty + Kuba 7m.
ahoj.mají je i v tescu 99,–.jsou na něm zvířátka.já je kupovala na vánoce,ale koukala jsem,že je mají stále.Babi s dědou kupovali v hypernově číslice a taky byly 99,–
ahoj MM
Ahojky,
ja zase shanim to puzzle s Krteckem. Kde ho prosim maji???
Diky moc
H.
Ahoj Hromix
S krteckem maji v Globusu( staly kolem 300/ 6 ks).. a v rakosnicku adresa je tady: http://www.rakosnicek.cz/DEFAULT.ASP?…
Pa Maty
Ahoj holky, potřebovala bych 9 dílků 30×30 cm motiv princezny od disney ale takové co je na každém dílků hlava princezny, nevíte kde sehnat na netu nemohu najít a neb motiv princezna tak aby do sebe dílky nemuseli zapadat potřebuju nastavit po stranách už ty co doma mám